קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה]סוג של פריקה...[בת 16 וחצי..]
    על ידי חביתה בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-04-2009, 14:24
  2. חתימה אחרי שנה וחצי בערך SHOOTER
    על ידי rere בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 12:30
  3. חדשה אחרי שנה וחצי בלי נגיעה בפוטו !
    על ידי OutSide בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 17:55
  4. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

שנה וחצי אחורה מהיום.. סוג של פריקה [בן 17]

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל שנה וחצי אחורה מהיום.. סוג של פריקה [בן 17]

אוקיי הכל התחיל מסוף גיל 15, הייתי דיי חסר נסיון עם בנות (היו לי חברות לפני אבל סתם לא רציני כזה) ובכלל קצת בישן וכולי וכולי ..
    הקיצר הכרתי ילדה, לא משנה איך ואיפה זה סתם יוסיף לחפירה שאני הולך לכתוב לפה. התחלנו יותר לדבר יותר להתקרב אחד לשני, היינו מתחילים לצאת
    בהתחלה עם עוד חבר שלי וחברה שלה, אחרי זה התחלנו לצאת לבדינו כבר,
    יום אהבה הזמנתי אותה לצאת, יצאנו, הגיעה הנשיקה הראשונה שלנו (כאילו שלי ושלה, לא ראשונה בכללי) הייתי בעננים נשבע לכם, בחיים לא הייתה לי הרגשה כזאת לפני, אוקי פה הסיפור ממשיך.. ממש התחלה של סיפור אהבה.
    אוקיי החודשים חולפים להם, שתינו מאושרים אחד עם השני, חוגגים כל חודש שלנו ביחד.. בחופש הגדול נסענו גם לאילת ביחד (לבד רק שתינו, היו גם עוד חברים אבל לא איתנו באותו חדר). כלכך נהנו ביחד,
    פה גם הגיעה הפעם הראשונה שלנו (תבינו לבד..) שתינו בני 16 כבר לא ילדים קטנים
    היא הראשונה שלי, אני הראשון שלה.. היה ממש כיף והכל.
    עכשיו הזמן ממשיך לעבור, הקשר דיי נהפך להיות על בסיס סקס
    כאילו ברור שהייתה אהבה והכל אבל זה התחיל להיות כבר קשר משעמם כזה
    ושגרתי.. היא עדיין הייתה מאוהבת בי בטירוף ולי התחיל דיי לרדת ממנה באותה תקופה, היא גם לפעמים הייתה חונקת וחוקרת כל דבר שהייתי עושה, אם יצאתי סתם עם חברים וזה או כל דבר אחר שהוא בלעדיה. הייתי רואה את חברים שלי מחליפים בנות כל יציאה, רציתי גם,
    את אותה התחושה של החופש שיש להם שפשוט להיות אם שרוצים כל פעם בלי שום מחויבות.
    הגעתי להחלטה, לסיים עם זה. ידעתי שיהיו דמעות ויהיה פוגע אבל עדיף מוקדם ממאוחר, אז אחרי 10 חודשים ביחד החלטתי לזרוק הכל לפח.
    כל אחד המשיך בחייו, היא הייתה פגועה, ממש.. הבטחתי לה שנמשיך לשמור על קשר ולדבר מדי פעם. ת'אמת זה לא ממש קרה, דיי ניתקנו את הקשר וכל אחד פנה לכיוון שלו, הייתי עם כלכך הרבה בנות באותה תקופה
