|
|
תשמע יש לך פיצול קשה .. בהתחלה אמרת עזבו אותכם אנחנו לא נדע אל תשאלו אפילו בלה בלה ..
עכשיו אתה אומר שגם אתה סקרן אפילו מאוד וישר אחרי זה אתה אומר עזבו אל תשאלו אנחנו לא נדע ..
אני אומר כן תשאלו כי זה מעניין ולהיות סקרן זה טוב אפילו שהסקרנות הרגה את החתול.
אם אתה תשאל שאלות, לפעמים אתה תקבל תשובה ממש טובה שיכולה לשנות את כל התפיסת עולם שלך ..
ד"א דיברתם פה על טכנולוגיה וזה .. לפי דעתי אנחנו רק בתחילת הדרך ולא רק של הטכנולוגיה גם של המדע ויהיו עוד המון גילויים מרעישים ומפתיעים והמצאות מטורפות.
נ.ב
אחד הדיונים היותר מעניינים שהיו באטרף![]()
מישהו זוכר פה שהוא הכניס רק 2 מכל חיה ? יענו זכר ונקבה..
הוא לא הכניס את כל החיות..
טוב בוא נסדר את זה..
צדיקים ? , ה' הבטיח לבנ"י את א"י [כנען] והם לא היו שם..קודם כל זה טימטום כי ניתן עונש קולקטיבי וזה כלל בתוכו גם אנשים צדיקים אז אל חלאס לחרבש על הקטע עם ההתבוללות והכל..
תקרא בתנ"ך - שים לב כמו בתנ"ך - השם מבטיח לבנ"י את כנען , אבל אח"כ הם הולכים למצרים , ואז נהיים עבדים..
[עכשיו לשואה] - היהודים לא היו בכנען הם היו באירופה וכל מני מדינות ויבשות אחרות שהם לא בכנען אז.. שואה.
התכוונתי לזה :"איך יכלנו לחזות זאת אם לא ידענו שהדבר הזה יקרה ?"
שאנחנו מחפשים את החזיון בתנ"ך אני מחפשים משהו לפי משהו שקרה.
כי עם הוא לא קרה אין לנו איך לחפש אותו. [ זה כמו שתנסה לשחק מחבואים , ואתה לא יודע איזה ילדים אתה צריך למצוא.
סליחה ? תעשה טובה , עם אתה איש שלא מאמין אז לא תהייה לך בעיה לקרוא את ספר "הזוהר"!! ובשנת 70 למדינה את תראה את מלחמת גוג ומגוג.בינתיים נבואות לא מוצלחות הם המשיח וגוג ומגוג
חוץ מזה , אתה אמרת שאתה לא מאמין בה' כי אף פעם לא ראית אותו או משהו שקשור אליו נכון ? אבל גם את החיות שעוד לא גילו אתה לא ראית , אבל אתה מאמין שהם קיימות לא ככה ?..
אמרת שאתה בקטע של להשתכנע ? מקווה שזה יעזור לך..
ועם לא , אתה מוזמן לדבר איתי באיסיקיו 295433446 ונראה אם תוכיח לי שהשם לא קיים .
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 30-03-2008 בשעה 22:37.
נערך לאחרונה על ידי SolidMercury; 30-03-2008 בשעה 22:32.
תראה..יש חוק פיזיקה שהוא שלכול דבר נברא חייב להיות בורא.
לכול חוק חייב להיות מחוקק. וזה לפי מדענים בנוסף הם גם טוענים ככה..
עכשיו בקשר לה' תמיד היה ואף אחד לא יצר אותו..תבין הבורא יצר את חוקי הפיזיקה
עזוב אותך עכשיו מהקדוש ברוך הוא של התנ''ך בוא נגיד בכללי..יש את כל היקום הזה ולפי חוקי הפיזיקה ביקום הזה
חייב ליהות משהוא שקדם לו ושיצר אותו.
אז לפי זה מסיקים שיש "גורם עליון"
עכשיו אותו גורם עליון חוקק את חוקי הפיזיקה..לדוגמא הזמן(עבר,הווה ועתיד)ואת כל הגרוויטציה ואת הרבה חוקים.
