קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]אהבה הראשונה שלכם מתי?
    על ידי sn00p בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-03-2009, 19:45
  2. [דיון]אהבה נכזבת - מכירים?
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-01-2009, 20:02
  3. [דיון]אהבה ממבט ראשון,אתם מאמינים בזה?
    על ידי Shon. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 19:12
  4. (דיון) אהבה או חברות?
    על ידי Adidi =] בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 04:01
  5. [דיון] אהבה מסטוץ?
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 03:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

[דיון] אהבה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

ברירת מחדל [דיון] אהבה

האשכול נפתח בגלל הויכוח של משה
    זה הולך להיות דיון מעניין אם משה ישתתף
    וימשיך עד שיוכיח שהוא צודק
    אז אנא , אנו פונים אלייך משה תשתתף

----------------
    אז ככה
    1 אהבה קיימת ?
    2 מהי אהבה בשבילכם ?
    3 איך מוכיחים אהבה (מי לא נתקל במשפט המפורסם תוכיח לי שאתה אוהב אותי)
    4 מה תעשו למען מישהו שאתם אוהבים

אני מבקש מה שמסומן בשחור לענות עליו
    על 2 האחרות לא חייבים(:

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ראשון =/
    1. בטח שהיא קיימת.. כל דבר שאנחנו עושים על פני כדור הארץ נובע מאהבה כלשהיא. :]
    2. אהבה זה סוג של רגש.. אהבה זה דבר נורא מאוד וזה דבר יפה מאוד.. אנשים לא טובים משתמשים באהבה והורסים את העולם.
    עזה כמוות האהבה ולבנה כלשון קנאה.. מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא יישטפוה..
    3. יש המון סוגים שונים של אהבות.. אני אישית אוהב את הבית ספר ואני אוהב את המחשב שלי ואני אוהב את חברה שלי ואני אוהב את אמא שלי ואני אוהב את הידידה הכי טובה שלי ואני אוהב שעושים לי מסא'ז..
    כל סוג של אהבה מתבטא באופן כזה או אחר..
    אהבה למלחמה אהבה של מכות! זה כיף להזיע לרוץ אנרג'ייזר..
    אהבה לחברה שלי.. רך.. עדין.. להרגיש כמו ללכת על עננים..
    אהבה לבית ספר שלי להשקיע להפעיל את הראש לזרוח מאושר שהבנתי סופסוף את התרגיל הזה@@
    אהבה לידידה הכי טובה שלי זה כלכך כיף שיש בנאדם בעולם שחושב ב-ד-י-ו-ק כמוך! הכל פשוט הכל אתה אומר משפט והיא אומרת את השני כל דבר שאתה עושה או חושב זה בדיוק מה שהיא עושה.

תוכיח לי שאתה אוהב אותי?..
    עצם זה ששאלת אותי את זה מעיד עד כמה אנחנו אוהבים אחד את השני
    אחרת לא היה אכפת לך אם אני אוהב אותך או לא (-.-)

4. זה תלוי מי זה ואיזה סוג של אהבה היא זאת..
    תלוי בזמן ובמקום.. תלוי בגיל ובמניע הריגשי שלי באותו רגע נתון..
    אני יכול למות בשביל מישו ואני יכול סתם לעודד אותו..
    זה תלוי במצב שלי. לעולם לא תדע מה תוכל לעשות בשביל אותו אדם עד שלא תגיעו לסיטואציה בה אתה עומד בניסיון.
    לעולם לא תוכל לדעת עד כמה אתה אוהב מישו עד שלא תראה אותו שבוע.

=]

אהבה קיימת ועוד איך שקיימת, אומנם אני חושב שהמציאו את המושג הזה, בשביל שבנות יוכלו להזדיין בכבוד.

איך מוכיחים? בכך שאם מישהו יקפוץ מהגג אתה תקפוץ אחריו..

