תתעלמו, אפשר.
|
|
כי הם לא מבדילים, בין ערבים שאוהבים יהודים ואוהבים את הארץ לבין האוייבים שלנו, זה מעייף להתחיל לחשוב, רגע אולי חלק מהערבים הם בסדר, כי הרוב פשוט שונאים אותנו, כל הגזענות זה מההסיפורים האלה שהאמהות המפגרות פוחדות שהילדים שלהם ילמדו עם אתיופים, כמו שהיה תביצפר ההוא ששם 3 אתיופים בכיתה אחת, זה מעצבן וזה מטומטם ובכל מדינה יש בעיות ופאקים אבל לרוב אין גזענות כלפי רוסים/אתיופים
נערך לאחרונה על ידי אסולין ; 03-04-2008 בשעה 14:44.
מה ההבדל? שכאחד מהם מתחיל לפעול כדי לממש את זה, פה מתחיל ההבדל, לראיין אנשים מהרחוב ולשמוע אותם אומרים בטלוויזיה "טרנספר לערבים" כדי לקבל צומי לא אומר שאחר כך אותו אחד ילך ויהרוג ערבים בשביל לבצע את זה, יש הבדל בין דיבורים ומעשים.
שמע אני אומר לך שדוגרי כל עם ישראל רוצחים, איך אני יודע את זה? כי אני זוכר מקרה אחד של ישראלי שרצח מישהו אחר, נשמע דיי מטומטם לא? בדיוק ככה, אי אפשר לעשות הכללות בגלל מקרים בודדים, אז יש ישראלים גזענים, אז מה, יש גם רוסים גזענים יש יפנים גזענים יש גרוזינים גזענים יש אנגלים גזענים.....
ואתה עוד פעם לא עושה הפרדה בין נאציזם לגזענות, נאציזם זה לא גזענות זה הרבה יותר חמור מזה, גזענות זה לשנוא אתיופים למשל, הנאצים לקחו את השנאה כלפי כל העם השמי ועשו מזה תורה שלימה, הביאו הוכחות מדעיות למה יהודים הם גזע נחות, פירסמו ספרים מדעיים, וכל מיני בולשיט אחר שנראה רציני, פרופסורים אשכרה הוכיחו בצורה מדעית למה היהודים הם מקור כל הרוע בעולם.
סעיד, הודעה אחת כתבתי לאילן והודעה אחרת כתבתי לך, תקרא את הנכון^^
אני לא מבדיל בין גזענות לנאציזם
כי בסופו של דבר נאציזם זאת גזענות מתקדמת
לא רואה שוםפ הבדל בינהם
הגרמנים התחילו בגזענות , ואחרי זה נהפכו לנאציזם
קיצר הרוסים ברוסיה מזכירם תישראלים ששונאים תערבים
כי הרוסים לא עשו טרנספר עוד
הם רק לא רוצה אף אחד
עצם המחשבה של יאללה
הערבים הם עם נחות , בוא נעשה להם טרנספר וכו' וכו'
זה כבר דעה שאנחנו עם יותר טוב
זה נקרא נאציזם
נאציזם זה סוג של גזענות אבל יותר חמור - זה מה שאמרתי.
ושוב, חבל לדבר על זה שוב, להסתכל על המיעוט ועל פיו לקבוע אופי של מדינה שלמה
להתעלם? להתעלם?! סעיד, אני מופתע ממך. הרי זה מה שהיהודים עשו במשך כל ההיסטוריה, במשל כל הרדיפות, והשנאה, והגזענות ונאציזם, אנחנו התעלמנו! ובגלל זה האנטישמיות המכוערת הזאת קיימת! כי אנשים חושבים שאם אנחנו נתעלם אז לא יהיה לנו אכפת.
הסרטונים האלו מזעזעים, צריך להרוג את כל הנאצים האלו. אחד אחד.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
למה נכנסת לזה בכלל?@
נערך לאחרונה על ידי system32-; 03-04-2008 בשעה 16:58.
ימח שמם ואחי זה עם החתימה של יצחק ז"ל למה הוא נפטר?
King
ממש מפחיד להיסתובב היום בעולם..
שימו לב שזה קורה רק ברוסיה
וכל המקרים באים מרוסיה
אני לא גזען אוו משהו.. אבל רוסים זה אחלה של עם נגיד חבר שלי ועוד כמה שאני מכיר אבל יש מלא רוסים שמקלקלים את הארץ
עם הניאו נאצים האלה מפתח תיקווה שיחזור לזין שהם יצאו ממנו..
המלך חזר