עם אתם לא בתולים, תגידו איך זה היה...
גם אני לא שם על האנונימי!
עם אתם לא בתולים, תגידו איך זה היה...
גם אני לא שם על האנונימי!
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 09-04-2008 בשעה 21:09.
|
|
בו נגיד ככה:
פעם ראשונה תמיד כואב :]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חרא אחי , אל תעשה בחיים.
לאונן לעצמך הכי כיף
XD... זאת השאלה הכי מצחיקה ששמעתי היום!
תשאל סקסולוג או משהו... יש לידיד של אחות של ידידה שלי [מסובך] תואר ראשון לסקסולוגיה.
XDD
תשמע, אם זה באמת מעניין אותך, תלך על זה ותנסה, אבל רק אם אתה מוכן. על טעם וריח אין להתווכח ככה שאתה לא יכול להקשיב למה שכולם אומרים, כל אחד חושב על זה אחרת.
ידיד שלי כיתה ט' אמר לי שזה כיף אם זה מעודד אותך.. XD
מחפשת מישהו טוב בהכנת חתימות...
!חדשה!
חחח....מצחיקים פה...חחח...
תישמע...זה כיף...תדמיין את זה כאילו אתה עושה ביד...רק שהידיים שלך פנויות...והכל מסביב לזין שלך לח/רטוב וחמים....והכל רך מסביך...בקיצור גן עדן...חחח...זה באמת כיף...
אבל אני אישית דיי היתבאסתי בפעם הראשונה כי ציפיתי ליותר...כאילו כולם תמיד אמרו "ווואיי ווואיי זה כל כך טוב וזה זה וזה זה"....אז ציפיתי למשו שהראש שלי פשוט יעוף מהמקום...אז רק בגלל זה טיפה היתבאסתי...אבל אחר כך בפעמים אחרי זה התחלתי כבר להרגיש הרבה הרבה יותר כיף...זה באמת כיף לא נורמלי...זה נעים (מאוד)...
קיצר....אצלי בפעם הראשונה היה ממש כיף אבל לא הכי הכי שבעולם...אבל אחרי כל פעם ופעם הרגשתי יותר ויותר כיף....
מה שלא יהיה..
אם אתה רוצה שזה יהיה Extremly כיפי
תעשה את זה עם חברה שלך וגם אז אחרי שנה בייחד..שזה יבוא מאהבה זה יבוא הכי כיף
חברים שלי סיפרו לי שאחרי שאתה מזיין אותה [אם זה לא חברה שלך שנה ולא מאהבה] אז אתה נגעל ממנה אתה פשוט גומר ובורח להתלבש ועף משם ואתה נגעל מעצמך..
לא כדאי..
\= שאלה כללית מדי
זה כמו לשאול איך אתם מרגישים שאתם מתנשקים
אין לזה תשובה
אמממ פעם ראשונה ממש לא נעים אתה לא יודע מה לעשות אבל אם גם לה זה פעם ראשונה זה יכול להיות יותר טוב..בפעם השלישית ככה זה מישתפר (את זה אני לא יודע חברים סיפרו לי ...)