נכתב במקור על ידי AlessandroDelPiero עזבו פאדיחה להגיב פה. אז אל.. ואתה עוד אומר שאתה יודע לפרגן?..
אל תשים לב. תמונה נחמדה. ותפסיקו לתפוס תחת כולכם אפשר לחשוב מה הוא כבר רשם =\
נכתב במקור על ידי AlessandroDelPiero חחחח תאמיני שגם ממך אין מה להתלהב והדוד שמש הזה אומר שלקחתי את התמונה הזאת עוד משין עזבו פאדיחה להגיב פה. חחחחחחחחחחחח יו..הייתי צריכה שמישהו יפיג לי את השיעמום. מתוק שלי..אני אוכלת כמוך לארוחת בוקר. חחחחחח מצחיק..
"אין כמו האהבה שלך"
נכתב במקור על ידי AlessandroDelPiero חחחחחחחחחחחח איזה שין? תביא לי עכשיו כי אם יש לו את התמונה אז זה מתחזה וחבל לך אם אתה סתם מדבר מתחזה הא? חח חאמוד :] [NOT]
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחחחחחחחח יו..הייתי צריכה שמישהו יפיג לי את השיעמום. מתוק שלי..אני אוכלת כמוך לארוחת בוקר. חחחחחח מצחיק.. חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייי "אוכלת לארוחת בוקר" עזבי את באמת לא שווה תתגובה שלי. שתחררי
נכתב במקור על ידי LGB מתחזה הא? חח חאמוד :] [NOT] שיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תשיןןןןןןןןןןןן אל תדליק אותיייייייי Yuval - תודה.
נכתב במקור על ידי AlessandroDelPiero חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייי "אוכלת לארוחת בוקר" עזבי את באמת לא שווה תתגובה שלי. שתחררי חחחחחחח לילה טוב
אוהו ילדים קטנים. נעול.
חוקי הפורום