מזל טוב גבר
Manchester United glad to present you the Red Weapon Be Careful
מזל טוב
My Gal =]
מזל טוב יא משועמם
מזל טוב =]]] גם אתה שמור על המורשת 2 בנעוצים עדיין שלי D=
נכתב במקור על ידי ItayTheMan מזל טוב =]]] גם אתה שמור על המורשת 2 בנעוצים עדיין שלי D= איך הוא ישמור אם הוא לא מנהל ? :-O
מזל טוב ב"מ.
נכתב במקור על ידי Nethaniel איך הוא ישמור אם הוא לא מנהל ? :-O תמנים לא מבינים בדיחות =] זה ידוע
נכתב במקור על ידי ניקו מזליקו טודה רבא! אני ימשיח לאשקיאה קמו שאני אוסה אכשיו! באצלחה לי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr.Black תמנים לא מבינים בדיחות =] זה ידוע גם אנשים שלא יודעים עדות של אחרים וחושבים שהם כן יודעים
מזל טוב אחי
נכתב במקור על ידי Nethaniel גם אנשים שלא יודעים עדות של אחרים וחושבים שהם כן יודעים איתי תמני =]
מזל טוב!
נכתב במקור על ידי Nethaniel גם אנשים שלא יודעים עדות של אחרים וחושבים שהם כן יודעים אני באמת תימני אחי ולא הבנתי חח הוא ינהל או לא? למי יש כוח לקרוא את ההודעות בדף הראשון
נכתב במקור על ידי Joni למה לרשום אם שגיאות כתיב? עם* חח יצאת דפוק
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי ItayTheMan אני באמת תימני אחי ולא הבנתי חח הוא ינהל או לא? למי יש כוח לקרוא את ההודעות בדף הראשון LOL חשבתי שהוא התכוון אלי הוא ממש לא ינהל, סתם מישהו עשה בגלל 1 באפריל.
חוקי הפורום