קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] השיר של אוהדי בית''ר ירושלים על מוחמד
    על ידי BlacK MamBa בפורום אוהדים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-01-2010, 20:49
  2. [ידיעה + דיון] אוהדי בית"ר
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 51
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 17:37
  3. ראיתם את הסרט על אוהדי בית"ר?
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 21-10-2007, 01:26
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 03:53
  5. [ידיעה] אוהדי בית"ר מוחים כנגד גאידמק
    על ידי Solid Snake בפורום כדורגל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 31-07-2007, 19:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 50

[דיון]ה"חוכמה" של אוהדי בית"ר ירושלים - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

סקיילאנסר ראיתי שאמרת שאוהדי בית"ר לא ישמחו לעולם..
    חחח תשמע אתה כותב פה הרבה שטויות בפורום אבל זה כבר דיבור של ילד מפגר, אתה ראית את האליפות שנה שעברה? עם כל הבעיות והדברים שקרו אוהדי בית"ר שמחו וראו את זה מחוץ לוינטר מול הפועל וראו את זה בגן סאקר ובכיכר ספרא, אתם פשוט קנאים אין מילה אחרת לזה.

דבר שני בכל משחק שפרצו למגרש שהאוהדים זזו הצידה וחיכו מחוץ לקווים השופט המשיך את המשחק, למה אתמול אלון יפת עלה פעם ראשונה למעלה הסתכל, חזר ואמר: "יש אנשים על המגרש"
    כולם אמרו לו שאין שם אף אחד על הקווים וכולם בחוץ על סף היציעים, למה הוא לא יכל להמשיך?
    בכל מקרה האליפות היא של בית"ר ואף אחד לא ייקח לנו אותה.

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    סקיילאנסר ראיתי שאמרת שאוהדי בית"ר לא ישמחו לעולם..
    חחח תשמע אתה כותב פה הרבה שטויות בפורום אבל זה כבר דיבור של ילד מפגר, אתה ראית את האליפות שנה שעברה? עם כל הבעיות והדברים שקרו אוהדי בית"ר שמחו וראו את זה מחוץ לוינטר מול הפועל וראו את זה בגן סאקר ובכיכר ספרא, אתם פשוט קנאים אין מילה אחרת לזה.

דבר שני בכל משחק שפרצו למגרש שהאוהדים זזו הצידה וחיכו מחוץ לקווים השופט המשיך את המשחק, למה אתמול אלון יפת עלה פעם ראשונה למעלה הסתכל, חזר ואמר: "יש אנשים על המגרש"
    כולם אמרו לו שאין שם אף אחד על הקווים וכולם בחוץ על סף היציעים, למה הוא לא יכל להמשיך?
    בכל מקרה האליפות היא של בית"ר ואף אחד לא ייקח לנו אותה.
    אני לא בא להצדיק את אלון יפת על אי חידוש המשחק אבל
    אסור לאוהדים אפילו ליהיות על סף היציעים כל האוהדים חייבים ליהיות ביציעים.

זה שאוהדי ביתר החליטו ליהיות מפגרים ולהרוס אתמול את החגיגות זה כבר בעייה שלהם.

I LOVE INTER

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    אני לא בא להצדיק את אלון יפת על אי חידוש המשחק אבל
    אסור לאוהדים אפילו ליהיות על סף היציעים כל האוהדים חייבים ליהיות ביציעים.

זה שאוהדי ביתר החליטו ליהיות מפגרים ולהרוס אתמול את החגיגות זה כבר בעייה שלהם.
    זה לא פעם ראשונה שאוהדים עומדים על הסף אבל עזוב אין לי כוח להתווכח על הדברים האלה, אומרים שאולי יהיה משחק חוזר בגלל שאלון יפת דחה את חידוש המשחק שהאוהדים התפזרו לצדדים, אבל יכול להיות שיהיה גם ניצחון טכני להרצליה מה שבטוח זה שאלופות ויורדות צריכות להקבע על המגרש במשחק ולא בעונשים מטופשים של ההתאחדות.
    מסכים איתי?

יהיה כיף!