    (לא בקטע של השתחצנות או משהו) בדיוק כמו שרציתי אז.. היינו יוצאים למסיבה טק 2-3 בנות, ידעתי בדיוק איך לדבר לבנות ידעתי את כל החוקים כל המשחקים שלהן,
    אז התחלתי לשחק בבנות עברתי מאחת לשניה וכך הלאה.. זה הביא לי כלכך הרבה בטחון שפשוט המשכתי לעשות את זה
    ת'אמת גם לא עניין אותי שאני פוגע בהן בדרך, פשוט נהנתי לעשות את זה.
    עברה תקופה של משהו כמו 6 חודשים מאז אותה חברה שנפרדתי ממנה
    ונהייתה לי חברה חדשה, כן נמאס מהסטוצים רציתי משהו רציני לשם שינוי
    את האמת גם לא אהבתי אותה, אבל את זה הבנתי רק מאוחר יותר.. כלכך מיהרתי להיכנס לקשר ששיקרתי לעצמי פשוט.. עבר בול חודש עד שנפרדנו
    פשוט לא הלך וגם יצא שבגדתי מספר פעמים.. ת'אמת זה גם לא הזיז לי בגרוש.. המשכתי באותה דרך כמו מקודם של הסטוצים אמרתי לעצמי אני עוד מעט בן 17 עכשיו זה הגיל להנות ולהיות עם כמה שיותר בנות אחרי זה יהיה לי מלא זמן לקשר רציני.
    באחד הימים איכשהו כבר לא זוכר איך חזרתי לדבר עם אותה האקסית (הישנה, לא החברה האחרונה) דיברנו כל היום השלמנו פערים אחד על השני היא סיפרה לי שלא היה לה חבר אחד אפילו מאז שנפרדנו,
    סיפרתי לה על כל אותן הבנות חח נראלי שזה אפילו הפריע לה באיזה מקום.. בקיצור קבענו להיפגש באיזה יום,
    היא ממש השתנתה לטובה, הפכה ליותר בוגרת כזאת והיא נראתה מדהים התיפייפה לגמריי חח בסוף אותו ערב הצעתי לה לבוא אליי לא היה לי אף אחד בבית, היא הסכימה,
    ראינו איזה סרט, כבר לא זוכר פשוט הסתכלתי עליה כל הערב, בקיצור מה אני חופר.. בסוף מצאנו את עצמנו במיטה.. זה היה כזה מדהים, כל הפעמים האחרות פשוט לא משתוות לאותו לילה.
    בסוף שהיא הלכה שאלתי אותה אם זה מפריע לה ששכבנו
    היא אמרה משו כמו "לא, אחרי הכל שתינו נהננו וזה הכל" זה דיי הדליק אותי עוד יותר חח לא יודע להסביר למה אפילו.. אחרי אותו יום חזרנו לדבר ממש כמו פעם, הפכנו לידידים הכי טובים (מדי פעם עם הטבות ;])
    וככה זה דיי נמשך עד עכשיו, רק שפתאום היא הכירה מישהו.. הם דיי בקשר כזה
    והם יוצאים מדי פעם וזה.. כאילו מתפתח שם משהו. קצת קשה לי להודות בזה אבל זה דיי מפריע לי, ויוצא לי לחשוב עליה ממש מלא בזמן האחרון, היא פשוט לא יוצאת לי מהראש, ואני לא יודע מה לעשות להחזיר אותה אליי
    או לוותר כי אולי זה זמני, אולי זה פשוט מפריע לי שהיא עם מישהו אחר אבל כשהיא תיהיה שוב שלי, שוב ירד לי ממנה וממש חשוב לי לא לפגוע בה..
    אני חושב עליה כל היום פשוט לא יוצאת לי מהרש בזמן האחרון, אם יש יום שהיא לא מדברת איתי יורד לי המצב רוח..
    נמאס לי מהסטוצים האלה, בא לי את אותו הקשר כמו פעם, היא היחידה שאהבתי בחיים שלי ואני רוצה שזה יחזור להיות ככה , אבל מצד שני זה להקריב מלא דברים ואני כלכך מבולבל :\

