תודה שנכנסתם לעזוראני בן 16 קודם כל
שמעו,יש 2 ידידות של חבר שלי שדיברתי איתן במסנג'ר איזה שבוע ככה ואז חבר בפורים הלכתי לבצפר של חבר שלי (אנחנו בתיכונים אחרים),והוא הכיר לי אותן וזה היה צחוקים וממש נהנינו הרגשתי את הכימה ממש,אפילו היא אמרה לי שכואב לב בצוואר ועשיתי לה מסאז' (אחרי איזה רבע שעה שנפגשנו,אבל שוב, כבר דיברתי איתה לפני זה במסנג'ר וקצת בטלפון).
גם התייחסתי לחברה שלה כמובן גם היא כוסית פצצה בלונדינית משהו מטורף,אבל יותר נדלקתי על השניה...
בכל מקרה אחרי זה הן הלכנו וליוויתי אותן הביתה,היא גם רצתה ללכת לעזאירלי והזמינה אותי,אבל וויתרתי,רציתי להשאיר טעם של עוד חחחח...
אוקיי,אז עכשיו,היא רצתה ללכת למעודון,ואיזה בצהריים אתמול היא התקשרה אמרה לי שהיא רוצה ללכת למועדון שאני הולך כי כולם שם וזה,ואמרתי לה סבבה שאני יפגוש אותה שם,הקיצר אחרי איזה שעה שהייתי במועדון ככה ראיתי אותה היה סבבה אשש רקדנו והכול בהתחלה כזה שתיהן רקדו יותר אחת עם השניה,אבל אחרי זנתתי לשתיהן תצומת לב כבר רקדתי עם זאת שנדלקתי עליה צמוד והכול (לא מאחורה,ניסיתי היא לא רצתה) ,היא גם לא ממש הסכימה שאני ישים את הידיים שלי על המונתיים שלה כשרקדנו צמוד...וזה מזה ביאס אותי כי חברה שלה בכלל הייתה שם עם מישהו בכלל התקדמו אני קולט הם קרדו ממש צמוד ואחרי זה התנשקו והכול...
זה אומר שאני רק ידיד או משהו או שהיא עדיין לא מוכנה או מה... ? ><
וסליחה על החפירה חחחחח

אני בן 16 קודם כל
ציטוט ההודעה