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    זה לא פעם ראשונה שאוהדים עומדים על הסף אבל עזוב אין לי כוח להתווכח על הדברים האלה, אומרים שאולי יהיה משחק חוזר בגלל שאלון יפת דחה את חידוש המשחק שהאוהדים התפזרו לצדדים, אבל יכול להיות שיהיה גם ניצחון טכני להרצליה מה שבטוח זה שאלופות ויורדות צריכות להקבע על המגרש במשחק ולא בעונשים מטופשים של ההתאחדות.
    מסכים איתי?
    מסכים.

I LOVE INTER

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

יש פה אנשים שרושמים כאלה שטויות שבחיים שלי לא ראיתי.
    לכו תלמדו בכיתה י' ועזבו אותנו מהשטויות שלכם. בחייאת ראבק תתבגרו.
    כמוך חגי יא קנאי מגעיל שכמותך שאומר שסכנין תיקח אליפות, שה' יקח את הערבים
    האלה בעזרת השם ישמאלני מגעיל אחד, איך אתה לא מתבייש בכלל לומר דבר כזה
    בפומבי, חבל שהמשפחה שלך לא הייתה באשקלון או שדרות שתרגיש קצת מזה, ואז
    תבוא ותגיד ביטויים כאלה מטומטמים. לגבי זה שאתם מכנים את אוהדי בית"ר טיפשים, מטומטמים,
    סתומים, על מה ולמה בדיוק? אז ירדו למגרש, נו מה הקשר מטומטמים? פשוט הרגשות שלהם
    כבר במצב של לא אכפת להם מה יקרה, מבחינתם האליפות כבר נוכחת וקיימת, אם כבר אפשר
    להאשים מישהו זה אך ורק את המשטרה. בית"ר ירושלים לא יכולה לקחת אחריאות על אוהדים בארץ,
    מה שהיה באנגליה בשנות ה70 כאשר כל החוליגנים הגדולים ביותר היו כנופיות שלמות שרבות כל
    משחק ומשחק, ופתרו את זה אך ורק ע"י המשטרה. הנהלות קבוצות לא יכולות לבצע דברים כאלה,
    בשביל מה בית"ר שוכרת משטרה? אני מתאר לעצמי שאתמול היו מעל 600 שוטרים, כאילו WTF,
    תזיזו את כל האוהדים עם רימוני עשן, כדורי סרק אנאערף, העיקר תעיפו אותם קיבנימט.
    בכל מקרה, לכל הקנאים למיניהם, גאידמק ירצה או לא ירצה חייב את בית"ר לאינטרסים שלו, וזה
    כבר עובדתי, ככה שלעזוב הוא לא יעזוב כי כמו שהוא אמר, בית"ר זה גאידמק, וגאידמק זה בית"ר.
    זה חלק בלתי נפרד בין השניים, ואם הוא יעזוב הוא יהיה האוליגרך הכי מושמץ באסיה ובאירופה והוא
    יודע את זה. בכל מקרה, העיקר יש אליפות שנייה ברציפות, עכשיו צריך להתסתכל קדימה מול נתניה,
    אני חושש מאוד, אבל מאוד להפסד ראשון לנתניה בגלל כל המצב המעיק הזה, השחקנים יבואו בלי
    חשק, ובלי מוטיבציה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    תבוא ותגיד ביטויים כאלה מטומטמים. לגבי זה שאתם מכנים את אוהדי בית"ר טיפשים, מטומטמים,
    להאשים מישהו זה אך ורק את המשטרה. בית"ר ירושלים לא יכולה לקחת אחריאות על אוהדים בארץ,
    מה שהיה באנגליה בשנות ה70 כאשר כל החוליגנים הגדולים ביותר היו כנופיות שלמות שרבות כל
    משחק ומשחק, ופתרו את זה אך ורק ע"י המשטרה. הנהלות קבוצות לא יכולות לבצע דברים כאלה,
    בשביל מה בית"ר שוכרת משטרה? אני מתאר לעצמי שאתמול היו מעל 600 שוטרים, כאילו WTF,
    בכל מקרה, לכל הקנאים למיניהם, גאידמק ירצה או לא ירצה חייב את בית"ר לאינטרסים שלו, וזה
    כבר עובדתי, ככה שלעזוב הוא לא יעזוב כי כמו שהוא אמר, בית"ר זה גאידמק, וגאידמק זה בית"ר.
    זה חלק בלתי נפרד בין השניים, ואם הוא יעזוב הוא יהיה האוליגרך הכי מושמץ באסיה ובאירופה והוא
    יודע את זה. בכל מקרה, העיקר יש אליפות שנייה ברציפות, עכשיו צריך להתסתכל קדימה מול נתניה,
    אני חושש מאוד, אבל מאוד להפסד ראשון לנתניה בגלל כל המצב המעיק הזה, השחקנים יבואו בלי
    חשק, ובלי מוטיבציה.
    קל מאוד להאשים את כל העולם חוץ מאת עצמך נכון?
    שנה שעברה עוד הבנתי את אוהדי ביתר שהם פרצו לדשא , וואלה אליפות אחרי כל כך הרבה זמן סבבה הם יכולים לפרוץ לדשא ולחגוג.
    אבל בחייאת זאת אליפות שנייה ברציפות לא משהו חדש,קצת מחשבה הייתה יכולה לעזור פה מה שאוהדי ביתר שחכו לעשות כבר הרבה זמן למעט יושבי היציע המערבי שעמד כנגד אותם אוהדים טיפשים.

