קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  3. [שאלה]בקשר לRED HOT CHILI PEPPERS
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:23
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

[שאלה]בקשר ל-F35 - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי football98 צפיה בהודעה
    הם אומרים שכל האפשרויות פתוחות. ואיזה השלכות יכולות להיות לתקיפה? כמעט כל הפרשנים מניחים שהם ינסו לירות לפה שיאהבים ויפעילו את החזבאללה ואת סוריה כנראה שיש להם ברית איתם. אפשר להסתדר עם הדברים האלה לדעתי למרות שזה לא יהיה פשוט וראיתי גם אתמול בחדשות את הכתבה על היחידת לווינים איך שהוא שאל בסוף אם הם יכולים לראות את אשתו חחח אמרו לו שכן
    יש דברים שלא אני ולא אתם יודעים ונבצר מאיתנו להחליט בשביל כולם. אין לנו את כל המידע, הידע והשיקולים שעומדים למנהיגים מול העיניים.
    ובנוגע לדיון תקראו את העריכה שלי.

2. קישורים ממומנים

קראתי את זה גם בדבקה זה אתר לא אמין כמעט כל מה שהיה כתוב שם שיקרה לא קרה למשל פעם הם כתבו שהאמריקאים הולכים להפציץ את איראן נדמה לי שנה שעברה וכלום לא קרה

קראתי את זה גם בדבקה זה אתר לא אמין כמעט כל מה שהיה כתוב שם שיקרה לא קרה למשל פעם הם כתבו שהאמריקאים הולכים להפציץ את איראן נדמה לי שנה שעברה וכלום לא קרה
    והדגשתי ואמרתי זה לפי שציטטתי , אבל כרגע זה המידע היחיד שיש לנו. שנה שעברה הם אמרו שתהיה התפקת ביולוגית על ניו יורק ובגללם סגרו את כל העיר ועשו בלאגן ובסוף לא קרה כלום.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    אתה יודע שמאגר הנפט הגדול בעולם שייך לאמריקאים ועדיין לא שאהבו ממנו חבית אחת?
    הוא נמצא באסייה נדמה לי ויש שם יותר נפט מכמויות הנפט של כל מדינות ערב.
    אירן לא מובילה להתמוטטות כלכלית של ארה"ב העלאת מחירי החביות לא משפיעה על הדולר ולא עד כדי כך.
    הנפילה הכלכלית זה רק בגלל מדיניות הקפטליזם שהייתה.
    אני לא מסכים איתך..המדיניות הקפטליסטית שלהם לא הגורם לנפילת הבורסה שמה. לדעתי הנפילה הכלכלית היא גם בגלל מדיניות החוץ של אמריקה. אנשים בעולם לא פריארים הם רואים שאמריקה לא מאיימת כמו פעם, שהבורסות בסין ובמזרח מסגסגות בגלל שהם (הסינים) מיצרים את רוב היצוא בעולם. אתה צודק בזה שאתה אומר שלאמריקה יש נפט, יש לה הרבה נפט באלסקה ובעוד חורים בעולם (הרי הם אלה שבזזו את כל האוצרות טבע בדרום אמריקה ושמה בטוח היה נפט). אתה רואה גם שהאמריקאים מנסים להפחיד את העולם שהנפט יגמר (כל היוצרי סרטים האלה על איכות הסביבה, הם אמריקאים) והם צודקים שזה יגמר מתישהו אבל המטרה שלהם היא שבשנים הקרובות העולם לא יהיה תלוי בארצות ערב ויהיה תלוי בהם.

לא חושב אבל גם במקרה שכן אז מה אתה אומר שלא נצטרך לעשות כלום ולחכות שיהיה למדינה הזאת נשק גרעיני שהצהירה במפורש שהם רוצים להשמיד אותנו? לסמוך על מישהו אחר אתה לא יכול אתה יכול רק להיות תלוי בעצמך
    ברור שיעשו, אף אחד לא ישב בחיבוק ידיים ויחכה שיפוצצו עלינו אטום.