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי Breakaway צפיה בהודעה
    אהבה קיימת ועוד איך שקיימת, אומנם אני חושב שהמציאו את המושג הזה, בשביל שבנות יוכלו להזדיין בכבוד

קיימת, זה סוג של רגש שאי אפשר לתאר אותו במילים..
    יש אנשים שמשתמשים בצורה רעה במילה הזאתי ועושים דברים רעים..
    יש אהבה של זוגות, בין חברים, עם המשפחה ועם האחים..

להוכיח?..
    אם הבן אדם שאתה אוהב, חס וחלילה ימות, אתה תבכה עליו, בגלל שהוא היה חשוב לך ואהבת אותו..

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

1. לא
    3. אהבה לא קיימת לכן אי אפשר להוכיח אותה כי זה משהו לא מוחשי ולא מדעי , כמו כן אפשר להגדיר אהבה כתלות , אתה תלוי במשהו לזמן מוקצב (גם אם נשואים בסופו של דבר מתים) , לכן אני מגדיר את היחס לאהבה כאינטרסנטיות נטו , אתה זקוק למשהו מהצד השני ואתה מקבל אותו כשאתה לא מקבל אותו אתה מתחיל לאבד את זה , בין אם זה הבנה , תמיכה , סקס , משפחה , וכו' וכו'.

עכשיו כל הזייני מוח שיגידו איך אתה מגדיר את הקשר עם ההורים , האם אתה אוהב אותם , אז אני אגיד שגם אהבת הורים לא קיימת אלא שוב תלות , אתם נכנסתם למעגל כזה שהביאו לכם את החום ואהבה הזה כל הזמן , אם אמא שלכם תבוא עכשיו ותירק עליכם ותגיד לכם שאתם כלבים שרמוטות ואמן שיאנסו אותכם ויעיפו אותכם מהבית , לא חושב ש"תאהבו" אותם יותר , או לפחות איפשהוא באיזשהוא מצב בדרך כבר תאבדו איכפתיות כלפיהם ו"אהבה" שאתם כל כך מגדירים אותה תעלם גם כן.
    אז מה אתם באמת צריכים? אתם צריכים צרכים מאנשים ולכן אתם אוהבים לקבץ הכל ולהגדיר את זה במילה יפה יותר "אהבה" , בדיוק כמו מקרה קוקה קולה זירו , אשר נוצרה בשל הגברים המתחנגלים בארה"ב , אשר התביישו להזמין דיאט קולה , אז המציאו משהו שחור וצועק שנקרא קוקה קולה זירו בשביל הגברים , אותו דבר אותו עניין. (עקב הודעה זו יבואו עוד 4 עמודים של חפירות , אממ בעיקר של בנות , אבל בסדר שוט)

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    1. לא
    3. אהבה לא קיימת לכן אי אפשר להוכיח אותה כי זה משהו לא מוחשי ולא מדעי , כמו כן אפשר להגדיר אהבה כתלות , אתה תלוי במשהו לזמן מוקצב (גם אם נשואים בסופו של דבר מתים) , לכן אני מגדיר את היחס לאהבה כאינטרסנטיות נטו , אתה זקוק למשהו מהצד השני ואתה מקבל אותו כשאתה לא מקבל אותו אתה מתחיל לאבד את זה , בין אם זה הבנה , תמיכה , סקס , משפחה , וכו' וכו'.

עכשיו כל הזייני מוח שיגידו איך אתה מגדיר את הקשר עם ההורים , האם אתה אוהב אותם , אז אני אגיד שגם אהבת הורים לא קיימת אלא שוב תלות , אתם נכנסתם למעגל כזה שהביאו לכם את החום ואהבה הזה כל הזמן , אם אמא שלכם תבוא עכשיו ותירק עליכם ותגיד לכם שאתם כלבים שרמוטות ואמן שיאנסו אותכם ויעיפו אותכם מהבית , לא חושב ש"תאהבו" אותם יותר , או לפחות איפשהוא באיזשהוא מצב בדרך כבר תאבדו איכפתיות כלפיהם ו"אהבה" שאתם כל כך מגדירים אותה תעלם גם כן.
    אז מה אתם באמת צריכים? אתם צריכים צרכים מאנשים ולכן אתם אוהבים לקבץ הכל ולהגדיר את זה במילה יפה יותר "אהבה" , בדיוק כמו מקרה קוקה קולה זירו , אשר נוצרה בשל הגברים המתחנגלים בארה"ב , אשר התביישו להזמין דיאט קולה , אז המציאו משהו שחור וצועק שנקרא קוקה קולה זירו בשביל הגברים , אותו דבר אותו עניין. (עקב הודעה זו יבואו עוד 4 עמודים של חפירות , אממ בעיקר של בנות , אבל בסדר שוט)
    בואנה, קראתי את הדעה שלך..
    וממש שכנעת אותי..
    אתה באמת מבין בכל הקטעים האלה..
    התגובה שלי לא קשורה לכלום..
    כולם להקשיב למשה!!!!!!!!!!

