כולנו זוכרים איך לפני שנה בן סהר היה במרכז העניינים כשהוחתם ע"י צ'לסי, אבל מאז הוא לא שיחק כמעט שם, והושאל לק.פ.ר, שפילד וונסדיי.
אתם חושבים שלמרות כל ההשאלות שלו הוא עדיין כישרון או שהוא סוג של שחקן שממעמד של כישרון עובר לשחקן ישראלי ממוצע.
כולנו זוכרים איך לפני שנה בן סהר היה במרכז העניינים כשהוחתם ע"י צ'לסי, אבל מאז הוא לא שיחק כמעט שם, והושאל לק.פ.ר, שפילד וונסדיי.
אתם חושבים שלמרות כל ההשאלות שלו הוא עדיין כישרון או שהוא סוג של שחקן שממעמד של כישרון עובר לשחקן ישראלי ממוצע.
|
|
לא נותנים לו מספיק הזדמנויות. לדעתי הוא צריך לבוא לארץ לקבוצה כמו מכבי או הפועל ת"א ומשם ללכת לאירופה.
בארץ הוא יקבל מספיק הזדמנויות לדעתי. יש לו עוד מה להוכיח.
שחקן עם פוטנציאל ענק. שאין לו דרך לממש אותו. צריך לבוא לארץ לדעתי
את האמת אני ממש לא תופס ממנו.
אני רואה דווקא את גיא אסולין כדור הבא שיוביל את הכדורגל ההישראלי.
רואים את הטכניקה האדירה שיש לו, ואת המהירות. לעומת בן סהר שראיתי אותו
בכל הנבחרות ולא ממש התרשמתי.
אנשים פשוט מצפים יותר מדי מבן סהר וזה לא טוב בישבילו כי אחרי זה סתם מופעל עליו לחץ כישרון יש לרמות אני לא בטוח כל כך צריך לתת לו את השקט שהוא צריך כי אחרי זה חבל שהוא יהיה כישרון מבוזבז
יש הבדל ענק, אבל פשוט ענק בין שחקן שגדל בפניימה בברצלונה מגיל 10-12,
לבין שחקן שכולה מגיל 17 הלך לצ'לסי בגלל אברומביץ' ולא יותר מזה..
אסולין הוא באמת השחקן הבא שלנו כמו בניון טוב אני מקווה לפחות..
רק תראה את היכולות שלו בברצלונה של המילואים זה פשוט מדהים, רק צריך
לחכות קצת שהוא יגיע לגיל 18 - 20 לפחות כדי לפרוץ בנבחרת או בכל מקום.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני חושב שניפחנו את הסיפור שלו יותר מידי, הוא לא הוכיח עדיין את עצמו (עם כל הכבוד גם אני יכול לכבוש צמד מול אסטוניה). והתוצאה היחידה שהוא הביא עד עכשיו זה בנבחרת האולימפית (הגול שלו נגד צרפת).
יש לו את הפוטנציאל, אבל לדעתי הוא יסיים בקבוצת מרכז טבלה באנגליה ולא ממש יתקדם משם