קראתי היום איפשהו שנניח שביתר במוקדמות ליגת האלופות היא מנצחת את הקבוצה השניה 2-0 ועולה לליגת האלופות אבל דקה לפני הסיום אוהדי ביתר
    פורצים למגרש ומבזים את מדינת ישראל.
    תרחיש כזה יכול לקרות ואולי אפילו יקרה במקרה הזה ביתר תורחק לשנתיים לפחות ממסגרות אירופאיות - Desire זה מה שאתה רוצה?
    כי אם כן אז יאלה בוא נאשים את המשטרע ואת ההנהלת בית"ר על זה שהם אשמים ולא אוהדי בית"ר שפעלו בטיפשות גמורה ודפקו לקבוצה את החגיגות אתמול?
    רוב קבוצות ליגת העל למדו בשנים האחרונות שזה טיפשי לפרוץ לכר הדשא
    לפני סיום המשחק ולגרום סתם לבעיות.
    כנראה שאוהדי בית"ר עוד לא למדו את זה.

לכל מדינת ישראל נמאס כבר לשמוע על האוהדים שלכם בכל מצב אפשרי,
    זה מרגיז ומעצבן ואפילו הבעלים שאתם כל כך סוגדים לו ובכל מצב רק גיבה אותכם בכל דרך אפשרית היום נמאס לו.

I LOVE INTER

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    קל מאוד להאשים את כל העולם חוץ מאת עצמך נכון?
    שנה שעברה עוד הבנתי את אוהדי ביתר שהם פרצו לדשא , וואלה אליפות אחרי כל כך הרבה זמן סבבה הם יכולים לפרוץ לדשא ולחגוג.
    אבל בחייאת זאת אליפות שנייה ברציפות לא משהו חדש,קצת מחשבה הייתה יכולה לעזור פה מה שאוהדי ביתר שחכו לעשות כבר הרבה זמן למעט יושבי היציע המערבי שעמד כנגד אותם אוהדים טיפשים.

קראתי היום איפשהו שנניח שביתר במוקדמות ליגת האלופות היא מנצחת את הקבוצה השניה 2-0 ועולה לליגת האלופות אבל דקה לפני הסיום אוהדי ביתר
    פורצים למגרש ומבזים את מדינת ישראל.
    תרחיש כזה יכול לקרות ואולי אפילו יקרה במקרה הזה ביתר תורחק לשנתיים לפחות ממסגרות אירופאיות - Desire זה מה שאתה רוצה?
    כי אם כן אז יאלה בוא נאשים את המשטרע ואת ההנהלת בית"ר על זה שהם אשמים ולא אוהדי בית"ר שפעלו בטיפשות גמורה ודפקו לקבוצה את החגיגות אתמול?
    רוב קבוצות ליגת העל למדו בשנים האחרונות שזה טיפשי לפרוץ לכר הדשא
    לפני סיום המשחק ולגרום סתם לבעיות.
    כנראה שאוהדי בית"ר עוד לא למדו את זה.

