בונא תשימו לב שיותר ח80 אחוז מהלהקות שציינתם כאן בכלל לא קשורות להבי מטאל..חחחחחחח
בונא תשימו לב שיותר ח80 אחוז מהלהקות שציינתם כאן בכלל לא קשורות להבי מטאל..חחחחחחח
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
טוב אז כנראה הייתה לי טעות לגביו , כי ממה שתמיד ידעתי ושמעתי עליו הוא היה הבי מטאל ,
בלאק סאבאת' היא סוסה ... וגם דיפ פרפל .
מוטורהד אלא מי??????
כשאומרים הבי מטאל רואים את Lemmy
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אין להקה שעשיתה לי את השנה אבל להקת ההבי מטאל המועדפת עלי היא כמובן אירון
הבי מטאל (מאנגלית: heavy metal - "מתכת כבדה"), או בקיצור - מטאל ("מתכת"), הוא זרם מוזיקלי, שהתפתח בשלהי שנות השישים באנגליה מתוך סגנונות הרוק, הבלוז והרוק המתקדם. המטאל מתאפיין לעתים קרובות במקצבים אגרסיביים, נגינה רועשת ומהירה, שימוש מרובה בדיסטורשן ובעיוותי צליל, סולואים טכניים וארוכים של גיטרה חשמלית ולעתים קרובות שירים בנושאים אפלים. להקות הרוק האנגליות לד זפלין, דיפ פרפל ובלאק סבאת' נחשבות ללהקות המטאל הראשונות.
הבי מטאל הוא בעצם כל הסגנונות..או בקיצור מטאל כמו שאמרו כאן!
לא יודע שאלתם על הבי מטאל,עניתי על האבי מטאל.
עוד להקות שעשו לי את השנה?
War from a Harlots Mouth-דת'קור עם אחלה גרוב
The Berzerker-דת' מטאל
Amon Amarth-ויקינג,מלודיק דת' מטאל
Excrementory Grindfuckers-גריינדקור
Cannibal Corpse
They Swarm(לשעבר הורקור)
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 13-04-2008 בשעה 07:35.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
50 cent שולת
וגרין דיי זע ההבי מטאל היכיד שאני אוהב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
System Of A Down =)
הלהקה היחידה...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
מטאליטקההה סרקורפיונס QUEEN STEVE VAI אנערף הכל נחשב מטאל.....חח מקשיב לכולם כבר כמה שנים ולא נמעס מטאליקה במיוחד מקשיב כבר איזה 5-6 שנים ...
אהה ואיך שכחתי.....היהודים פשוט מעוליםםםםם מת עליהם!!
נערך לאחרונה על ידי Kirill17; 16-04-2008 בשעה 13:58.
Iron Maiden
Megadeth
mindless self indulgion - אני לא בטוח שהם הבי אבל הם מטל בטוח והם ממש טובים
חחח זה לא הבאי מטאל
זה לא מטאל אפילו ניראלי
אממ שלי זה סליפנוט