ציטוט נכתב במקור על ידי triki צפיה בהודעה
    יש לנו חילל אויר אחד הטובים בעולם עם לא הטוב מבינהםם וזה לא גדול עלינו ולא כלום ... אין דבר כזה לא יכול יש לא רוצה... ואם לא דרך ירדן אז דרך סוריה ואז לעירק ובסוף מגעים לאירן ...
    אני עכשו כולי מסטול מת ובכל זאת זה אפשרי ומטילי נ"מ אפשר לחמוק ..
    ודבר אחד בטוח אולמרט בןן זונהה
    תפסיק לדבר שטויות הרי אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל.
    ולאף אחד לא איכפת שאתה מסטול וזה שאתה מתלהב שפעם ראשונה השתכרת לא עושה רושם על אף אחד. תשב בשקט נמאס לי לראות תגובות שלך פה.

ישי התותח

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    ברור שיעשו, אף אחד לא ישב בחיבוק ידיים ויחכה שיפוצצו עלינו אטום.

תפסיק לדבר שטויות הרי אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל.
    ולאף אחד לא איכפת שאתה מסטול וזה שאתה מתלהב שפעם ראשונה השתכרת לא עושה רושם על אף אחד. תשב בשקט נמאס לי לראות תגובות שלך פה.
    אז אם אתה אומר שכן ומקודם אמרת שזה גדול עלינו..מה לדעתך יכולים לעשות (בלי להסתמך על מדינה אחרת)?

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

יש צוללות יש טילי יריחו יש מטוסים יש מלטי"ם.

אז אם אתה אומר שכן ומקודם אמרת שזה גדול עלינו..מה לדעתך יכולים לעשות (בלי להסתמך על מדינה אחרת)?
    לא אמרתי שזה גדול על מדינת ישראל, אמרתי שזה גדול מדי בשביל תקיפה אווירית כמו התקיפה על הכור העיראקי.
    ואני לא מכיר את היכולות של מדינת ישראל... אני מניח שיש מה לעשות ובמקרה הגרוע ביותר יש גם אטום :|

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

זה אפשרי? אני מניח שתאורתית כן. מעשית? לא.
    אנחנו נגזור על עצמנו גזר דין מוות.
    ושום F-35 לא ישנה את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    זה אפשרי? אני מניח שתאורתית כן. מעשית? לא.
    אנחנו נגזור על עצמנו גזר דין מוות.
    ושום F-35 לא ישנה את זה.
    למה גזר דין מוות? הם יירו לפה בטח שיאהבים ואולי סוריה וחזבאללה יתערבו מה גזר דין מוות בזה? זה לא משחק ילדים אבל לא בלתי אפשרי להלחם בהם..מה שלדעתי כן מדאיג זה שיש להם נשק כימי להם ולסוריה
    נערך לאחרונה על ידי football98; 22-03-2008 בשעה 18:59.

למה גזר דין מוות? הם יירו לפה בטח שיאהבים ואולי סוריה וחזבאללה יתערבו מה גזר דין מוות בזה? זה לא משחק ילדים אבל לא בלתי אפשרי להלחם בהם..מה שלדעתי כן מדאיג זה שיש להם נשק כימי להם ולסוריה
    זה יהיה גזר דין מוות כי זאת תהיה התקפה על מדינה זרה , מדינה ערבית חזקה. אז נשמיד להם את הכור, יופי. גם אם נזרוק עליהם פצצת אטום זה לא ישמיד את כל המדינה , אולי אם נזרוק עשרות אבל ברור שלא נעשה את זה כי זה פשוט יהרוג חפים מפשע. לנו , יש ערך לחיים. לאיראנים , ולשאר הטרוריסטים אין ערך לחיים ולא פעם הם לא היססו להשתמש בילדים , נשים וזקנים כמגן אנושי. הם יתקפו בכל העוצמה שלהם ויכול להיות שמדינות ערב אחרות - כמו סוריה , יראו בכך עילה וסיבה לתקוף את ישראל גם כן. לישראל יש עוצמה חזקה , אבל אם היא תותקף בכמה חזיתות , ע"י מספר מדינות , לא בטוח שתנצח. אין לך לקחת דבר כמובן מאליו.
    שוב אנשים אתם מנסים להיכנס לרגלי המנהיגים שאני מצטער להגיד - גדולות עליכם. אין לכם שום ידע על העוצמה האמיתית שלנו , על המצב באיראן , על היכולות הצבאיות שלנו , על השיקולים וההשכלות השונות וכמובן על כל הפוליטיקה השונה בנושא.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

