נכתב במקור על ידי oFiRB הפינגווינים זה במוצקין אמרתי לכם שבקרית ים לא קורים דברים כאלו. ולמי ששאל אני מד' נכון זה לא הגיוני, בקרית ים רק הורגים אחד את השני. ואני גם מ ד'.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 29-03-2008 בשעה 21:25.
The Pod
נכתב במקור על ידי JamesBond007 זה בשביל שתחצה את הכביש בעמדה של האיש האדום... כמו ז'אק קלוזו! הו, אני עדיין טיפ'לה כועסת. טוב, יותר מטיפ'לה. אבל ז'אק זה הורדה זמניתD:
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
חחחחחחח רק שם זה יכול להיות
נכתב במקור על ידי Big Bob כי אתה ילד מייפל. אתה לא רואה ששתי האורות דולקים? לך תאנוס פיטריה יזין.. עכשיו הבנתי!
חחח כל אחד בוחר אם להשאר או לא
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
חחחח
נכתב במקור על ידי Big Bob michael1232 מפקח תמיכה וחומרה וראש צוות התמיכה ברמזורים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכתב במקור על ידי Big Bob michael1232 מפקח תמיכה וחומרה וראש צוות התמיכה ברמזורים. חחח גדול..
נכתב במקור על ידי Big Bob כי אתה ילד מייפל. אתה לא רואה ששתי האורות דולקים? חחח בדיוק מה שבאתי להגיד לו...
בברכה, Joni
חח אני כל החיים ב ד' .. צה"ל יוספטל בטיילת זה ד' נכון ? 0_ם
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
נכתב במקור על ידי Hitman חח אני כל החיים ב ד' .. צה"ל יוספטל בטיילת זה ד' נכון ? 0_ם וואלה? חח בוא נגיד לא אוהבים אימואים / פריקים שם
נכתב במקור על ידי VeilSide וואלה? חח בוא נגיד לא אוהבים אימואים / פריקים שם מתי היית שם ? יש מצב יום שישי בלילה היית בטיילת ?
נערך לאחרונה על ידי Hitman; 30-03-2008 בשעה 12:01.
חחחחחחחחחחחחחחח מגניב.. אבל זה לא המקום היחיד שזה קרה בו.. חחחחחחחחחחחחח זה קורה הרבה ברמלה XD טוב.. לא נגזים, אבל קורה
חחחחחחחחחח טעות במחשב...קורה
איזה סטלן הרמזור
www.myspace.com/shoottheradiomusic SHOOT THE RADIO
חוקי הפורום