ואי איזה חפירות אחושקשוקי שתיהיו בריאים עד X+1 שנים (X=גיל נוכחי - הא תגידו שלא גאון? ככה אי אפשר למות בגיל 120)
ואי איזה חפירות אחושקשוקי שתיהיו בריאים עד X+1 שנים (X=גיל נוכחי - הא תגידו שלא גאון? ככה אי אפשר למות בגיל 120)
|
|
מה גאוני ?
אני פשוט לא מאמין באלוהים , ולא מאמין שיש עולם אחר
בנדאם שנמצא עכשיו צריך למצות את חיו כי אחרי זה לא תהיה לו הזדמנות
תביא לי הוכחה אחת שאלוהים קיים , או עולם אחר מעבר לממות ואני מאמין
מה שאני לא רואה אותו מול עיני ולא פוגש אותו אני לא מאמין בו
זוהי דעתי
משה סעיד ויעל..
אני יודע ש99% מהאנשים באטרף שונאים שחופרים פה..
אז תקראו את זמיר כהן - המהפך
הנה הוכחה..
תעזוב עכשיו אלוקים, ישו, מריה, אללה בודהה וכו'..
סבבה? יופי.
עכשיו תחשוב לעצמך, איך אתה נוצרת? ע"י ההורים שלך. וההורים שלך ע"י ההורים שלך.. וכו' וכו'...
עד להגעת האדם הראשון, נניח אדם וחווה. סבבה?
עכשיו, תחשוב לעצמך, איך נוצר האדם הראשון?, אם אתה חושב שהוא נוצר ע"י אבולוציה, סבבה.. ומאיפה התחילה האבולוציה? מהתנגשות של 2 כוכבים? נגיד שהעולם נוצר מהתנגשות כזאתי..
עכשיו השאלה האמיתי, איך נוצרו הכוכבים?! איך נוצרה הגלקסיה? חייב להיות משהו שיצר אותה, חייב להיות משהו שיצר את הכל, ואם יש משהו כזה, לא יתכן שיש משהו שברא גם אותו, מבין? בגלל שחייב להיות התחלה לא הגיונית, התחלה שבני האדם לא מבינים אותה, מי הוא בכלל? איך הוא נראה? מאיפה אנחנו? וכל מיני שאלות כאלו ואחרות..
עכשיו תפתח את הראש שלך.. ותחשוב לבד, אפילו שאתה לא מאמין בדברים אלא רק במה שאתה רואה. כי גם הדברים שאתה רואה נוצרו ע"י משהו לפי ההיגיון.
ואם אתה רוצה באמת הוכחות, קרא את הספר של זמיר כהן בשם "המהפך".
כמו שנמו הכריש כבר אמר.
בקיצור, הספר הוא ספר טוב.. אתה תקרא אותו ותראה השוואות של המדע עם התנ"ך.. איך התורה ידעה דברים לפני אלפי שנים ורק עכשיו מגלים אותם...
תהנה!
סעיד למה אף פעם אתה לא עונה לתגובות שלי P:??!!?
זה לא
להסביר לך תרגש לפני החתונה
אהמ קשה בוא נסביר את זה ככה
נקודת המבט שלי :
אתה מתחתן עם הדבר הכי מדהים שהעולם יכול ליצור
עם האישה הכי מבינה , שאני יכול לסמוך עליה
אתה מרגיש בתוך נהר שהמים בו נוהרים ולא מפסקים
אהל כיף לך ואתה לא רוצה שזה יפסיק
למרות שלפעמיים מתלבטים
עכשיו תחליט אם תרצה להתחתן או לא![]()
דיי לאכול סרטים מה יש לכם ? :|
אז הבחור ההוא אמר "על מוות קליני,שמעתם?" כן ברור ששמעתי,זה לא ואמר שזה אמיתי...
עוד משהו,זה שאמר שהכול היה צריך להיווצר מאיפה שהוא,שיש התנגשות של כוכבים ואז מאיפה הכוכבים נוצרו וזה...אז יש לי שאלה אליך,מאיפה אלוהים נוצר ?!
ועוד משהו,נכון אלוהים הוא כל יכול ? אז הוא יכול ליצור אבן שהוא לא יכול להרים ?
אם כן -אז הוא לא כל יכול כי הוא לא יכול להרים את האבן שהוא יצר
אם לא-אז הוא לא כל יכול כי הוא לא יכול ליצור את האבן
איך שלא תסתכלו על זה,אלוהים הוא לא כל יכול,וזאת אחת ההוכחות החזקות שאין אלוהים,גם בכלל,אם אלוהים הוא יישות עילאית,למה הוא יצר אותנו ? בשביל מה ? מה זה נותן לו בכלל ? לשחק בו ? לבדוק ? לא ממש הרי הוא אלוהים הוא לא צריך לבדוק דברים הוא יודע הכול...
תתן לי תשובות על זה יא חכם...