אני יודע שדפקתי פה וואחד חפירה, בחיים לא רשמתי כלכך הרבה
    מי שקרא יכול להגיב מה שבאלו, פשוט הייתי חייב להוציא את הדברים מהלב
    וסתם לשתף. אני יושב עכשיו כולי בלי מצב רוח ומשועמם לא מצאתי שום דבר אחר לעשות חוץ מלהתחיל לכתוב. ת'אמת זה דיי עוזר.

אתם מוזמנים להגיב, מי שקרא את הכל
    שיהיה לכולם שבוע טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

איזה דברים תקריב אם תחזור אליה?זיונים?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

חחחח דווקא נראה שהיא די חכמה אם היא מצליחה לגרום לך לקנא ככה.

וואי אני ת'אמת לא מבין למה אנשים מגיעים לגיל 17,18 ופתאום חושבים "זה הגיל לעבור על מלא בחורות". בגיל 23 זה לא מתאים? או בגיל 26?
    מתאים וחצי.
    אז צא מהסרט של ההטבות שלך וכנס לסרט השני, לדבר הבאמת מאתגר שזה בעצם להשיג את הבחורה שלך בחזרה.

לי אישית נראה כאילו היא גורמת לך לקנא אחושרמוטה, אומרת לך שהיא יוצאת בקטנה עם מישהו, בזמן שאתם גם כן נפגשים בתדירות יותר גדולה.

קיצר לדעתי קח את זה הלאה, תן שלב קדימה, יכול להיות שיהיה לך שמח שוב

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    4

מסכים עם זאת שמעליי
    נערך לאחרונה על ידי iNsTinG; 24-03-2008 בשעה 23:01.

מי המשועמם שמסמן לי את החתימה ?

משתמש אנונימי
    אורח

הקטע הוא שלפי איך שאני מכיר את עצמי אחרי שאני יחזור אליה
    יעבור שבוע-שבועיים אפילו חודש, ואז זה שוב יתחיל לשעמם אותי
    והכל יחזור על עצמו שוב. במקרה הזה אין טעם להיכנס לזה שוב
    היא סתם תיפגע שוב, ואני יצא עוד יותר זבל בכל הסיפור הזה

עוד אפשרות שחשבתי עליה היא פשוט לנתק איתה קשר שוב, אני יפסיק לחשוב עליה, שתמשיך בחיים שלה תהנה לה שיהיה רק טוב באמת היא אחת הבנות היותר חשובות בחיים שלי.

יהיה קשה בהתחלה אבל הזמן מרפא הכל, כנראה שאני ילך על זה

משתמשת כבוד האוואטר של PaintBrush
    לייקים
    0
    נקודות
    186
    משפט מחץ
    תן חיוך זה לא עולה כסף אבל שווה זהב ((:

אם אתה יודע שאחרי שתיכנס לזה אחרי כמה זמן שוב תזרוק הכל ואין טעם להתחיל הכל מחדש כי בכל מקרה זה ירד לטימיון, אז אל תתחיל את זה אפילו..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PaintBrush צפיה בהודעה
    אם אתה יודע שאחרי שתיכנס לזה אחרי כמה זמן שוב תזרוק הכל ואין טעם להתחיל הכל מחדש כי בכל מקרה זה ירד לטימיון, אז אל תתחיל את זה אפילו..
    אני ממש לא מסכים איתך... ובדיוק נפתח אשכול חדש שדן על זה..http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=334941

האשכול מדבר על מצב של סטוצים ובשביל מה להיכנס למערכת יחסים כי אחרי הכל, בסוף המערכת היחסים הזאת תסתיים אז בשביל מה להתחיל אותה..

לפותח האשכול הזה אני חושב שאולי כדאי לך כן לנסות ולפתח את הקשר הזה מחדש אולי אפילו תסביר לה את המצב שאתה נמצא בו.. (אם אתם באמת פתוחים אחד כלפי השני..(במובן הלא מיני כמובן..))
    אולי אם אתה כן תעשה את זה אתה תרוויח משהו באמת לך תדע... אולי תתקן דברים שקרו לך ולה יחד בפעם הקודמת.. כל האפשרויות פתוחות...
    אני אומר לך על זה ושיהיה לכם זוגיות כיפית ומהנה..
    מקווה שעזרתי א.א.