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אויש משה..
    יש משו נכון במה שאתה אומר..
    אתה צודק .. יש המון אינטרס באהבה לדברים אבל כמו שטענתי.. אהבה זה דבר כוללני מידי זה כל דבר שאתה עושה זה מאהבה.. אבל יש דברים שאתה עושה מאהבה נכון אבל אתה מצפה לקבל משו בתמורה.. כי הרי אי אפשר להביא אהבה ולת לתת לתת כל הזמן יש את הקטע של לקבל גם..

1. לא

בנאדם שבאמת אוהב אותך למשל אמא אבא סבא סבתא בחיים לא יעשה את הדבר שציינת אני לא יודע איך זה אצלך בבית אצלי זה בחיים לא יקרה.
    כנראה שאתה בחיים לא חווית את הדבר הזה ואולי אפילו להיפך חווית רק שנאה כאילו עזוב אהבה אל בחורה אתה אומר שאין אהבה בין משפחה ? איך אתה יכול שלא לאהוב את המשפחה שלך? בוא אני אתן לך סיבה אחת מתוך אלף:
    בזכות המשפחה שלך אתה קיים בכלל.
    אני לא רק אוהב את אמא ואבא שלי אני גם מעריץ אותם , נכון שלפעמים אני רב איתם אבל אין מה לעשות זה קורה , מפה ועד לאיפה שאתה לקחת את זה זה ממש קיצוני.
    אני בכלל לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת
    ויש לי שאלה אלייך אתה לא תרצה מתישהו להתחתן עם בחורה ולהקים משפחה?
    בוא אני אשאל אותך עוד שאלה? למה בעצם אתה חי? כאילו למה אתה צריך את החיים האלה אני מבין שאתה מאמין במדע ולא בה' אז אם אין אהבה ואין אלוהים למה אתה חי בכלל? (אני יודע שאני לוקח את זה רחוק אבל אני ממש לא מבין אותך וגם אתה ממש קיצוני)

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

וואי שאול.. +1 מחזק!!..
    צודק.. זה מסביר לך גם למה באמת אתה חי.. מאהבה..