לכל מדינת ישראל נמאס כבר לשמוע על האוהדים שלכם בכל מצב אפשרי,
    זה מרגיז ומעצבן ואפילו הבעלים שאתם כל כך סוגדים לו ובכל מצב רק גיבה אותכם בכל דרך אפשרית היום נמאס לו.
    סליחה, אם כל הכבוד לי אלייך, אני לא אמרתי שאני מצדיק את המעשים
    של אוהדי בית"ר. אני פשוט דיברתי על מה שאנשים כתבו פה, כי הרי אי
    אפשר להצדיק דבר כזה. אבל כן אפשר להאשים את המשטרה שמודיעה
    שהיא קיבלה מידע מוצק שאוהדי בית"ר יפרצו למגרש. ארקדי חזר ואמר מה
    הוא בתור בעלים יכול לעשות? והוא צודק במיליון אחוז. אין לו מה לעשות במקרים
    כאלה. לגבי זה שהם פורצים בדשא בליגת אלופות, כן גם אפשרי, ואני מקווה
    מאוד שזה יקרה, כי הרי אם זה לא יקרה הם לא ילמדו את הלקח, אז עדיף
    שיקרה מאשר שלא. לכל המדינה נמאס מאוהדי בית"ר, למה מה זה אשמתי
    אוהדי בית"ר שכל הארץ עוסקת אך ורק בקבוצה הזאת בשנתיים האחרונות.
    תפגסיקו לחפש כל דבר קטן וכל שטות, כי לא יעזור לכם. זה סתם להתאמץ,
    תבינו אחת ולתמיד שזה טבוע באופי של אותו בן אדם וכן יכול להיות שזה טבוע
    באופי של אוהדי בית"ר והדבר היחידי שיכול לשנות אופי הוא פשוט מאוד = כוח.
    עד שלא ילמדו להשתמש בו, הכול יישאר אותו דבר. בכל מקרה, אני מאחל לקבוצה שאני אוהד זכות כל שנה באליפות והלוואי ותהיה לכל קבוצה אוהדים
    כמו אוהדי בית"ר, אבל פה זה כל אחד והדעה שלו - כולם חושבים שהם מטומטמים, שימשיכו לחשוב, בעיה שלהם.

ואני יכול להגיד לך משהו כזה בנוגע לארקדי, גם אם הוא יעזוב, בית"ר ירושלים לא תפסיק להתקיים.
    אולי נהיה קבוצה כמו היום, אבל העיקר שנהיה, אנשים מסתכלים כל הזמן בחומרניות בחיים האלה,
    אבל אני נהנה ממה שיש, לא צריך כל דבר בגלל אינטרס. גם אם אדם כמו ארקדי יעזוב ויאכל אותה
    באמת שיאכל אותה, תאמין לי שיבוא אוליגרך אחר או אפילו תקום קבוצת מדינה שבה ההאוהדים הם
    הבעלים כמו קטמון.

אתה רוצה להגיד לי שגם לאוהדי מכבי חיפה ,מכבי ת"א או כל קבוצה שאוהדיה פרצו למגרש במשחק אליפות
    זה טבוע באוהדים של אותה קבוצה?
    לא.
    אוהדי מכבי חיפה למדו את זה על הבשר באותו מקרה של אמיר רנד.
    אוהדי בית"ר גם שנפצעו להם אוהדים לא לומדים - פה זה כבר עניין של טיפשות ולא של מנטליות.

שזה יקרה באירופה לא רק בית"ר היא זאת שתתבייש באוהדים האלו אלא כל מדינת ישראל
    שתיהיה על גבי עיתוני הספורט ברחבי העולם עם התמונות המביישות.

