נכתב במקור על ידי
Moshe
אין בחורה שלא רוצה סקס , גם לא בתולות.
אני מסכים שעם בתולה זה אחרת , גם צריך לתמוך בה (אל תעזוב אותה בחיים ישר אחרי הפעם הראשונה אלא תיהיה איתה לפחות חודש אחרי כן , כי אם תעזוב אותה בוא נגיד שמנוס בחיים שלך לא יהיה).
הקטע של חברה שלך , שאתה פשוט לא מספיק גבר כדי לבוא ולתקוע אותה , לא שואלים דברים כאלה וגם כמעט לא מדברים על כאלה דברים (במיוחד כשזו פעם ראשונה).
העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך , זה 2 צעדים קדימה - צעד 1 אחורה.
במה זה יתבטא?
קודם כל תפתח איתה שיחה סתם על משהו , תיצור נוחות לאחר מכן תתחילו להתחרמן או מה שאתם עושים בד"כ , תגרה אותה , אם אתה עדיין לא יודע מה מגרה אותה אז גבר אחרי שנה וחצי אתה במצב קשה.
בוא נגיד שכמה כללים שמגרים בד"כ בחורה :
נשיקות עם להט
להריח לה את הצוואר (סטייל הסנפה , הן מתות על זה)
נשיקות עם השפה התחתונה בצוואר
עם הזמן חירמונים (תתחיל מהגב תעבור למותניים משם לבטן) , בקיצור איפשהוא באיזשהיא נגיעה באיזשהוא מקום (תשאיר בבקשה את השדיים והכוס לסוף ) , היא תעיף לך את היד או תגיד לך "לא"(מצב ההגנה של הבחורה , טבעי לחלוטין , אם אתה לא מקבל את ה"לא" הזה אז אתה לא מתקדם מספיק) , באותו רגע אתה לוקח צעד אחורה ונוגע במקומות שנגעת לפני זה או במקום שנגעת לפני כן (לדוגמה אם נגעת לה בתחת ואתה רוצה לעובר לירכיים הפנימיות והיא מתנגדת תמשיך לגעת בתחת).
בקיצור ככה אתה מגיע עד הסקס עצמו , אתה שולט ואתה הכוח , אם היא ממש מפסיקה אותך ואומרת לך די וכאלה 3 פעמים , תעשה לה "רחוק" , נגיד אתם במיטה , תסתובב כזה על הצד עם הגב אליה , עוד רחוק אפשרי זה ללכת למטבח לאיזה 5-10 דקות.
אופציה נוספת זה ליצור מבוכה כדי להסיט את הדעה שלה למשהו אחד ולעשות משהו אחר , לדוגמא מישהי שלא רוצה להוריד את התחתונים , אתם שוכבים במיטה אז אתה מדגדג אותה בבטן ואומרת "חיחיחיחי איזה שיערות חמודות יש לך פה"
ובום שלאק מוריד את התחתונים שלה , היא תיהיה בשוק , אבל אתה יוצא פשוט ג-ב-ר והיא תבין שהיא לא מזדיינת עם נמושה חסרת אופי שמבקש רשות לכל דבר.
בקיצור גבר אני מקווה שהבנת את הקונצפט...
בחורה צריכה רק הובלה , היא רוצה יותר סקס ממך רק שהיא תמיד רוצה שזה ילך בדרך מסויימת , ואם לא תעשה את זה היא לא תביא לך.
ה"לא" שלה זו מגננה שלה כדי לא לצאת שרמוטה/לנטרל את הפחדים שלה , אם תעשה מעשה נועז החוט מחשבה הזה יעבור לה במוח וכשתעשה אותו שוב היא כבר לא תיהיה כל כך מופתעת ותביא לך או לפחות פחות תתנגד.
בהצלחה.