|
|
קראתי את זה גם בדבקה זה אתר לא אמין כמעט כל מה שהיה כתוב שם שיקרה לא קרה למשל פעם הם כתבו שהאמריקאים הולכים להפציץ את איראן נדמה לי שנה שעברה וכלום לא קרה
אני לא מסכים איתך..המדיניות הקפטליסטית שלהם לא הגורם לנפילת הבורסה שמה. לדעתי הנפילה הכלכלית היא גם בגלל מדיניות החוץ של אמריקה. אנשים בעולם לא פריארים הם רואים שאמריקה לא מאיימת כמו פעם, שהבורסות בסין ובמזרח מסגסגות בגלל שהם (הסינים) מיצרים את רוב היצוא בעולם. אתה צודק בזה שאתה אומר שלאמריקה יש נפט, יש לה הרבה נפט באלסקה ובעוד חורים בעולם (הרי הם אלה שבזזו את כל האוצרות טבע בדרום אמריקה ושמה בטוח היה נפט). אתה רואה גם שהאמריקאים מנסים להפחיד את העולם שהנפט יגמר (כל היוצרי סרטים האלה על איכות הסביבה, הם אמריקאים) והם צודקים שזה יגמר מתישהו אבל המטרה שלהם היא שבשנים הקרובות העולם לא יהיה תלוי בארצות ערב ויהיה תלוי בהם.
ישי התותח
יש צוללות יש טילי יריחו יש מטוסים יש מלטי"ם.
זה אפשרי? אני מניח שתאורתית כן. מעשית? לא.
אנחנו נגזור על עצמנו גזר דין מוות.
ושום F-35 לא ישנה את זה.
זה יהיה גזר דין מוות כי זאת תהיה התקפה על מדינה זרה , מדינה ערבית חזקה. אז נשמיד להם את הכור, יופי. גם אם נזרוק עליהם פצצת אטום זה לא ישמיד את כל המדינה , אולי אם נזרוק עשרות אבל ברור שלא נעשה את זה כי זה פשוט יהרוג חפים מפשע. לנו , יש ערך לחיים. לאיראנים , ולשאר הטרוריסטים אין ערך לחיים ולא פעם הם לא היססו להשתמש בילדים , נשים וזקנים כמגן אנושי. הם יתקפו בכל העוצמה שלהם ויכול להיות שמדינות ערב אחרות - כמו סוריה , יראו בכך עילה וסיבה לתקוף את ישראל גם כן. לישראל יש עוצמה חזקה , אבל אם היא תותקף בכמה חזיתות , ע"י מספר מדינות , לא בטוח שתנצח. אין לך לקחת דבר כמובן מאליו.
שוב אנשים אתם מנסים להיכנס לרגלי המנהיגים שאני מצטער להגיד - גדולות עליכם. אין לכם שום ידע על העוצמה האמיתית שלנו , על המצב באיראן , על היכולות הצבאיות שלנו , על השיקולים וההשכלות השונות וכמובן על כל הפוליטיקה השונה בנושא.
בסדר, יירו שיהאבים, את זה נעבור, זה לא העניין.
פרסים הם לא ערבים, יש להם גאווה, זה יהפוך להיות אנחנו או הם בקנה מידה עולמי, אנחנו לא נדע מה נפל עלינו.
אנחנו עוד נצטער על היום שבו תקפנו אותם.
אל תעליב אותם, הם לא ערבים.
זה דיי פשוט סה"כ, זה יהיה קונפליקט שיתחיל והסוף שלו לא ייראה עוד שנים רבות מאוד מאוד קדימה, שאף אחד לא יכול להיות בטוח איך הוא ייגמר.
זה קונפליט שיכול להתפתח בקלי קלות למלחמת עולם שלישית, בלי הגזמה. וקשה לי להאמין שמדינת ישראל תשאר כמו שהיא עכשיו לאחר מלחמה שכזאת.
גם המלחמה שלהם נגד עיראק הייתה כמה שנים אם אני לא טועה בכל מקרה זה נשמע לי די בעיתי כי הם רחוקים מפה ומטוסים שלהם שיבואו לפה יושמדו מהר לדעתי הם ילחמו בנו יותר דרך "התנגדות" מאשר מלחמה אמיתית גם קראתי ראיון באתר חדשות שלהם באנגלית שהם אמרו שיש לנו את אחד הצבאות החזקים בעולם ואם הם יצטרכו להלחם נגדנו זה יהיה דרך התנגדות כי יש לנו כלי נשק יותר מתקדמים ויותר משלהם משלהם בכל מקרה הם יוכלו לשגר לפה טילים או מהמדינה שלהם או מסוריה אפילו אני הייתי דואג רק מזה ומקסימום שבמקסימום יעשו משהו חמור שייהרגו פה הרבה הם יקבלו מכל "טוב"(כלי נשק גרעינים)
ובקיצור חוץ מטילים שהם מפתחים אין להם שום דבר רציני לא חיל אוויר ולא חילות אחרים אצל מוסלמים זה התנגדות בדרך כלל...
נערך לאחרונה על ידי football98; 22-03-2008 בשעה 20:00.
מה שעושים זה מתקיפים את הכורים ומשמידים את כל ההנהגה.
ועם קצת מזל האופיזציה לוקח את ההנהגה.
לדעתי המשטר האיראני לא ישרוד את ה20 שנה.