ואז מה אוהדי בית"ר יעשו? ילכו להפגין נגד אופ"א? חח

I LOVE INTER

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

חשק, ובלי מוטיבציה.
    בגלל זה הם מפגרים ומטומטים שהם לא חושבים מה יקרה אם הם ירדו למגרש כי יש להם ראש קטן.. קשה לחכות 5 דקות אוהדים קופים יש לקבוצה הזאת צריך לקחת להם תאליפות שילמדו קצת ותאמין לי שפעם הבאה הם לא יחשבו אפילו לרדת למגרש!

משתמש מתקדם האוואטר של yoyo44
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי - מי כמוך באלים ה'

חשק, ובלי מוטיבציה.
    בגלל זה הם מפגרים ומטומטים שהם לא חושבים מה יקרה אם הם ירדו למגרש כי יש להם ראש קטן.. קשה לחכות 5 דקות אוהדים קופים יש לקבוצה הזאת צריך לקחת להם תאליפות שילמדו קצת ותאמין לי שפעם הבאה הם לא יחשבו אפילו לרדת למגרש!

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

סליחה, אם כל הכבוד לי אלייך, אני לא אמרתי שאני מצדיק את המעשים
    של אוהדי בית"ר. אני פשוט דיברתי על מה שאנשים כתבו פה, כי הרי אי
    אפשר להצדיק דבר כזה. אבל כן אפשר להאשים את המשטרה שמודיעה
    שהיא קיבלה מידע מוצק שאוהדי בית"ר יפרצו למגרש. ארקדי חזר ואמר מה
    הוא בתור בעלים יכול לעשות? והוא צודק במיליון אחוז. אין לו מה לעשות במקרים
    כאלה. לגבי זה שהם פורצים בדשא בליגת אלופות, כן גם אפשרי, ואני מקווה
    מאוד שזה יקרה, כי הרי אם זה לא יקרה הם לא ילמדו את הלקח, אז עדיף
    שיקרה מאשר שלא. לכל המדינה נמאס מאוהדי בית"ר, למה מה זה אשמתי
    אוהדי בית"ר שכל הארץ עוסקת אך ורק בקבוצה הזאת בשנתיים האחרונות.
    תפגסיקו לחפש כל דבר קטן וכל שטות, כי לא יעזור לכם. זה סתם להתאמץ,
    תבינו אחת ולתמיד שזה טבוע באופי של אותו בן אדם וכן יכול להיות שזה טבוע
    באופי של אוהדי בית"ר והדבר היחידי שיכול לשנות אופי הוא פשוט מאוד = כוח.
    עד שלא ילמדו להשתמש בו, הכול יישאר אותו דבר. בכל מקרה, אני מאחל לקבוצה שאני אוהד זכות כל שנה באליפות והלוואי ותהיה לכל קבוצה אוהדים
    כמו אוהדי בית"ר, אבל פה זה כל אחד והדעה שלו - כולם חושבים שהם מטומטמים, שימשיכו לחשוב, בעיה שלהם.

ואני יכול להגיד לך משהו כזה בנוגע לארקדי, גם אם הוא יעזוב, בית"ר ירושלים לא תפסיק להתקיים.
    אולי נהיה קבוצה כמו היום, אבל העיקר שנהיה, אנשים מסתכלים כל הזמן בחומרניות בחיים האלה,
    אבל אני נהנה ממה שיש, לא צריך כל דבר בגלל אינטרס. גם אם אדם כמו ארקדי יעזוב ויאכל אותה
    באמת שיאכל אותה, תאמין לי שיבוא אוליגרך אחר או אפילו תקום קבוצת מדינה שבה ההאוהדים הם
    הבעלים כמו קטמון.
    אם תיהיה לכל קבוצה אוהדים כמו של בית"ר היו מפסיקים את הליגה.בעידוד ואהדה-אין ספק בית"ר ראשונה,אבל בהתנהגות הם במקום הכי נמוך.
    כמה שפלים הם עוד יכולים להיות???
    כל חודש יש משהו אחר איתם.ראית את השחקנים של בית"ר בסיום מול הרצליה?הם היו כ"כ מתוסכלים כי 4 דק' הפרידו אותם מזכייה באליפות שנייה ברציפות אבל בגלל החוסר סבלנות של האוהדים שלהם והטיפשות הבלתי פוסקת שלהם המשחק הופסק.

