לא יודע מה להגיד לך
אבולוציה ואלוהים זה דברים שבחיים לא יבינו
ולא ידעו מה גרם למה..
|
|
חחחחחחחחחחחח אתה ממש לא מבין מהחיים שלך...
וגם מזאת התגובה הראשונה?! אתה ממש אופטימי הא?
אוקי אז ככה.
אם אתה לא מאמין בה' אז אתה לא מאמין בתנ"ך מה שאומר
שאין לך צורך לקרוא את מה שאני רושם,
שה' ברא את העולם העולם היה היבשה אחת ממש קטנה.
תקופת נח ממש לא רחוקה מבריאת העולם ולכן בו נסכם שלא היה
מספיק זמן ללוחות האדמה לזוז הרבה ולהרי געש ליצור עוד אדמות.
החיות -
נח אסף את כל החיות אבל לא ביום אחד , לקח לו מספר שבועות
זה שהמורה שלך לא למדה אותך את זה בשיעורי תורה/תנ"ך זה ממש
חבל , ועם הזמן האבולוציה יצרה מינים חדשים מערבובים שונים.
*חשוב לציין שהמבול לא פגע בחיות הים !!!!
לסיכום :
קח את מה שאמרתי ברצינות , אם אתה תרצה הרחבה דבר איתי בפרטי
לא רלוונטי מה שאתה אומר אני הולך פה מכות עם אנשים על זה שהם שוללים את האבולוציה והנה בא אחד חכם כמוך שמשלב את שני הדברים ויאללה!
זה לא הולך ככה..הם פוסלים את האבולוציה הרבנים..אחרת בכלל לא הייתה לי בעיה כאן
נ.ב
אם אתה מאמין באבולוציה סימן שהעולם קיים מיליוני שנים ולא רק 5000..אחרת תורת האבולוציה לא נכנסת כאן
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 10-04-2008 בשעה 13:53.
הבנתי את הכוונה שלך , אבל יש פה כמה טעויות..
באמת הייתה יבשת אחת , אבל לא לקח כל-כך הרבה זמן עד שהיו עוד הרבה יבשות.
לנח לקח 120 שנה לבנות את התיבה , והוא חיכה עוד שבוע אחרי הבניה כדי שיבואו כל החיות , ואולי שבני האדם יבקשו סליחה מאלוקים.
והיו לנח גם חיות ים בתיבה , כדי להאכיל חיות אחרות שניזונות מדגים ועוד.
וזה שיש אולי עוד מינים חדשים זה לא בהכרח אבולוציה.
זה כמו שלבנאדם יוולד ילד דיסלקט [אלה עם העניים המלוכסנות וזה.. (לא צוחק אליהם הוא משהו ף חס וחלילה)] , אז זה לא בדיוק אבולוציה , זה יותר טעות גנטית , וחוץ מזה , איך אתה כל-כך בטוח שהחיות ה"חדשות" לא היו בתיבה?
בתנ"ך כתוב שהיו שם מכל חיה וחיה , וכתוב שגם היו שדים בתיבה , [לא שדיים של אישה , שדים (כמו רוחות)]..
למה אתה חושב שלא ?
אז בטח לא תאמין שנח היה בן 600 למותו..
[אין זיהום אוויר, אין סיגריות , אין חור באוזון ? [אין סרטן?] , ] , יש נס אלוהי , אין סמים, אין נשקים [אקדחים וכל השטויות האלה] ועוד].
וכן 120 שנה לבניית התיבה , אתה לא קורא בתנ"ך , אתה לא מאמין בהשם , אז בטח שלא תאמין גם לזה..
חוץ מזה , התיבה לא נראת כמו שמציירים אותה , היא הייתה עם 5 קומות או יותר , כל קומה הייתה בגובה של 5 או 15 מטר [לא זוכר].
רק אדם מאמין שכוחו של השם , יאמין!.
פעם [לפני יותר מ-5000 שנה] ממוצע חיים של אדם היה 120 שנה.
היום , עם כל הזיהום הסביבתי וכל זיהום האוויר הורג אותנו יותר מוקדם , שלא לדבר על מעשנים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה כמו שלבנאדם יוולד ילד דיסלקט [אלה עם העניים המלוכסנות וזה..
תעשה טובה אל תכתוב פה שטויות..
2 ההודעות האחרונות שלך הם חרטה..
תגיד אחי שמעת על דבר כזה שנקרא מחלות?
