מגנה של ברצלונה,אולגר,נמצא בכוונת של אייאקס ההולנדית.
עם ג'וני היטניגה שיצטרף לאתלתיקו מדריד בסוף הוענה,אייאקס רואה את אולגר כמחליף ראוי לשחקן שיעזוב בקיץ.
לכתבה המלאה: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=87668
קרדיט לטריבל-פוטבול.
מגנה של ברצלונה,אולגר,נמצא בכוונת של אייאקס ההולנדית.
עם ג'וני היטניגה שיצטרף לאתלתיקו מדריד בסוף הוענה,אייאקס רואה את אולגר כמחליף ראוי לשחקן שיעזוב בקיץ.
לכתבה המלאה: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=87668
קרדיט לטריבל-פוטבול.
|
|
אני בטוצ שאם הם באמת רוצים אותו אז הם יקבלו אותו כי לא נראה לי שהוא קיבל דקת משחק אחת בעונה הזאת..ככה שברארסה ישמחו לקבל כסף על כלום..יש להם מספיק בלמים..וברמה פי 7 מאולגר..אני חושב שאם הם באמת רוצים אותו וזה לא סתם שמועה אז הם יקבלו אותו..ב100%
כן,באמת כדאי לו לעבור,הוא בקושי רואה מגרש בברצלונה,באייאקס לפחות הוא יהיה בהרכב הראשון והוא יוכל להנות,ולא לשבת על הספסל ולשחק פעם בחודש.
מה שבטוח.. אם הוא עובר, ובחופש הגדול אני אעבור בהולנד במהלך היורו טריפ שלי עם המשפוחה אני קונה באמסטרדם ארנה חולצה שלו או של דווידס =]
אתם כנראה לא מעריכים את הבנאדם מספיק...
אז נכון הוא לא המגן הכי טוב שתמצאו בשוק, אבל הוא שחקן נשמה, נולד קטאלוני ויישאר קטאלוני ובשבילו בארסה זה הכל ואת האמת שאני לא אופתע לשמוע שהוא לא רוצה לעבור וכו'.. תשמעו לי טוב אם אולגר היה שחקן הרכב פותח באופן קבוע היו זורקים את קרלס פויול לעזאזעל והיו מעבירים לו את סרט הקפטן.
שחקן נשמה מהסוג שלא רואים יותר וכנראה שלא נראה יותר.
ראול , טוטי , דל פיירו , האגדה מלדיני , פרננדו היירו , ותקשיב קרלס פויול התחיל בברצלונה ויסים את הקריירה שלו בברצלונה אתה עושה צחוק , אולגר אפילו לא נראה לי התחיל תקיירה בבארסה שהייתי ילד שמעתי אליו הרבה שהביאו אותו לבארסה ב' כהבטחה .. עם כל הכבוד לפרובוקציות שהוא עושה למצלמות ומחוצה להם ( אולי זה לא אבל אז מה ) אי אפשר לומר כלום על פויול עם כל השנאה שלי לבארסה הוא גם שחקן נשמה .
Siete
זה שהוא מתעסק בפוליטיקה עושה אותו שחקן נשמה יותר מכולם?
תעשה לי טובה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לדעתי ברצלונה תמכור אותו כי הוא לא מקבל דקות משחק. גם בכלל כדאי לו לעבור בגלל זה. אפילו בעונה הזאת לדעתי הוא היה צריך לשחק במקום אחר בשביל דקות משחק.
שחר הא היה פצוע יותר מכולם שם , עם אני לא טועיה גם עכישו הוא פצוע .
אין לי מושג מה קורה עם מכת הפציעות בספרד ובמיוחד בברסה יותר מדי כבר.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 16-04-2008 בשעה 12:14.
Siete