תקציר:
ג'ונו מק'גאף (אלן פייג') היא נערה מתבגרת שנונה ומשועממת. בעוד חברותיה משתעממות בקניון, היא עורכת ביקור קצר במיטתו של חבר טוב מהכיתה, פולי בליקר (מייקל סרה).
ואז, ג'ונו מגלה שהיא בהריון. היא לא רוצה להפיל את הילד הלא רצוי, הוריה במפתיע תומכים בשיקול דעתה, וג'ונו מחליטה למצוא הורים מאמצים עבור התינוק הגדל במהירות.
ביקורת:
סרט מצויין, שמעתי הרבה ביקורות רעות עליו שהוא סתם סרט דרמה משעמם, אבל דווקא לא. הרעיון עצמו נשמע בהתחלה לא מקורי ודי גרוע ולא מצחיק, אבל הסרט עשוי ממש טוב ואותי דווקא הצחיק מאוד.
השחקנית הראשית, אלן פייג', פשוט מעולה, פעם ראשונה האמת שאני רואה סרט שהיא שיחקה בו, והמועמדות לאוסקר בהחלט הייתה מגיעה לה.
אולי לא היה כל כך מגיע לסרט להיות מועמד לסרט הטוב ביותר באוסקר, אבל כל שאר המועמדויות היו מגיעות לסרט.
וואלה, שמעתי הרבה ביקורות טובות שאומרות שזה סרט גאוני ומעולה, והרבה ביקורות רעות שאומרות שזה סרט לא מצחיק ומשעמם, ודווקא לפני שראיתי את הסרט הייתי די בטוח שהוא יהיה גרוע, אבל באמת שהופתעתי לגמרי.
בקיצור, ממש מומלץ להוריד, סרט ממש חמוד ואחד הטובים בז'אנר הזה שראיתי בזמן האחרון. (דרך אגב ראיתי את הסרט די מזמן פשוט רק עכשיו נזכרתי והיה לי כוח לכתוב ביקורת חח)
הציון שלי לסרט:
8.9