שלום לכולם,
אני וחברה שלי לא מזמן נפרדנו אחרי 5 וחצי חודשים אחד עם השני, היא הראשונה שהתאהבתי בה ובחיים לא הרגשתי ככה כלפי מישהי.
היה לנו כיף ביחד ואהבנו אחד את השני, בזמן האחרון זה כבר לא כמו שהיה פעם, לא אותם שיחות, לא אותם מבטים, לא אותה הרגשה.
ולמען האמת גם התחלתי לרדת ממנה קצת אפילו שחשבתי שזה אף פעם לא יקרה. שנינו ידענו שהסוף הוא רק עיניין של זמן, ושלשום נפרדנו.
דיברנו עלינו, ואני רציתי להיפרד כי אין טעם להמשיך אם לא הולך לנו כמו פעם, ואני עדיין מרגיש אליה משהו. חשבתי שזה הדבר הנכון לעשות כדי שהיא תיפגע הכי פחות שאפשר וגם אני. אז נפרדנו. היא בכתה, גם אני הזלתי דמעה, ומאז אני מרגיש כלכך חרא זבל ומניאק שאי אפשר לתאר. איך יכולתי לעשות כזה דבר? לשבור למישהו את הלב? להרוס לו את ההרגשה? לגרום לו לבכות? לגרום למישהו ליהיות שבור? אני מרגיש זוועה ועל הפנים, אני מרגיש הכי חרא בעולם שגרמתי לה כזה סבל, שהיא עכשיו סובלת בגללי, וצריכה זמן כדי להתואשש מזה, אני כל כך שונא את עצמי. זה פשוט לא יאומן הרגשה כזאתי, שבחיים לא חשבתי שאני ירגיש ככה, אני עכשיו בוכה בזמן שאני כותב את זה ובלילות אני גם בוכה. ואני יודע שיש לי עדיין אליה רגשות אבל זה משהו שהיה חייב לקרות.
מצטער על החפירה, אבל הייתי חייב לפרוק את זה ושאנשים יעזרו לי.
תודה.

ציטוט ההודעה