1. לא

אני לא מסכים איתך בגרוש,
    שלדוגמה אני רואה את אמא שלי בוכה
    נשבר לי הלב, למה?
    בגלל שאני אוהב אותה, ולא בשל איזה תלות בה, כלומר איך להגדיר את זה,
    בוא נאמר ככה, יצא לי הרבה להתווכח עם אמא שלי בחיים
    ומעולם לא הפסקתי לאהוב אותה למה?
    כי זה האישה שגידלה אותי
    אין לי מושג איזה הגדרה, זה פשוט שמישהו חשוב לך,
    לדוגמה אתה רואה אותו בוכה, בא לך לבכות איתו.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    בנאדם שבאמת אוהב אותך למשל אמא אבא סבא סבתא בחיים לא יעשה את הדבר שציינת אני לא יודע איך זה אצלך בבית אצלי זה בחיים לא יקרה.
    כנראה שאתה בחיים לא חווית את הדבר הזה ואולי אפילו להיפך חווית רק שנאה כאילו עזוב אהבה אל בחורה אתה אומר שאין אהבה בין משפחה ? איך אתה יכול שלא לאהוב את המשפחה שלך? בוא אני אתן לך סיבה אחת מתוך אלף:
    בזכות המשפחה שלך אתה קיים בכלל.
    אני לא רק אוהב את אמא ואבא שלי אני גם מעריץ אותם , נכון שלפעמים אני רב איתם אבל אין מה לעשות זה קורה , מפה ועד לאיפה שאתה לקחת את זה זה ממש קיצוני.
    אני בכלל לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת
    ויש לי שאלה אלייך אתה לא תרצה מתישהו להתחתן עם בחורה ולהקים משפחה?
    בוא אני אשאל אותך עוד שאלה? למה בעצם אתה חי? כאילו למה אתה צריך את החיים האלה אני מבין שאתה מאמין במדע ולא בה' אז אם אין אהבה ואין אלוהים למה אתה חי בכלל? (אני יודע שאני לוקח את זה רחוק אבל אני ממש לא מבין אותך וגם אתה ממש קיצוני)
    בוא נתחיל מזה שאם היית מכיר את אמא שלי , היית מבין שהיא מוכנה בזה הרגע ללכת ולהתאבד בשבילי או בשביל אח שלי , אפילו כשיש לי איזה כאב גרון מסריח היא משגעת לי את השכל , אז מה שתיארת למעלה אני מקבל ואפילו הייתי אומר יותר מדי.
    נכון שאני לא מאמין בשום דבר חוץ מהמדע , כי המדע מוכיח דברים שחור על גבי לבן לעומת דברים שנמצאים באוויר אלפי שנה וכולם הולכים עם העדר, דוגמא טובה אני יכול להביא לך אי אכילת חזיר , אם תפתח עכשיו הודעה בדיבורים כל הילדדוס בני ה12 יגידו שזה מגעיל , ועצם המחשבה על זה מעוררת בהם בחילה , ולמה זה? הם הרי אף פעם לא טעמו את זה , לומר לך למה? כי שתפו להם את השכל מאז שהם קטנים שזה אסור וזה מגעיל ויש לזה ריח מסריח ומה לא , את האמת לכל הפינגווינים (מצטער אני לא ממש מחבב אותם) , שיקפצו עלי עכשיו אני יכול לומר שאכלתי בחיים שלי חזיר אבל זה משהו שלא עשיתי יותר מעשור , וזה גם לא יקרה כי זה נוטף שומן ויש תחליפים הרבה יותר בריאים וטעימים לדעתי (GO CHICKEN GO GO).
    בקיצור לנושא שלנו שקצת חרגנו ממנו , אני תיארתי לך מצב שקורה לא במעט בתים בישראל , ואני יכול לומר לך שלפחות 3 אנשים מהקהילה הנוכחית חווים או היה להם בעבר מצב כמו שאני תיארתי לך למעלה , שלאמא שלהם לא אכפת מהם , היא מגדלת אותם בלית ברירה כזו או אחרת כדי לצאת פטורה או כדי שלא יתלוננו עליה כך או אחרת.
    אותם אנשים כמו שאתה מבין כבר רצו אהבה מאמא שלהם כאילו אין מחר אבל ראו תמיד "רגשות שלילים" מאמא שלהם , ושום "רגש חיובי" , אז הם התחילו להרגיש את אותו הדבר , ואהבה לא הייתה שם וגם כנראה לא תיהיה.
    אני תיארתי לך מצב תיאורתי שאמא שלך לא תתמוך בך יותר ואפילו תשפיל אותך ותעיף אותך מהבית , מה אתה תחשוב באותו הרגע? זה מצב תאורתי זה לא מחייב לקרות ואל תגיד לי "זה בחיים לא יקרה" , כי אתה בעצם בורח מהשאלה שאני שואל , אתה חושב שאתה "תאהב" אותה עדיין? , אולי , אבל אם זה ימשך אני יכול להבטיח לך ואפילו לחתום לך שזה ילך ויהיה פחות ופחות עד שזה יעלם לגמרי , אז מה זה באמת אהבה? , אהבה = צרכים = תלות בבן אדם בעיקר (כבר לא מדבר על חיות כי אין לי כוח) .
    למה אני חי בכלל? כי זה כיף לי , אני נהנה מהחיים האלה , אני עושה המון דברים , אני לומד המון דברים , רוכש לי מוצרים כאלה ואחרים שמספקים לי הנאה , אני גם יוצא עם בחורות עושה איתן דברים ומרגיש איכפתיות וצורך , אבל אהבה תיהיה הגדרה שגויה לכל ההשקפת חיים שלך , שיעורי ספרות עשו רק רע לאנשים , זו מילה יפה לתלות זה הכל.
    זו השקפה שלי , שלך יכולה להיות אחרת זה לא אומר שאתה צריך לקבל את ההשקפה שלי , אבל תשים לב שיש הגיון מאחורי מה שאני אומר (לפחות ככה אני חושב ) , לעומת אי הגיון במה שאתה אומר.
    אתה אומר עכשיו , הינה קבעתי לך אין ספור מספרים בגרף מסויים , תקבל את זה בלי הוכחה אין מה לעשות ככה זה וזה מה יש.
    ד"א אני יכול לומר שלא רבתי עם אמא שלי או אבא שלי מכיתה ח' , שזה בערך לפני 6-7 שנים בערך שלא דיברתי עם שניהם , וזה היה בגלל גיל ההתבגרות והשיגעונות שלי , מאז שום דבר (טפו טפו טפו) , ככה שתבין שאני לא בא מאיזה משפחה מוכה , או משהו כזה אני נורמאלי לחלוטין , פשוט השקפת החיים שלי קצת שונה משלך עם הגיון וריאליות ולא משהו פורח והכל ורוד ויש "רומנטיקה" (שעל זה אני לא אתחיל לדבר כי זה פאקינג בולשיט) באוויר,
    אמרתי שזה יהיה אשכול חפירות , והינה זה פשוט קורה.

