יש לי שאלה אליכם:
לכל מי שמבין בגודל:אני בן 16 ואורך הזין שלי הוא 15 ס"מ
האם זה גדול, קטן, נורמלי ביחס לגילי והאם זה אמור לגדול עוד? אם זה עוזר אז אני אתן עוד פרטים:
אני 1.70 אבל עוד לא רואים שהתפתחתי לגמרי.
תגובות בבקשה![]()
יש לי שאלה אליכם:
לכל מי שמבין בגודל:אני בן 16 ואורך הזין שלי הוא 15 ס"מ
האם זה גדול, קטן, נורמלי ביחס לגילי והאם זה אמור לגדול עוד? אם זה עוזר אז אני אתן עוד פרטים:
אני 1.70 אבל עוד לא רואים שהתפתחתי לגמרי.
תגובות בבקשה![]()
|
|
ישך עוד להתפתח,וכל עוד ישך מעל 10 ס"מ אתה מסודר .
איבר המין גודל עד גיל 18 - 21.
ואל תדאג , כשאתה תהיה עם מישהי הוא יגדל בהרבה יותר ממה שאתה חושב
א. תיקנתי לך כותרת פעם הבאה - נעילה וחבל.
ב. כל זה בסדרהגודל סבבה חחח.
ג. שתדע לך אני יכניס לך קצת ביטחון עצמי.. הגודל לא קובע את הSex Appeal שלך עם בחורה.. רציני..
פעם שמעתי מסקסולוג על זה שהזין של גבר לא קובע אם הבחורה תהנה או לא..
אם תבוא ותשאל בחורה איזה את מעדיפה..
אחד שיש לו זין ענק הוא רק שולף אותו את גומרת או בחור שיש לו זין קטן שהוא "מפצה" עליו ב"חרמונים" ונשיקות וחיבוקים וליטופים ונשיכות ומשחק מקדים וכל מה שלא קשור לחדירה של איבר המין הגברי באיבר מין הנשי היא תגיד לך הבחור השני..
שתדע לך שבנות נהנות הרבה יותר מהמשחק מקדים ומהליטופים והמגע והלהט בסקס מאשר החדירה עצמה..
זה עובדה מוכחת![]()
חוץ מזה שאתה עדיין לא בשל מבחינה התבגרותית אתה סך הכל בן 16.. יש לגוף שלך עוד לגדול כולל איבר המין שלך עד שיא ההתפתחות.
יום נעים =]
אחמ.. שמע משהו, יש אחת שאני מדבר איתה המון על נושא "מין" וכו'.. ובמקרה היא סקסולוגית.. ולא בגלל שיש לי בעיות או משהו בנושא הזה.. סתם כי זה בנוסף למקצוע שלה..
הגודל לא קובע, נקודה! וזה הוכח!
מה שכן.. אם אתה רוצה לשמוע משהו מגעיל ודוחה.. זה שרק לבנים עם בנים זה כן קובע, כי לבנים יש את נקודת ה-G שהיא נמצאת איפשהו.. שאני לא זוכר כרגע, ליד האיבר המין הזכרי.. ורק בדרך האחורית אפשר להגיע לשם... ופה כן תלוי הגודל! (בעעעעעעע)
טוב.. אז אם אתה לא גיי או אם לחברה שלך לא אכפת אם זה גדול או קטן וכו'.. אז אתה בסדר גמור.. או יותר נכון אתה תמיד בסדר גמור, הבעיה היא אצל מי שחושב שהגודל כן קובע!
יש אנשים שהגודל עושה להם את זה.. וגם זה בסדר, אבל זה לא צריך להשפיע על אף אחד..
ועוד משהו.. בקשר לזה שאמרו שזה יגדל וכו'.. אל תפתח ציפיות יותר מדי.. זה יכול לגדול ועוד איך ואפילו להפתיע, אבל לא בהכרח, יש אנשים שגדל להם עד גיל מסוים ואז זה מפסיק. רק רציתי להבהיר את הנקודה.
לעוד בירור כנס לאתר של ויקי(פדיה) ותקרא על הנושא הזה.. ויש המון..
נערך לאחרונה על ידי barucheliav; 13-04-2008 בשעה 19:33.
Hu§Ha§H, aFiK, doridor, Midas,
תגובה הבאה לא קשורה תגרור השעיה - ראו אוזהרתם.
לפותח האשכול - קיבלת אחלה תשובות, אגב אם כבר אז אני חושב שהגודל הממוצע של איבר המין של הגבר הוא 15 ככה שמצבך טוב.
ישי התותח
בינתיים זה מומצע , אבל תאמין לי , מספיק ה- 10 סנטים שאתה מכניס לבחורה והיא נהנת ..