בסדר, יירו שיהאבים, את זה נעבור, זה לא העניין.
    פרסים הם לא ערבים, יש להם גאווה, זה יהפוך להיות אנחנו או הם בקנה מידה עולמי, אנחנו לא נדע מה נפל עלינו.
    אנחנו עוד נצטער על היום שבו תקפנו אותם.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    זה יהיה גזר דין מוות כי זאת תהיה התקפה על מדינה זרה , מדינה ערבית חזקה. אז נשמיד להם את הכור, יופי. גם אם נזרוק עליהם פצצת אטום זה לא ישמיד את כל המדינה , אולי אם נזרוק עשרות אבל ברור שלא נעשה את זה כי זה פשוט יהרוג חפים מפשע. לנו , יש ערך לחיים. לאיראנים , ולשאר הטרוריסטים אין ערך לחיים ולא פעם הם לא היססו להשתמש בילדים , נשים וזקנים כמגן אנושי. הם יתקפו בכל העוצמה שלהם ויכול להיות שמדינות ערב אחרות - כמו סוריה , יראו בכך עילה וסיבה לתקוף את ישראל גם כן. לישראל יש עוצמה חזקה , אבל אם היא תותקף בכמה חזיתות , ע"י מספר מדינות , לא בטוח שתנצח. אין לך לקחת דבר כמובן מאליו.
    שוב אנשים אתם מנסים להיכנס לרגלי המנהיגים שאני מצטער להגיד - גדולות עליכם. אין לכם שום ידע על העוצמה האמיתית שלנו , על המצב באיראן , על היכולות הצבאיות שלנו , על השיקולים וההשכלות השונות וכמובן על כל הפוליטיקה השונה בנושא.
    אל תעליב אותם, הם לא ערבים.

זה דיי פשוט סה"כ, זה יהיה קונפליקט שיתחיל והסוף שלו לא ייראה עוד שנים רבות מאוד מאוד קדימה, שאף אחד לא יכול להיות בטוח איך הוא ייגמר.
    זה קונפליט שיכול להתפתח בקלי קלות למלחמת עולם שלישית, בלי הגזמה. וקשה לי להאמין שמדינת ישראל תשאר כמו שהיא עכשיו לאחר מלחמה שכזאת.

גם המלחמה שלהם נגד עיראק הייתה כמה שנים אם אני לא טועה בכל מקרה זה נשמע לי די בעיתי כי הם רחוקים מפה ומטוסים שלהם שיבואו לפה יושמדו מהר לדעתי הם ילחמו בנו יותר דרך "התנגדות" מאשר מלחמה אמיתית גם קראתי ראיון באתר חדשות שלהם באנגלית שהם אמרו שיש לנו את אחד הצבאות החזקים בעולם ואם הם יצטרכו להלחם נגדנו זה יהיה דרך התנגדות כי יש לנו כלי נשק יותר מתקדמים ויותר משלהם משלהם בכל מקרה הם יוכלו לשגר לפה טילים או מהמדינה שלהם או מסוריה אפילו אני הייתי דואג רק מזה ומקסימום שבמקסימום יעשו משהו חמור שייהרגו פה הרבה הם יקבלו מכל "טוב"(כלי נשק גרעינים)

ובקיצור חוץ מטילים שהם מפתחים אין להם שום דבר רציני לא חיל אוויר ולא חילות אחרים אצל מוסלמים זה התנגדות בדרך כלל...
    נערך לאחרונה על ידי football98; 22-03-2008 בשעה 20:00.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

מה שעושים זה מתקיפים את הכורים ומשמידים את כל ההנהגה.
    ועם קצת מזל האופיזציה לוקח את ההנהגה.
    לדעתי המשטר האיראני לא ישרוד את ה20 שנה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,652 | הודעות: 8,206,245 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect