לא מאמין!!
בארסה נגד מאנ יונייטד!! איזה משחק !!
|
|
היה ערב משעמם שוב S:
המשחקים אתמול היו הרבה יותר טובים
טוב שבארסה עלו, אני לא רוצה את מנצ'סטר בגמר
עם שאלקה הייתה מצליחה לנצל לפחות מצב אחד מחמשת המצבים שהיו לה במחצית הראשונה אולי התמונה הייתה אחרת.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מזה משחקים יבשים.אתם מדברים כאלה שטויות.מה אתם מצפים שכל משחק יתנו הופעה? זה לא קבוצות שיכולות להתמודד ברמות האלה.קבוצה כמו שאלקה שמבקיעה 6 שערים בכל ליגת אלופות, זו קבוצה שלא יכולה להתמודדעם ברצלונה זה הכול. קבוצה כמו רומא שמפסידה 2-0 בבית לא יכולה לנצח בחוץ קבוצהכמו מנצ'סטר, זה דברים שאי אפשר לממש. מי ישמע המשחק של מילאן מול ארסנל היה מדהים,אותו חרא, גם משעמם, רק אוהדי מילאן פה מתוסכלים..
מבחינת איכות כדורגל לעינים המשחק של רומא - ריאל באוליפמיקו היה הכי יפה בכל העונה לטעמי , ארסנל - מילאן באימיריות עלה לרמה מאוד גבוה גם כן ,ואפילו ברצלונה עם מסי ורונלדיניו בחוץ נגד סלטיק ולא נשכח את ה4-2 שלשום, אני שמח שמילאן לא עלתה בטחלס , הייתי מעדיף לראות את מילאן מליברפול , כי יש שם שחקנים כמו קאקא פאטו ופירלו :\ עוד יותר חבל ( לפחות בשבילי ) ואני מאמין שגם לכדורגל כי ריאל משחקת פתוח בכל מקום וזה מה שיפה בקבוצה הזאת השנה ... בכל מקרה אני כבר מתכונן לקרב הענק הזה בין מנצסטר לברסה......... ברסה יהיו עם מסי אבל בלי רונלדיניו מנצסטר גם יהיו נראה לי כבר עם הרכב מלא אפילו גארי נויל חזר לשחק חח ..
ומישהו כבר יכול לומר לי מארחת ראשונה -
ברצלונה - מנצסטר
וצלסי ליברפול ? ההפך או שככה?
Siete