וואלה צודק שמואל,באמת יש,אבל לא נראה לי שזה מכוון,אבל נראה כמו סתם פאשלה,כי הרב לא שמים לב לכאלה דברים.
וואלה צודק שמואל,באמת יש,אבל לא נראה לי שזה מכוון,אבל נראה כמו סתם פאשלה,כי הרב לא שמים לב לכאלה דברים.
|
|
דבר ראשון אמרתי לכם, דבר שני לא נראה לי שזה פאשלה נראה לי שזה היה בכוונה למה כי הם צילמו את הים לא סתם, זה כנראה קשור איכשהוא למפלצת בגלל שמה שעף בהתחלה זה היה פסל החירות (הראש) והוא נמצא ליד הים וזה גם נופל בים כנראה שהמפלצת יצא איכשהוא מהים, כנראה שזה הביצה של המפלצת שנפלה מהשמים, אבל זה תאוריה שלי.
שמע הקטע שהם כזה אחרי שהם מתים זה בחודש אפריל בעוד כשהם מביאים את התיעוד האחרון זה מאי.
התיאוריה שלי זה שמה שנפל זה באמת הביצה והיא נפלה מכוכב אחר לכדור הארץ.
אז כנראה יהיה סרט המשך שיסביר קצת על העבר של המפלצת ועל מה שקרה אחרי שרוב ובת מתו.
סרט גאוני מצד אחד, מפגר מצד שני.
מה שעושה אותו די מעולה.
גם אם תשימו לב בכתוביות שנגמר הסרט אתם שומעים את שתי האנשים אומרים הצילו תעזרו לנו משהו כזה..
מה שאומר שהם לא מתו, אולי יהיה המשך ?
ייווווו!! עכשיו ראיתי את הסוף שהדבר הזה נופל... חחחח... עשה לי את הסרט..
האמת סרט קצת משעמם.. דיי השתעממתי.. העלילה לא משהו אבל הצילום באמת גאוני..
לגבי סרט המשך.. לא נראה לי שיהיה..
מה הם כבר יכולים לעשות להמשך? I'm Legend?
חחחחחחחחחחחחחחחח...
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
ראיתייייייייי
הצלחתי לראות את זה שזה נופל מהשמיים..
שוב פעם..להוריד את הכובע בפני היוצרים...אנשים גאונים..
אני לא מבין מה כל כך אהבת אותו
סרט פשוט גרוע...
אחד הסרטים היותר גרועים שהוליווד הוציאה...
אם לא היו משקיעים מלא כסף על אפקטים הסרט היה פשוט ממש גרוע ...
קודם כל הסרט מתחיל עם כל הק4טע של המסיבה והם פשוט מושכים ומושכים ומושכים את זה בלי סוף...
אחרי זה ההתקפה של המפלצת הייתה טובה... הרעיון התגלגל אבל פשוט לא ידעו איך להמשיך משם...
תוקפים תמפלצת והיא קמה ועוד ועוד מלא קטעים מתים שלא יודעים מה קורה (שזה יכול להיות אחלה אבל לא בצורה הדפוקה שהם עשו את זה..)
בנוסף הסוף פשוט מטומטם ברמות... לא יודעים מה קורה איך נגמר אם העולם חי(מבינים את זה כי רואים את הקלטת כביכול ממשרד ההגנה), איך ניצחו את המפלצת וכו'...
אז או שעושים סרט שהוא מותחן, או שעושים סרט מסתורין והשילוב הזה פשוט יצא גרוע... במיוחד עם הצילום שנראה פשוט כאילו לא השקיעו בו (כן הבנתי שזה ממצלמה אבל בכל זאת...)
הסרט הוא גאוני כבר הרבה זמן לא ראיתי סרט טוב כמוהו וכן הם לקחו סיכון גבוהה וזה השתלם להם אחושרמוטה סרט מדהים מומלץ לכל מי שלא ראה
לא ראיתי את הסרט אבל שמעתי שהוא פצצה!!!
חוץ מכאב ראש מהתזוזות של המצלמה לא חוויתי כלום....
סרט פשוט חרא!
לא מבין מה מוצאים בו...
סוף מטומטם, עלילה בלי שום פואנטה, לא תמיד מובן ולא תמיד רואים ברור, בקיצור, סרט על הפנים.
תחפשו בגוגל CLOVERFIELD SUCKS ותראו כמה אנשים אומרים שזה גרוע.
זה הסרט הכי מפגר שראיתי בחיים שלי, זה ממש לא סרט טוב כמו שפותח האשכול טוען.
אתה מתרגל לתזוזות של המצלמה אבל עדיין הסרט עצמו שווה לתחת.
אני ממליץ לכל מי שמריד/ הוריד ולא הספיק לראות, תמחקו את הסרט הזה כי אתם לא רוצים לראות סרט כזה גרוע.
בסוף הסרט, שממש לא קשור לכלום, שעה ניסיתי להבין מה הלך שם, הרצתי אחורה, חשבתי אולי פספסתי משהו, אבל לא! אני לא חשבתי שזה יכול להיות כזה חסר הגיון ואידיוטי!
מקווה שאף אחד לא יראה את הסרט הזה בחיים שלו, אם כן אתם תצתערו.
כי זה כל העניין!
במקום לתת לך להיות זה שיודע הכל, הפכו אותך לאחד מהעלילה...אומנם אין לך בחירה...אתה רק יכול לראות ולא להגיב...אם הדמות בסרט עם המצלמה לא יודעת משהו..גם אתה לא תדע! זה כל היופי! מה שהוא מגלה את המגלה ביחד איתו...בלי צילומים מהצד או זויות טובות לאפקטים...בלי כל זה!
נטו מה שהדמות רואה ויודעת...
בגלל זה אמרתי פתחו רף חדש...אתה לא מבין שהקטע עם המפלצת פחות מעניין? כל העניין הוא הבריחה, האדרנלין...סיפור הגבורה שהם מגיעים לבניין...המוות...המפלצת זה סתם חרטא...בדיוק 10 שניות יוצא לך לראות אותה כמו שצריך...היא כאילו הנושא המרכזי של הסרט אבל הכי פחות חשובה...
מקווה שהבנת אותי..