שלום לכם פורום אטרף,אני חדש כאן שמי הוא דורון דגני אני מוכר גם כדורון המורה מהIPWA(ארגון ההאבקות היחיד בישראל שנסגר לפני 3 שבועות).
אני וחברי מאור אילן פתחנו את RWI=Radio Wrestling Israel רדיו ההאבקות הישראלי,זהו רדיו שמשדר אלפי שירים ברצף 24 שעות ביממה,רובם קשורים להאבקות(שירי כניסה של מתאבקים וכולי)ומקיים גם מהדורות חדשות האבקות חלקם הומוריסטיות,מעלים אנשים לשידור גם.וכמובן גם מראיינים מתאבקים,עד כה קיימנו 2 ראיונות.
היום ב8 בערב נראיין את רום אונגר(שוקי החנון במכת מדינה,מנכ"ל מיקרוספוטס הGM של IPWA בתפקידו האחרון בארגון),הוא אחד מהאנשים הבולטים בתעשיית ההאבקות בארץ היה בIPWA כמוני מהיום הראשון שלה מ2001,הוא גם היה ברסלמניה שנה שעברה ואפילו הצטלם עם דגל ישראל בקהל(חברי מאור יותר מאוחר יגיב ויעלה תמונות מהארוע המדובר)ניתן לשאול אותו כאן שאלות בדיון ואנחנו נשאל בשידור,אני מקווה שאני לא עובר על חוקי האתר-פורום כי סך הכל אני רוצה שכמה שיותר מעריצי האבקות יוכלו להאלראיון כי אני חושב זה מאוד מעניין יהיה לשמוע אותו.אז הנה הלינק להאזנה לרדיו,אפשר להא
לשירים בינתיים וכאמור ב8 בערב יתחיל הראיון עם רום אונגר!
http://212.150.164.223:8123/listen.pls

לראיון כי אני חושב זה מאוד מעניין יהיה לשמוע אותו.אז הנה הלינק להאזנה לרדיו,אפשר להא
ציטוט ההודעה

, אתם מוזמנים לשאול שאלות בשביל רום מעכשיו.