|
|
שדה מגנטי ? בקשה הסבר:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...A0%D7%98%D7%99
זו פיזיקה , יש הוכחה , יש הגיון .
וכן אני אומר שלכל דבר שאין הסבר הוא לא קיים , פשוט כמשמעו , זכותך לא להסכים איתי בנושא , אבל אתה תראה עם השנים ותבין שאהבה לא קיימת אלא תלות באדם או צרכים מהאדם , כשאחד לא מספק את השני זה נגמר פשוט כמשמעו , אז איך אתה מגדיר אהבה עכשיו?
אתה בן 14 בנאדם אתה צריך לחשוב רק על
פאקינג סרטים כחולים
מה להתאהב
אתה יודע איזה זין זה להתאהב
ומה גיל 14 אתה לא צריך להתאהב תאמין לי
תן בראש תקנה R3 יהיה בסדר
בגיל כזה אתה לא צריך אהבה..
גשם של עופרת יצוקה.
זה תירוצים.
לא הבנת את המוסר השכל פה משה...
רק בגלל שאתה לא יכול להסביר משהו, לא אומר שהוא קיים...
אני אתן לך עוד דוגמא מפיזיקה
כוח המשיכה, גרוויטציה נשמע די מוכר לא? כמעט כל בנאדם מכיר את זה
אבל אתה בטוח שזה משיכה ולא דחיקה?
אתה בטוח שהחפץ השני לא נדחף כלפי מטה לכדור הארץ?
משה רק בגלל שאיאפשר להסביר משהו או שקשה להסביר משהו לא אומר שהוא לא קיים...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אישית חושב שיש פה כמה אנשים עם בעיות נפשיות..
טוב.. אז ככה:
1) יש כזה דבר אהבה.. יכול להיות שאתם מתכחשים לזה.. וזה לא הומצא ע"י נשים.. ואף זה כתוב בתורה.
אזה מה אם יש מדענים ש"מוכיחים" שזה לא נכון.. הם גם ניסו להוכיח שהתורה לא צודקת.. אז מה?!?!
2) תבין, אתה לא פגום או משהו אם עדיין לא התאהבת.. אני אישית חושב שאין גיל לאהבה.. וזה בא לבד (עם מאמץ!!). ז"א כשאתה פוגש מישהי והיא מוצאת חן בעיניך.. אז צריך ללכת על זה.. לא סתם, מנסים!
3) אני חושב שאהבה זה דבר חד פעמי.. כלומר, אתה מתאהב רק פעם אחת בחיים.. באישה שיועדה לך מראש!
אז אני לא חושב שיש צורך לדאוג.. פשוט תהיה צנוע ותראה שזה יבוא לבד.. עם קצת אמונה בלב..
מקווה שעזרתי לך להבין![]()
מה משה מאיפה הבאת את הזיוני שכל האלה. נו באמת.
ברור שיש דבר כזה לאהוב בנאדם, לאהוב מישהי.
גם בעצמך טענת את זה בסוף הציטוט שהבאת מהאשכול הקודם.
אני יכול להבין משהו אחר, שאהבת מישהי, היא זיינה אותך ובגלל זה אתה מדופרס מאז ובטוח שאין דבר כזה אהבה.
כי אהבה יש, רבים יותר האנשים שטוענים שיש אהבה, מאשר אלה שאומרים שאין.
אין מה לעשות.
גם לפי הציטוט שלך אם נמאס לי מחברה שלי לשבוע, בגלל שהבת זונה נכנסת לדאון, אני לא אוהב אותה.
זה ממש לא ככה, עוברים את החרא הזה, ואלה דברים שמגבשים אהבה.
אהבה לא באה סתם!?@#
זהו מחר אני אוהב מישהי היא החיים שלי, אין.
זה משהו שבונים בתקופה מסויימת, יש כאלה שתוך שבועיים בטוחים שהם SUPER IN LOVE ויש כאלה שאומנם אוהבים, אבל רק אחרי תקופה ארוכה זה בא להם.. והם באמת בנו משהו ביחד, והם אוהבים את מה שהם בנו ביחד.
לאהוב את האדם לבד, זה לעולם לא יספיק.
קיצר חפירה ארכיאולגית של נקבה העברתי כאן ואני מרגיש ממש לא נוח עם זה.
כי אתה GAY![]()
משה לציטוט שלך
אפשר ילדים דרך הפרייה מלאכותית
חחחחחחחחחח![]()
משה..יש דברים שאי אפשר להסביר לפי ההיגיון, נקודה.
יש דברים שהמדע לא יכול להוכיח..מהסיבה הפשוטה- המדע לא קשור אליהם.
אחד מהדברים האלה זו אהבה.
אהבה זה רגש..כמו שלא ניתן להסביר במפורש מה זו שנאה למשל! אבל כולנו יודעים שהשנאה קיימת.
רגש ממש לא קשור, אפילו קצת קצת, למדע..אז בבקשה אל תערבב לי את שני הדברים ואל תבקש ממני לתת לך הסבר הגיוני- כי אין כזה. (וזה היופי שבדבר)
MOSH אחי בן כמה אתה ?
מי אמר שאין אהבה , ותאמין לי גבר שחושב רק על סקס הוא איך לומר חרא של בנאדם [ אני לא אומר שאני לא חושב על סקס , אבל אני צריך לאהוב את הבחורה! לא כולם חראות אחי]
כי אישה/נערה/ילדה היא לא חפץ לזיין אותו.
וכן , עם אני יראה אחת שהיא במקרה ידידה שלי והיא בדיכאון אני אלך לנחם אותה בלי שום קשר לסקס או משהו בכיוון
רק שתרגיש טוב.
לפי מה שאתה אומר , זה כאילו אתה לא אוהב את אמא שלך , אתה רק רוצה לזיין אותה[ משהו פה דפוק..]
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 28-03-2008 בשעה 16:36.
טוב קיצור סגרנו את הבסטה , זה כמו להתווכח עכשיו אם יש אלוהים או אין (גם על אלוהים יש בויקופדיה).