אני לא חושב שהבנתי כלכך מזה AFC![]()
אבל אני יגיד לך מה הן עשו.. חברה שלי - נופר
חברות של נופר - שם בדוי ד' ול' אוקיי?..
ד' ו-ל' שיהיהו בריאות עם ממוצע 96 בתעודה בערך כמו ההשקעה שלי באטרף..נופר הייתה צריכה מהן עזרה היא התקשרה אלייהן ושאלה אותן אם בה להן לבוא אליה הבייתה וללמוד ל' ו-ד' נענו בשמחה...
הן באו אליה ובהתחלה הן אכלו שתו נהנו שיחקו פוקר דיברו עליי דיברו על המורה הבת ז*נה שלא מאחרת את מועד ב' וכו. הן ביקשו מנופר לקרוא לי..
הייתי עסוק טיפה אבל באתי לנופר הבייתה .. יישבנו רביעיה ושיחקנו הזכרתי לנופר שיש להן מבחן לעשות ושזה לא הזמן המתאים למשחקים ופנאי..
היא הסכימה איתי.. ואמרה לי לחכות שניה..
היא הלכה לשירותים..
שהיא ייצאה מהשירותים היא ראתה את ד' בוכה, ו-ל' תומכת בה ואני לא נמצא היא שאלה לפשר הדבר והן אמרו שזה משו שקשור למשפחה שלה והסתלקו משם נופר התקשרה אליי ואמרה איפה נעלמת אמרתי לה אני מחכה בתחנת אוטובוס הבייתה..
למה?!? בוא!
חזרתי והייתי עצבני.. ממש אבל עצבני.. היא עשתה לי פרצוף סימן שאלה ענק.. ואמרתי לה שכשהיא הייתה בשירותים ד' ניסתה לנשק אותי כי היא אף פפעם לא התנשקה ורצתה לחוות את זה ממישו שכבר יודע איך.. היא לא יידעה שאני יגיב ב"תגידי לי את נומרלית..!!?<? $^$ " בבית של החברה הכי טובה שלך את בוגדת בה מאחורי הגב שהיא הולכת לשירותים .. חתיכת נבלה!!
ושלא תחשוב משה.. ד' היא נערה נאה.. איך שמכנים.. כוסית עאאשש אחי.. ככה.. ולא... היא הייתה היצור המבחי והמגעיל עלי אדמות באותה שנייה
ולמה כי עצם המחשבה שהיא תנשק אותי בבית של חברה הכי טובה שלה מאחורי הגב שלה מנסה לפתות אותי לנשק אותי סתם?! ולא מאהבה..
איייכככסס זה הדבר המגעיל ביותר שנפש של בנאדם יכולה לעשות פשוט גועל נפש
הספיק לך למה היא לא מדברת איתן? ..
האמת לגבי ל' לא יודע למה היא [נופר] טוענת שהיא שותפה לפשעשהיא לא עצרה אותה או אני יודע מה
אבל אני רוגז הרבה יותר על ד'.. =/ פשוט מגעילה..

נופר הייתה צריכה מהן עזרה היא התקשרה אלייהן ושאלה אותן אם בה להן לבוא אליה הבייתה וללמוד ל' ו-ד' נענו בשמחה... 
ציטוט ההודעה