תכף תגיד שהמפכה התעשייתית גם פתחו את תיבת פנדורה
שמע..לפני יותר מ5000 שנה בבועה שלך כנראה לא היו אז מחלות והרפואה שם הייתה חבל על הזמן וואלה..מה השתבש..
לפי איך שאתה מתאר את זה נח בנה את המלון הראשון של רשת מלונות הילטון ומה שמגניב גם שהמלון יכל לצוף..קטלני
ד"א אתה אומר לי ממוצע חיים של אדם היה 120 שנה ונח חי 600..
הוא חי ממש ממש ממש ממש מעט..מעל הממוצע..
אבל תן לי לנחש זה בטח נס אז אני לא אתווכח
PAX בוא תסביר לי גם כן את הממצא המעניין הזה כי מנק' המבט שלי זה נראה כאילו אתה סובל מפיצול אישיות
זה היה ההסבר שלך למה שקרה בתיבת נח...
אבל
פתאום
בכל זאת הזכרת איזו הרחבה בפרטי או משהו לפחות תסביר את זה..כנראה שהיה נס ואיך שהוא אנטילופה דרומית הגיעה לצפון ראתה שלג היא נהפכה ללבנה בנס כדי שיהיה לה צבע הסוואה
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 13-04-2008 בשעה 02:23.
כן מצטער להגיד לך יש דבר כזה ניסים..
בימנו יש הרבה ניסים אבל יותר קטנים מאז..
ואחד שלא מאמין בכוחו של אלוקים לא יאמין לשום דבר , גם עם תביא לו הוכחות , תביא לו מכונת זמן , הוא יחזור לתקופה ההיא ואז יגיד שזה אשליה אופטית , אז עזוב אחי..
עוד כמה שנים יגידו שלא היה שואה ליהודים [כבר מתחילים עם זה] ושהמחנות בכלל היום חלק מסרט , וחוץ מזה איך נרצחו 6 מליון יהודים בלי שאף אחד ידע ?, זה גם דבר שנראה לא הגיוני.
מה אתה יכול לומר על אדם שמאמין בהשם ?..
וכן כמובן שיש היום ניסים "קטנים" יותר פעם , למה שנצטרח היום שהשם יפתח לנו את ים סוף עוד פעם ? [יש סירות..].
למה שהשם יצטרך עוד פעם להביא לנו עמוד אש ? [יש פנסים..(אור)].
למה שיעשה עמוד עשן ? [יש מפות..]
חוץ מזה עוד ניסים כאלה לא נראה בגלל אנשים כמוך , שלא אוכלים כשר [ אני מניח בגלל שאתה לא מאמין בהשם אז אין לך סיבה , עם לא אז מצטער] , לא מאמינים באלוקים .
אבל על תדאג זה עוד מטבע האדם לא להאמין במשהו שלא ראה זמן מה [או 5000 שנה כן , חחחח..] שהשם קרה למשה להר סיני כדי לכתוב את לוחות הברית הוא אמר שתוך 4-5 ימים הוא ירד מההר ויביא את לוחות הברית , אבל בנ"י ש"התבלבלו" בספירת הימים חשבו שעברו 6 ימים [או 5 , כי אני לא זוכר כמה ימים זה היה] ובנו עגל מזהב , והפסיקו להאמין בהשם.
אבל שאנשים יאמינו יותר בהשם וישמרו מצוות , רק אז תראה ניסים עד אז תראה " ".[כלום..]
וכמובן שצריך שכל העם היהודי יעלה לא"י . ושהחרדים הסתומים האלה יעשו צבא.
חוץ מזה אחי , אתה אומר שלא תאמין בהשם עד שלא תראה נכון ? אבל איך יודע שאין אלוקים בלי שתראה ? ככה שאתה לא יכול להיות בטוח פה בדבר אחד , אבל חייב להיות לך ספק.
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 13-04-2008 בשעה 18:19.
דיי דבר,האבולוציה קיימת,אנו רואים את זה בחיים שלנו אפילו,למה נראה לך שיש לנו כל מיני דברים לא חיוניים בגוף ? זה פשוט שאריות של אבולוציה שלא הסתיימה...
עוד משהו,איך נראה לך שיש כל כך הרבה זנים של חיות מכל סוג וסוג ? התשובה היחידה ההגיונית זה אבולוציה.
תנסה לקרוא את זה ולראות דיסקברי ,קצת לראות את הטבע מקרוב באמת ולראות כמה זה הגיוני ונכון...כל החיות אוכלות אחת את השניה,נלחמות על החיים בעולם הזה,בשביל להמשיך את השולשלת,להמשיך להתפתח. אבולוציה.