עכשיו אותו בורא לא חקוק לאותם חוקים מיפני שהוא יצר אותם הוא מעליהם והוא אינו כפוף לשום חוק פיזיקה בעולם הזה!
ככה שהבורא לא חקוק לשום זמן ושום חוק.
נגיד בנאדם בונה כיסא..אז המגבלות שחלות על הכיסא יהיוא מוגבלות על האדם? לא..
וגם גם לגבי הקדוש ברוך הוא.
טוב אני הוסיף עוד כמה דברים לפה - http://www.iatraf.co.il/showpost.php...&postcount=111
1. לזה שאמר שהגובה של התיבה הגיע רק ל5 מטרים כנראה לא הוסיף של לתיבה הייתה כמו קומות וכל קומה הייתה 5 מטרים.
2. לקח 120 שנה לבנות את התיבה.
3. ציטוט מויקפדיה :
"
על פי תחילת פרק ז' נצטווה נח להביא אל התיבה זוג יחיד מכל מין של חיות טמאות [4] ושבעה זוגות מכל מינים טהורים של חיות ועופות, כדי שמהם יתחדש העולם שלאחר המבול. ריבוי חיות טהורות מוסבר כדי לאפשר לנח להעלות אותן כקורבן במזבח לאחר המבול, מבלי להכחידן כפי שמתואר שעשה בפרק ח' פסוק כ'. אמנם לפי פרק ו' מתואר כי נצטווה מכל החיות אף הטהורות להכניס זוגות בלבד, ובפרק ז' (פסוקים ח'-ט', ט"ז) כתוב פעמים כי בפועל נכנסו מכולם אף מהחיות הטהורות רק זוג אחד בלבד. כן נצטווה נח לקחת "מכל מאכל אשר יֵאכל" כדי להאכיל את החיות הרבות. הדגים לא היו צריכים להיכנס לתיבה, כמובן. חז"ל אף הפליגו בדבריהם, ועל בסיס המילים "מכל חי", כתבו שאפילו זוג שדים הוכנסו לתיבה. [5] .
לאחר שהסתיים המבול, התיבה נחה על הרי אררט, על פי המסופר במקרא בא' טבת נראו ראשי ההרים, ובי' בשבט נח פותח את חלון התיבה ושולח את העורב, העורב מתברר כלא אמין מכיוון שאיננו חוזר אף שהמים עדיין מכסים את היבשה, ולכן הוא שולח את היונה, שחוזרת לאחר שלא מצאה מנוח לכף רגלה, ובפעם השנייה כשהוא משלחה לאחר שבוע, היא חוזרת ועלה של זית בפיה, ובפעם השלישית היא איננה חוזרת כלל, ונח מבין שפני האדמה יבשו. בא' ניסן יבשה האדמה ונח מסיר את מכסה התיבה, ב-27 לחודש השני (כ"ז אייר) נח מקבל ציווי לצאת מהתיבה."
אז מה יש לנו כאן ?
1 . 120 שנה הספיקו להביא את החיות לתיבה לא ככה ? [גם אחרי שנבנת התיבה ה' חיכה עוד שבוע למבול.]
2 . איך החיות ידעו להגיע לתיבה ?
"על השאלה כיצד הגיעו החיות מיוזמתן אל התיבה, הרמב"ן עונה כי מדובר באינסטינקט השרדותי של החיות שהרגישו במבול הקרב ובא "
3 . בקיצור , עם יש לך עוד שאלות טיפשיות תבדוק פה עם יש את התשובות http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...A_%D7%A0%D7%97 .
תודה!.
ובכלל לפני שיש לך כל שאלה טיפשית תבדוק אותה בויקפדיה , כי אני רואה שאין לך בעיה להביא דברים מויקפדיה שעוזרים לך.תהנה.
ועם עדיין יש לך שאלות מפגרות אני כאן [ ICQ 295433446 ].
כל מי שפקפק בזה מוזמן עדיין להגיב פה..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 04-04-2008 בשעה 21:00.