איזה סטים אני צריך לעשות כדי שיהיו לי ריבועים?
ותתוך כמה זמן יהיו לי?
תודה לכל העונים
איזה סטים אני צריך לעשות כדי שיהיו לי ריבועים?
ותתוך כמה זמן יהיו לי?
תודה לכל העונים
|
|
הרבה אנשים לא מבינים משהו בנוגע לשרירי בטן,
בטן זה שריר שלכל אחד יש בדיוק כמו ביד וברגל ובכל דבר,
אם תעבוד אפילו בקטנה על בטן ויהיה לך אחוז שומן נמוך יהיה לך ריבועים, אלה שקורעים את התחת באימונים על בטן ואז חוזרים הביתה ואוכלים באגט עם שווארמה אין להם עתיד בריבועים, אלה אם כן יש להם גנטיקה טובה רצח ויש כאלה... הסוד הוא תזונה נכונה וארובי, העבודה עצמה על הבטן לא צריכה להיות כל כך רצינית, תעבוד, כפיפות בטן אלכסונים מה שאתה מכיר אתה יכול לראות בנעוצים בתרגילים יש שם גם תרגילים לבטן ותעשה מה שנוח לך, רק תתן לגוף שלך מספיק חלבונים ומנוחה ואימונים ותזונה וארובי, ותוך כמה חודשים הריבועים יופיעו (:
![]()
לי נהיו ריבועים תוך חודשיים בכך שעשיתי:
3*12 כפיפות בטן של לעלות עד 30 מעלות (אם זה קל להוסיף משקל)
ומדי פעם אם היה לי כוח אז 3*12 של אלכסונים (3*12 צד ימין ואז 3*12 צד שמאל)
אלא התרגילים ובכל השאר תקשיב זה שמעלי או שתחכה שמשה יגיב פה![]()
ריבועים זה "פונקציה" של אחוז שומן נמוך.
30-60 שניות. שרירי הבטן מתאוששים מהר (קח דקה הפסקה למקרה שאני לא זוכר נכון)
זמן המנוחה לא קשור להיתאוששות.. זמן המנוחה קשור למה אתה רוצה לשפר
במקרה שלך בשביל להשיג שרירי בטן גדולים כדי להשיג ריבועים יותר מהר אתה צריך לעשות 45-60 שניות מנוחה מכיוון שאתה עובד על היפר טרופיה [12 חזרות]
בכל מקרה יש סטים של 15 חזרות שהם עובדים על סיבולת ואז זמני המנוחה נעים בין 30-60 שניות
לעומת זאת בעבודה על כוח נדרשים זמני מנוחה גדולים ושם זמני המנוחה נעים בין 1:15 ל2דקות מנוחה
זמני המנוחה משתנים מאדם לאדם , מתוכנית אימונים כזו או אחרת , ומתוכנית תזונה כזו או אחרת , אי אפשר לקבוע כמה זמן יש לנוח בין סט לסט עד שלא רואים את כל הפרמטרים לכך.
אישית , אני נח בין 1.5 ל 2 דקות בין סט לסט , האימונים שלי מאוד עצימים אבל מופחתים ווליום , ואם אני אנסה לעשות מנוחות של 45-60 שניות אני פשוט אפגע לי בהתאוששות , אני בא לסט כשאני מרגיש מוכן לבוא אליו ולא כי ככה נהוג , סה"כ זה לא שחור ולבן כל העסק וכך גם העניין הזה.
הורג אותי שאנשים חושבים שהכל זה מדוייק על מאית השניה.
אני יכול לנוח פעם אחת דקה ופעם אחת 5 דק', תלוי איך אני מרגיש, ולא רק אני אלא כל אחד ככה.
מה שכן, יש מסגרת מסויימת נורמלית, כי כעיקרון אף אחד לא יחכה חצי שעה בין סט לסט,
לא צריך להתפנק וגם לא לנסות ולהיות רמבו, כך או כך זה פוגע בהמשך הגדילה.
אני לא מבין. בנעוצים אתם אומרים שהזמן הממומלץ הוא דקה ואתם בעצם עושים יותר מדקה?
אני בתאכלס בחיים לא מצליח דקה כי אני מדבר עם חברים, רק בבטן אני עושה דקה כי אני אישית לי יכול לדבר בזמן אימון בטן
כל מה שענו לך כאן נכון
יש רק דבר אחד שאתה צריך להבין.. לגבי הזמן.. זה תלוי בך חבר.. תלוי בחילוף החומרים שלך תלוי כמה אכלת באותו יום מה אכלת באותו יום
זה לא קסם של וואלה יאללה סטים של XYZ ויש לי שרירי בטן פחות מחודש! זה לא עובד ככה..