Warner's Bro
    האוואטר של Twix
    שם פרטי
    פקוֹ
    לייקים
    0
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    אל תאמינו לאף מילה שלי. מילה שלי

אהבתי תסיפור אחי
    תבקש מאחד המעצבים פה שעשה לך כריכה
    ד"א
    נראה לי שהסיפור קצת לא אמין
    בטח לקחת איזה 2-3 מקרים אמיתיים וניפחת כמו שלמדנו כולנו בשיעוריי ספרות

יוכול להיות שאני טועה מצטער אבל זו דעתי
    נערך לאחרונה על ידי Twix; 25-03-2008 בשעה 00:33.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Twix צפיה בהודעה
    אהבתי תסיפור אחי
    תבקש מאחד המעצבים פה שעשה לך כריכה
    ד"א
    נראה לי שהסיפור קצת לא אמין
    בטח לקחת איזה 2-3 מקרים אמיתיים וניפחת כמו שלמדנו כולנו בשיעוריי ספרות
    בינתיים אצלך רשום וורנר ברוס בכותרת האישית.
    נערך לאחרונה על ידי Asaf; 25-03-2008 בשעה 00:33.

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    52

חחח אהבתי את התגובה שמעלי..
    קיצר, תקשיב, אני אומר שאתה בנאדם זבל! איך אתה מסוגל להחליף בנות כמו גרביים?!? מה זה משחק?
    חוץ מזה שהיא לא צעצוע.. ותאמין לי שאם היא הייתה זורקת אותך עכשיו (אם הייתם חברים) אז לא הייתי מתפלא ואף הייתי לצידה.
    בקיצור, אתה צריך לחשוב יותר על הזולת.. היא בת, ותאמין לי שהיא לא רוצה להרגיש כמו זבל! וזה שהיא חנקה אותך זה כי ככה בנות בד"כ.. הן חונקות מרוב אהבה.. ואם לא הבנת את זה אתה טיפש גמור!
    אני אישית חושב שאתה צריך ללכת אליה ולדבר איתה על כל מה שעברתם! אם אתה קורא לעצמך "גבר" אז אתה תדבר איתה ברצינות ותחפור לה יותר ממה שחפרת פה.
    אתה חייב לבקש ממנה סליחה ורק ככה אתה תצליח אולי להחזיר אותה אליך. ואם לא תעשה את זה, אז זה סתם ישב לך על המצפון, וכשתחליט לדבר איתה על זה בתוך קשר זה פשוט יהרוס הכל!
    עם כל זה שאני חושב שיצאת פשוט זבל של בנאדם, אני חושב שעם התנצלות אחרי הסבר ארוך ומפרך על מה שעברת ולמה עשית זאת, אז אני חושב שאתה מגיע לה. כן!, אתה מגיע לה! ולא היא לך..
    סליחה אם הייתי ציני מדי, אבל אני חושב שאני צודק... כי אי אפשר להתנהג לאדם, ובכלל לאישה, ככה!

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

שמע, כשאתה מספר דבר כזה, אני די מזדהה איתך בצורה כלשהי כי גם לי זה קרה באופן טיפה דומה כך שאני יודע מה אתה מרגיש.
    אני אגיד לך מה אתה אמור לעשות כי זה מה שאני הייתי עושה...
    אני לא הייתי שוכח אותה, הייתי מנסה להחזיר אותה אליי (כמישהי לא יורדת לי מהראש ואני הכי מבסוט שאני מדבר איתה, אני לא מוותר עליה בשום אופן) וגם אם אתה יודע שימאס לך ממנה חודשיים אחרי, תנסה כל פעם לרגש, לחדש, לעניין, למצוא דברים ולגרום לעצמך לאהוב אותה עוד יותר. תזכיר לעצמך מה אתה אוהב בה, תגרום לה לחייך כשהיא רואה אותך, זה גם ישמח אותך.
    על קשרים כאלה לא מוותרים.

Warner's Bro
    האוואטר של Twix
    שם פרטי
    פקוֹ
    לייקים
    0
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    אל תאמינו לאף מילה שלי. מילה שלי

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    בינתיים אצלך רשום וורנר ברוס בכותרת האישית.
    תאמת לא הבנתי למה התכוונת אשמח עם תסביר שוב (ברצינות)

משתמש אנונימי
    אורח

זכותך לא להאמין, לא ממש אכפת לי ת'אמת..
    גם ככה זה דרך משתמש אנונימי אז מה יוצא לי מזה ששניפחתי את הסיפור כמו שאתה אומר? ההפך, החסרתי מלא פרטים כי זה היה כלכך ארוך שלאף אחד פה לא היה כוח לקרוא.