משתמש ותיק האוואטר של JamesBond007
    לייקים
    0
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    סכין חדה, פיוז קצר. יש שאלות?

אהבה קיימת ? כמובן, הרי אהבה זו תחושה. אתה לא יכול להתכחש למה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש משהו כלפי מישהי, זה כנראה אהבה, אלא אם כן בא לך להטיח את הראש שלה בעמוד חשמל.
    2 מהי אהבה בשבילכם ? אהבה בשבילי זה יותר מכול התחייבות. אבל אהבה זה כיף, אם משחקים אותה נכון.
    3 איך מוכיחים אהבה (מי לא נתקל במשפט המפורסם תוכיח לי שאתה אוהב אותי) שתבקש משהו, ואם אני אוהב אותה מספיק, אני אעשה את זה 10 פעמים...
    4 מה תעשו למען מישהו שאתם אוהבים? הכול, בלי שום יוצא דופן.
    בברכה, JamesBond007

אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
    גמאני מסתפר אצל מישל!!!

משתמש משקיע האוואטר של RustyCage
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Despite all my rage I am still just a rat in a cage

1.לדעתי אין אהבה, אהבה זה מושג שפיתחו התאגידים כדי למכור דובים.
    3.קונים דובים

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אתם פשוט לא נורמלים...
    אתם לא יודעים על מה אתם מדברים..
    משה יש לי שאלה אליך תענה לי ברצינות..

פעם מישו קרוב אליך מאוד בכה לך מול העיניים?

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

משה , אתה ממש אוהב להתווכח ..
    1. אהבה קיימת בלי ספק , רק שאני לא בטוח עם לקרוא לזה בשם זה.
    2. איך אפשר להגדיר אהבה ? זה הדבר הכי קשה להגדרה , אבל זה קיים.
    3. איך מוכיחים אהבה ? , זה לא משהו שישאלו [ אותי לפחות ] כי כשאני אוהב אותך את תדעי את זה.
    4. אני יעשה כמעט הכל בשביל מישהי שאני אוהב.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,181 | הודעות: 8,173,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect