ממש זוועה.
|
|
חייבים לראות אם תרופה כלשהיא עובדת על המחלה סרטן שבמקרה חבר שלי חולה בה..
מה אתה מעדיף שיינסו לראות אם זה עובד על בעל חיים או על בנאדם?..
אני אומר בעל חיים לא יודע מה איתך..
יודע מה עוד? אני חושב שהתעללות בבעלי חיים זה נורא ואיום וצריך להעניש על זה כאילו התעללו בבן אדם..
אבל ניסויים זה סיפור אחר ויבואו כל אלה שאוהבים את המדע ומאמינים רק במדע..
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
ומה עם כל מוצרי הטיפוח? גם אותם מנסים על בעלי חיים, ולא תגידו איזו תרופה המרפא סרטן, זה איפור.
Savage 2
נכון, אני מתנגד לזה..לעשות כסף על סבל של בעלי חיים, בשביל מוצרים שלא הייתה בעיה למצוא להם תחליף או אפילו להסתדר בלעדיהם..
אם לא על חיות אז על מי? על בני אדם?
חיות עדיין ברמה יותר נחותה מבני אדם לצערנו , אבל הקטע של מרדימים אותם ומתייחסים אליהם כמו אל זבל זה מה שמעצבן פה , חוסכים כי אף אחד לא רואה , חומרי הרדמה יכולים לעלות חצי מהמחקר שנעשה לכן זה קורה.
אני חושב שפיקוח מגורם לא ממשלתי אלא במימון ממשלה אך פיקוח פרטי על כל מוסד של מחקר רציני ולא מחתרתי היה פותר את הבעיה , אבל שוב תקציב ובלה בלה ..
אכזרי , אני נגד זה אבל אני יודע שאין מצב שזה יפסק
כי חייבים את זה כמו שאמרתם פה לניסויים לתרופות חדשות ועוד המון דברים שעושים
בבעלי חיים ואלה דברים שבחיים לא יפסקו גם אם הכי נרצה בעולם .
גם לגבי האוכל מה אתם חושבים ששוחטים אותם בצורה עדינה ? את עגלי החלב שמים
שעות בכלוב בשמש שהם יהיו יותר טעימים אין מה לעשות זה תעשייה שאין מה לעשות נגדה
בכל העולם לכל אורך ההיסטוריה מתעללים בבעלי חיים![]()
King
מה זוועתי? בזה
נכון לא יפה ומגעיל
אבל כל הדברים לפני שמוצאים לבני אדם (כימעט)
בודקים עליהם אפילו שמפו לשיער בודקים עליהם
תגידו תודה
המלך חזר
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
מה אתם מזיינים את המוח? ניסויים שיכולים להציל חיי אדם לא, אבל לשחוט חיות בשביל האמבורגר המסריח שלכם כן?
אה נכון שכחתי שכל אטרף צמחוניים... זאת המטרה של הקהילה לקבץ את כל הצמחוניים בארץ למקום אחד
הניסויים האלה מצילים והצילו חיי אדם, תרופות למחלות קשות וכו'...
אני בטוח במליון אחוז שהאמבורגר הסטייק והשניצל שאכלתם אתמול בצהריים לא הציל אף חיי אדם
^^
צודק, להמבורגרים ולבבות רוצחים, רק שזה לא מציל בני אדם XD
היה לי על זה בגרות בחיבור XD
כמה חרטה רשמתי שם.. אבל תכלס.. עם כמה שזה קשה. חייבים לעשות את זה למען המין האנושים.
אני בדעה שצריך לעשות ניסויים על אסירי עולם פדופילם או מחבלים שנתפסו.