בכל מקרה תודה לכל מי שנתן עצות, אני לא סגור על כלום עכשיו
    נמשיך ונראה מה יקרה, לילה טוב .

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי barucheliav צפיה בהודעה
    חחח אהבתי את התגובה שמעלי..
    קיצר, תקשיב, אני אומר שאתה בנאדם זבל! איך אתה מסוגל להחליף בנות כמו גרביים?!? מה זה משחק?
    חוץ מזה שהיא לא צעצוע.. ותאמין לי שאם היא הייתה זורקת אותך עכשיו (אם הייתם חברים) אז לא הייתי מתפלא ואף הייתי לצידה.
    בקיצור, אתה צריך לחשוב יותר על הזולת.. היא בת, ותאמין לי שהיא לא רוצה להרגיש כמו זבל! וזה שהיא חנקה אותך זה כי ככה בנות בד"כ.. הן חונקות מרוב אהבה.. ואם לא הבנת את זה אתה טיפש גמור!
    אני אישית חושב שאתה צריך ללכת אליה ולדבר איתה על כל מה שעברתם! אם אתה קורא לעצמך "גבר" אז אתה תדבר איתה ברצינות ותחפור לה יותר ממה שחפרת פה.
    אתה חייב לבקש ממנה סליחה ורק ככה אתה תצליח אולי להחזיר אותה אליך. ואם לא תעשה את זה, אז זה סתם ישב לך על המצפון, וכשתחליט לדבר איתה על זה בתוך קשר זה פשוט יהרוס הכל!
    עם כל זה שאני חושב שיצאת פשוט זבל של בנאדם, אני חושב שעם התנצלות אחרי הסבר ארוך ומפרך על מה שעברת ולמה עשית זאת, אז אני חושב שאתה מגיע לה. כן!, אתה מגיע לה! ולא היא לך..
    סליחה אם הייתי ציני מדי, אבל אני חושב שאני צודק... כי אי אפשר להתנהג לאדם, ובכלל לאישה, ככה!
    וואי ברוך!.. צודק בהחלט :@..
    מסכים עם כל מילה רציני.. אבל קצת יותר בעדינות כי תכלס אני מבין אותך ומבין אותה..
    אתה גבר אבל אתה חייב להבין שאם אתה רוצה קשר רציני ומערכת יחסים יציבה אתה צריך לדבר איתה על הכל!! כאיל ולבוא ולהגיד לה א כל מה שמציק לך פה..
    ואתה יודע מה כדאי לך להכיר בנות עוד יותר כי הם אוהבות לחפור ואין מה לעשות כאילו.. בנות זה עם יש שלהם מטעני רגש חזקים מאוד והם חייבות שיהיה להן תמיד אוזן קשובה ולפעמים זה הרבה יותר כיפי עם גבר..
    אתה חייב להבין אותה ולספק לה את הצרכים שלה ולפעמים זה ממש לא צרכים מיניים ממש ממש לא..
    אם עשית לה את זה ואתה גומר איתה פעם אחת ודיי..
    אז קודם כל מסכנה שכזאת.. ושנית כל לפני שאתה מתחיל קשר חדש.. הייתי מציע לך להיות איתן יותר מאופק ויותר סבלן..

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זכותך לא להאמין, לא ממש אכפת לי ת'אמת..

גם ככה זה דרך משתמש אנונימי אז מה יוצא לי מזה ששניפחתי את הסיפור כמו שאתה אומר? ההפך, החסרתי מלא פרטים כי זה היה כלכך ארוך שלאף אחד פה לא היה כוח לקרוא.

בכל מקרה תודה לכל מי שנתן עצות, אני לא סגור על כלום עכשיו
    נמשיך ונראה מה יקרה, לילה טוב .
    לא מסכים איתך..
    אם יש אנשים קקות אז הם לא ייקראו את הכל הם סתם ייקראו ויגידו לך בהצלחה אחי =] או משו ספאמי בסגנון...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,513 | הודעות: 8,173,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect