קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה/עזרה] אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-08-2009, 05:06
  2. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי .Aviv בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 05-05-2007, 19:55
  3. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי .Aviv בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-05-2007, 00:42
  4. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי בוני בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 01:25
  5. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 15:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[פריקה\עזרה]בן 17 אני וחברה שלי נפרדנו, אני מרגיש חרא.

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל [פריקה\עזרה]בן 17 אני וחברה שלי נפרדנו, אני מרגיש חרא.

שלום לכולם,
    אני וחברה שלי לא מזמן נפרדנו אחרי 5 וחצי חודשים אחד עם השני, היא הראשונה שהתאהבתי בה ובחיים לא הרגשתי ככה כלפי מישהי.
    היה לנו כיף ביחד ואהבנו אחד את השני, בזמן האחרון זה כבר לא כמו שהיה פעם, לא אותם שיחות, לא אותם מבטים, לא אותה הרגשה.
    ולמען האמת גם התחלתי לרדת ממנה קצת אפילו שחשבתי שזה אף פעם לא יקרה. שנינו ידענו שהסוף הוא רק עיניין של זמן, ושלשום נפרדנו.
    דיברנו עלינו, ואני רציתי להיפרד כי אין טעם להמשיך אם לא הולך לנו כמו פעם, ואני עדיין מרגיש אליה משהו. חשבתי שזה הדבר הנכון לעשות כדי שהיא תיפגע הכי פחות שאפשר וגם אני. אז נפרדנו. היא בכתה, גם אני הזלתי דמעה, ומאז אני מרגיש כלכך חרא זבל ומניאק שאי אפשר לתאר. איך יכולתי לעשות כזה דבר? לשבור למישהו את הלב? להרוס לו את ההרגשה? לגרום לו לבכות? לגרום למישהו ליהיות שבור? אני מרגיש זוועה ועל הפנים, אני מרגיש הכי חרא בעולם שגרמתי לה כזה סבל, שהיא עכשיו סובלת בגללי, וצריכה זמן כדי להתואשש מזה, אני כל כך שונא את עצמי. זה פשוט לא יאומן הרגשה כזאתי, שבחיים לא חשבתי שאני ירגיש ככה, אני עכשיו בוכה בזמן שאני כותב את זה ובלילות אני גם בוכה. ואני יודע שיש לי עדיין אליה רגשות אבל זה משהו שהיה חייב לקרות.

מצטער על החפירה, אבל הייתי חייב לפרוק את זה ושאנשים יעזרו לי.
    תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

אני אגיד לך את המשפט הכי דוגרי שעולה לי לראש : מה ציפית שכל העולם ורוד? וגם פרידות זה סבבה? לא! זה מכוער כולנו יודעים , אבל הזמן מרפא הכל.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(

ציטוט נכתב במקור על ידי בני =\ צפיה בהודעה
    אני אגיד לך את המשפט הכי דוגרי שעולה לי לראש : מה ציפית שכל העולם ורוד? וגם פרידות זה סבבה? לא! זה מכוער כולנו יודעים , אבל הזמן מרפא הכל.
    מסכים לגמרי..פעם אחת אתה בצד הנפרד פעם אחרת אתה בצד של הזה שנפרדים ממנו..אין מה לעשות..מישהו חייב לעשות את זה..זה לא קורה פשוט..אתה חושב שאם היא הייתה מרגישה כמוך(אולי היא כן)היא לא הייתה נפרדת ממך..אני בטוח שכן..

ציטוט נכתב במקור על ידי בני =\ צפיה בהודעה
    צודק מאוד

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תחזרו.. היא עדיין אוהבת אותך ואתה אותה.
    הרבה פעמים קורה שכבר נהיה די משעמם כשהקשר ממש ארוך. זה טבעי. אבל ראית- כשנפרדים פתאום ישר רוצים לחזור.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

תקשיב אחי בד"כ לא זורקים מערכת יחסית של 5 חודשים+ לפח סתם בגלל שיום אחד קמת וחשבת לעצמך מה אני אעשה היום? בוא נפרד מחברה שלי.
    נפרדת ממנה מסיבות שאולי עכשיו נראות לך לא הגיוניות אבל אז הן כן.
    אם תחזור אליה עכשיו (אם דבר כזה בכלל אפשרי) אתה מסתכן בלפגוע בה אפילו יותר כשתראה שהסיבה שבגללה נפרדתם חזרה.
    Bring the Violence-

