הבעיה שלי זה שאני לחא יודע לדבר עם בנות בחיים האמיתיים אני מצליח לדבר בסדר אבל באיי סי זה ככה מה המצב מה עושה מה חדש וזהו איך אני ממשיך את השיחה תודה רבה לעוזרים...
הבעיה שלי זה שאני לחא יודע לדבר עם בנות בחיים האמיתיים אני מצליח לדבר בסדר אבל באיי סי זה ככה מה המצב מה עושה מה חדש וזהו איך אני ממשיך את השיחה תודה רבה לעוזרים...
|
|
בדרך כלל זה ההפך...
תדבר איתה רגיל - על דברים שאתה מדבר בדרך כלל...
זה הקטע שבבדרך כלל הכל הולך יותר בקלות שני רואה אותה בפנים צוחקים והכל באיי סי יותר קשה כמה שזה נשמע מוזר
גם אני הייתי במצב שלך עד שהשתכרתי והבנתי שלדבר עם בנות זה הדבר הכי קל בעולם
רק חוקים שאתה חייב לזכור:
-לא מדברים על סקס ושום דבר שקשור אליו אלא אם כן היא זורמת עם זה אבל אל תגזים כי בגיל העשרה לבנות סקס זה עדיין ממש מגעיל
-לא עושים גרעפסים או פלוצים ואם היא עושה את זה מתעלמים מזה אלא אם כן היא צוחקת תצחק איתה
אל תתבייש היא לא משהו מיוחד כאילו גם אם היא הכי כוסית בשכבה היא עדיין כמוני וכמוך אז חשוב שתזכור לדבר עליהן בגובה העיניים, הן לא יותר טובות ממך ואתה לא יותר טוב מהן אז תרגיש נוח לדבר איתן
אל תתעקש לדבר עם בנות שלא מעוניינות לדבר איתך כאילו אם היא כוסית והיא לא שמה עלייך אל תטרח היא סתם ביצ'ית
בתור אימון תתחיל לדבר עם מישהי ממש מכוערת או משהו כזה ולאט לאט תעלה במדרגות
דווקא באייסי קשה?
תפתח מסנג'ר.
הקטע בלדבר פנים מול פנים
זה הכל עניין של ביטחון
אם אתה משחק אותה שיש לה ביטחון
תרבה לדבר עם הידיים עם שפה גבוה
תהיה קצת מתנשא עם אגו
זה מושך בנות בטירוף תשמע לי
גשם של עופרת יצוקה.
מה אתם חסרי הבנה?
הוא אומר שבמציאות הוא מסתדר יופי.
מול המסך יש לו בעיות.
בעיה מוזרה ביותר אחי,
העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה תפתח מסנג'ר
![]()
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
אין שום בעיה!!..
תקשיב יש לי חברה אוקיי..
סיוטטטטט לדבר איתה באייסיקיו סיוט!!!.. אבל פנים מול פנים זה הדבר הכי כיף בעולם!
יש אנשים שפשוט לא נוח להם לדבר באיסי יש כאלה גם בפלאפון חחח שהם כאלה רובוטים בטלפון "כן כן כן כן ביי"
וזה לא רק עם בנות בלי קשר...
אני דווקא מסכים איתך... במציאות יכול להיות הרבה יותר קל , בעצם הבעיה שלך זה הפחד מהאפשרות שהשיחה עלולה להתקע?
בידיוק!!!!
סתם רעיון תגיד שאתה עצוב או שקרה לך משהו הם בטוח שיאלו אותך על זה שאלות תשקר קצת תזרום עם זה זה כבר יתפתח..