מי אתם חושבים ינצח ?
מה יהיה מי ישחק חזק ? (שחקן )
וכל החרא הזה
אנחנו ננצח =]
מי אתם חושבים ינצח ?
מה יהיה מי ישחק חזק ? (שחקן )
וכל החרא הזה
אנחנו ננצח =]
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 26-03-2008 בשעה 14:41.
Real Madrid ♥
|
|
ישראל אלופת העולם במשחקי ידידות הבלתי מעורערת תיקח, אבל אם זה היה משחק רשמי סביר להניח שהיינו חוטפים חמישייה.
יהיה כיף!
לדעתי משחק טוב יהיה 3- 1 ישראל ואני גם מקווה לראות את הילד הזה גיא אסולין
השחקן הבולט יהיה דודוהשוער שלנו יעבוד קשה החלש ביותר יהיה ברדה (אבל בשבילי הוא תמיד מספר 1)
ישראל תנצח על בטוח אני מהמר על 1-0 בהתחלה משער של בניון....
מישהו יודע:באיזה שעה המשחק?
באיזה מגרש?
הכניסה חינם?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
2-1 לנו לפי דעתי גם עומר גולן יכבוש תראשון ותשני לפי דעתי יכבוש ברק יצחקי ואצלם יבקיע לפי דעתיאלכסיס סאנצ'ז
לא יודע מי תיקח אבל מעצבן אותי שעושים כל כך הרבה רעש משחקן שעוד לא בן 17 וצריך עכשו לשחק בנבחרת נערים ובמקום זה ישר מעלים אותו לניבחרת הלאומית
תודה ל balordi על הסוסה למעלה
אתה יודע מה יותר מעצבן? שהנבחרת האולימפית נראית כמו הנבחרת עד גיל 17 של אנדורה, זה מעצבן, משחקים כמו ילדים בכיתה א' או לחילופין כמו כוסיות.
18-4 באיומים לשער לטובת מולדובה...
מגיע לנו להפסיד.
מקווה שלשם שינוי הנבחרת הלאומית לא תראה כמו זבל.
יהיה כיף!
אמממ אלברז של בית"ר משחק כמגן ימני ככה שזה כבר מיכשול..
וכל החברה מויריאל יבואו.. דודו אוואט הולך לעבוד קשה..
אני מקווה רק דבר אחד, לראות את גיא אסולין משחק ב45 דקות במחצית השנייה..
שחקן ענק, יותר מבניון.. צריך רק להסתכל ולהאמין..
בעע היה משחק מגעיל..
שיחקנו גרוע וצ'ילה הייתה יכולה לנצח בקלות עם כל המצבים שהם הגיעו אליהם במחצית השנייה..
השחקנים שלנו לא זזים! ראו בסוף המשחק שסה"כ השחקנים רצו קצת יותר מ6 ק"מ ביחד במהירות של כ7 קמ"ש בממוצע.
בחו"ל שחקן אחד רץ יותר מ10 ק"מ לפעמים במשך משחק. כל המשחק אני רואה את השחקנים הולכים ועייפים.
הכושר אצלינו גרוע, וגם לגודל המגרש לדעתי יש קשר.