אני וחברה שלי ביחד שנתיים ו5 חודשים וזה לא אומר שבמשך כל הזמן הזה היינו באקסטזה מטורפת של אהבה...
    לפעמים יש גם ירידות במערכת וזה דבר שצריך להבין ולקבל. תדברו על זה ותחזרו להיות יחד כי אם אתה מרגיש חרא עם זה ועוד יותר חרא מזה שפגעת בה ככה כנראה שאתה באמת אוהב אותה ואין מה לעשות זה קשה לעבור מהרבה בנות זוג לאחת והיחידה אבל בסוף זה הדבר הכי משתלם שיש. מנסיון. פעם אחת אני וחברה שלי גם סוג של נפרדנו לכמה שעות וזה היה בצבא ובכיתי כמו תינוק כל הלילה ושמרתי איזה שעתיים וכל מה שחשבתי זה עליה כמו שאתה חושב עליה עכשיו. תחזרו כבר...
    אם יש לך עוד מה לפרוק אתה מוזמן

נ.ב

תרגשו את הקשר, תעשו דברים שאתם בד"כ לא עושים, תלכו לים סתם להליכה ותחפשו צדפים, תלכו להצגה ביחד, תרכבו על אופניים בטיילת, תיקחו את האוטו ותסעו לצפון לראות את הפריחה, תראו סרט רק שניכם עם אורות מעומעמים מחובקים יחד, תעשו אמבטיה משותפת לאור נירות ומוזיקה מרגיעה, תבשלו ביחד / אחד לשניה ארוחה רומנטית, תכתוב לה מכתב שמתאר את מה שאתה מרגיש, תביא לה פרחים שקטפת בפרדס, תכינו אלבום עם תמונות שהן רק של שניכם שתוסיפו לשם כל הזמן, תעשו ערב סרטים עם פיצה, תקנו אחד לשניה פריט לבוש אחד שאתם רוצים שהשני ילבש...
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 02-04-2008 בשעה 02:07.

משתמש אנונימי
    אורח

תקשיבו, היו לי סיבות שרציתי להיפרד.
    אני כבר כמעט ולא מרגיש אליה שום דבר, אומנם יש חלק בי שעדיין מרגיש בה משהו, והיא חסרה לי אבל יכול ליהיות שבגלל שהתרגלתי אליה כבר, זה אולי חלק מהסיבה.
    בסוף לאף אחד מאיתנו לא היה כיף ביחד.
    הקטע הוא שאני מרגיש חרא כי אני רואה אותה בוכה, שהיא מרגישה זוועה ששברתי לה את הלב...

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

בוא אני יגיד לך משו..
    זה ידוע שחברים נפרדים אחרי בערך חצי שנה ולמה?.. כי פשוט מאוד יורד להם אחד מהשני..
    כמו שאמרת.. לא אותם מבטים לא אותם נגיעות ולא אותם שיחות.. פשוט נמאס לך לחיות עם מישהיא
    ואני יגיד לך עוד משהוא.. זה אמור להיות ככה..
    כן..
    תחשוב על זה.. אף אחד לא יכול לחיות עם מישו כלכך הרבה זמן בייחד..
    אז יש מנגננוים נגד זה וזה מנגננונים שנמצאים אצל כולנו בתת מודע..
    מנגננונים שאצל הבנות נקרא "ספייס". ואצלינו זה "להיות עם החברים" ככה זה.. שמע זה תופעה אין מה להתנגד לזה.. זה דבר ... וזה דבר מעצבן..
    אני יגיד לך דוגרי אני וחברה שלי כבר 9 חודשים בייחד בלי עין כלשהיא.. ושמע..
    זה באמת לא כמו שהיה פעם ההתרגשות הזאתי.. להכיר עוד ייצור שנכנס לך לחיים..
    אבל אח"כ ש"חקרת" את כולה זה קצת נמאס..
    ואז זה בודק אותך אם אתה רציני בקשר או לא.. אז שמע.. לא היית רציני כל כך למען האמת כי.. נמאס לך.. =/.
    לי אישית לא נמאס.. כאילו כן זה לא כמו פעם אבל לא נמאס.. עדיין מישהיא לפרוק עליה הכל ולדבר איתה ולהקשיב לכל מה שיש לה להגיד וזה.. זה דבר מדהים שיש לך עזר כנגדך..

לא יודע.. תתבגר ונסה ליצור קשר חדש..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect