זה ברור שהיא "צריכה זין"
אבל ילדה פותחת אשכול רציני ואתה מדבר כאילו זה אחד החברים שלך ,
פחות ציניות לא תזיק ץ
זה ברור שהיא "צריכה זין"
אבל ילדה פותחת אשכול רציני ואתה מדבר כאילו זה אחד החברים שלך ,
פחות ציניות לא תזיק ץ
|
|
איך אפשר לא להימשך,כאלה סקסיות...
שמעי,תנסי לצאת עם בנים להתחיל איתם והכול,להתקרב,לשבת ליד מישהו בשיעור...אם את עדיין לא מרגישה כלום...תנסי ללכת לכיוון הבנות ולראות אם את מרגישה משהו,אם כן,אז לכי על זה אין בזה שום דבר רע...
מה גם,זה הגיל שתוהים הרבה בקשר לנטיה מינית ואולי זה יעבור לך..
יש הבדל ע-נ-ק בין הומואים ולסביות, הומואים זה מגעיל זה פויהלסביות זה סבבה נחמד כזה, גברים בשביל להתנשק צריכים להיות הומואים, בנות מתנשקות לא בהכרח אומר אותו דבר, קחי את זה בקלות, נגיד במקרה הגרוע שאת דו, נו מה הבעיה?! מגניב!
חוץ מזה גיל 14 זה גיל מועד למשברים מיניים, הרבה עוברים את זה.
נערך לאחרונה על ידי ThE; 06-04-2008 בשעה 16:13.
תראי, בדר"כ הומואים ולסביות זה לא דבר נרכש. זה דבר שהוא פחות או יותר מולד וניתן לראות את זה גם מגיל קטן במשיכה של הילד לבני מינו.
השאלה מתי זה הופך להיות מוצהר, ומתי אותו אדם משלים עם זה שהוא נמשך למינו (יציאה מהארון...)
עכשיו אני לא מאמין שאת לסבית או משהו,
פשוט חסרת נסיון שרוצה לנסות דברים חדשים, אין בזה שום דבר פסול..
אין שום דבר פסול גם בלהיות ביסקסואלית או לסבית.
העיקר שאת תיהי שלמה עם עצמך ואל תתני לסביבה להשפיע עליך.
את עכשיו בגיל הפכפך, את לא יודעת מי את, יש נות שמתנשקות בשביל הכיף, שעושות דברים בשביל הכיף, והן לא לסביות. הן לגמרי סטרייטיות. אין לך עוד זוהת מינית, לכן כשתהיי בת 18, את תדעי מה את.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
טוב.. לכל מי שאמר שיש המון בנות שמתנשקות בשביל הכיף עם בנות אחרות... אז מה?!?! מה זה קשור?
היא לא אמרה שהיא רוצה להתנשק, היא אמרה שהיא מתחילה לפתח רגשות כלפי בנות!! בגלל זה היא מפחדת..
ולכל מי שענה בציניות (moshe וכו'..) זה כזה מגעיל מצידכם לעשות דבר כזה! למה אתה חושב שבמצב כזה בא לה לצחוק??? זה ממש לא מצחיק, אפילו אם ככה אתה מדבר לחברים שלך זה לא היחס שהיא רוצה לקבל בהכרח, בגלל זה היא פנתה לפורום הזה..
עכשיו התשובה שלי אלייך, תשמעי, אין בדיוק פיתרון, את צריכה לשבת ולחשוב אם את אוהבת אותה/מפתחת רגשות אמיתיים אליה או אל כל בת אחר, נכון שאין פסול בזה, ואני מבין שזה נורא קשה לך!! אז חבל לאכול את עצמך.. אני לא חושב שאת באמת לסב..ית או דו מינית.. זה כמעט ברור שזה בגלל הגיל, שאלתי המון אנשים את השאלה הזאתי, וכולם אמרו שבגיל הזה המון נערים ונערות מתבלבלים ולא בטוחים בזהות המינית שלהם.שאלתי אפילו פסיכולוגים ויועצים חינוכיים ומיניים.. אז אין לך מה לדאוג, אם את חייבת לדבר עם מישהו את מוזמנת לדבר עם היועצבת בבית הספר שלך.. זה עוזר!
מקווה שעזרתי,![]()
ביסקרנות | BiCurious
הבעת רצון ו\או עניין באהבה חד-מינית , בעיקר במטרה לחקור את הסקס מעבר לנורמות ההטרוסקסואליות. תופעה זו נפוצה בעיקר מאמצע גיל ההתבגרות ועד שנות העשרים המוקדמות - השלב בו מתרחש גיבוש הזהות המינית של האדם.
ראוי לציין כי קיים הבדל משמעותי בין ביסקרנות (הבעת עניין לא קבוע ביחסי מין ואהבה "שונים") לביסקסואליות (משיכה רגשית ומינית קבועה לשני המינים)
תודה לכל העוזרים
ממש הרגעתם אותי, לא שאני חושבת שלסביות זה מגעיל או משהו..![]()
ולאלה שפשוט ציניים ... נראלי שאתם צריכים זין, בתחת.
זה בלבול של הגיל....חכי לתיכון כל החיים ישתנו לך בדקה