"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINE
    וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹם
    וְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם
    יֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANG
    וַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

שמעו חברייה אני לא מבין על מה המהומה הגדולה פה.
    מילא הייתם אוהדי בית"ר, מילא היה לכם באמת ביקורת לעניין, לבוא
    ולומר אוהדי בית"ר טיפשים כל אחד יכול להגיד. תנו קצת תובנות, תחשבו
    קצת, תגידו מה אפשר לשפר, מה אפשר לעשות, לא לומר טוב הם מפגרים
    אז מזה משנה, מזה יעזור, כי למי שאין שכל זה אתם ולא להם.
    הרי לאותם אוהדים לא אכפת מהתוצאות, ככה הרגילו אותם בשנתיים האחרונות, הם פיטרו את המאמנים, הם לא שילמו קנסות, הם חגגו חופשי, קיבלו גיבוי,
    אז מה רע להם גם בלרדת למגרש? בקיצור אני לא ישכנע אותם ואתם לא
    תשכנעו אותי או כל אוהד בית"ר אחר, ככה שאני חושב שהויכוח דיי מיותר.

כפפפפרה ,
    אולי שכחת , אבל אני זוכרת טוב מאווווד
    שנה 2000/2001 אני חושבת , משחק אליפפות של מכבי חייפה
    אוהדי חייפה פורצים לדשאא (בגללכם הורידו את השערים במגרשים)
    מלללא פצועים , הרוגים מה לא .
    אם אני לא טועה עדיין יש מישהו שהוא צמח אני חושבת שקוראים לו אמיר רנד
    (שיהיה בריא בעזרת ה' )
    אאז וואלה לךך אין ת'זכות להטטיף לבית"ר
    חוצמזהה איפה ההתאחדות הייתה שסכנין זרקו אבנים על מכוניות של אוהדי ביתת"ר?
    איפה ההתאחדות הייתה שסכנין זכו בגביע ירדדו לדששא והדליקו זיקוקקים?
    איפה ההתאחדות ההייתה שאוהדי סכנין ואחי נצררת ביזזו את דקת הדומייה לזכר הנהרגים בישיבת הרב ?!
    רק שבית"ר עוושה משההו לא בסדר פתאאאום כל האוהדים בארץ והתקשורת קמים לתחיייה ,
    יאללללה חלאס כבבר .
    נערך לאחרונה על ידי רונקיי אבוטבול; 16-04-2008 בשעה 16:06.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

AZAX , אח שלי כנס לכל הפורומים של הקבוצות האחרות , אפילו היה טור בYNET , ב99 ביתר ראתה אליפות מושחת , שנה שעברה הם לא ראו , מי יודע מה יהיה הסוף של השנה .
    אתה יודע שאין לי כלום נגד ביתר לא הכי אכפת לי כבר מכדורגל ישראלי את האמת כל עוד חיפה משחקת ככה , לפני שבוע אוהדי ביתר פתחו מנגלים בטדי ויצאו עם 3-1 בראש השבוע ראינו מה קרה ובכלל לא יודע עם ביתר תראה את הקבוצה שלהם משחקת עוד השנה .. זה לא אליפות נורמלית ואני בספק מתי אוהדי ביתר יראו אליפות נורמלית מהקבוצה שלהם .
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    AZAX , אח שלי כנס לכל הפורומים של הקבוצות האחרות , אפילו היה טור בYNET , ב99 ביתר ראתה אליפות מושחת , שנה שעברה הם לא ראו , מי יודע מה יהיה הסוף של השנה .
    אתה יודע שאין לי כלום נגד ביתר לא הכי אכפת לי כבר מכדורגל ישראלי את האמת כל עוד חיפה משחקת ככה , לפני שבוע אוהדי ביתר פתחו מנגלים בטדי ויצאו עם 3-1 בראש השבוע ראינו מה קרה ובכלל לא יודע עם ביתר תראה את הקבוצה שלהם משחקת עוד השנה .. זה לא אליפות נורמלית ואני בספק מתי אוהדי ביתר יראו אליפות נורמלית מהקבוצה שלהם .
    מה אני אגיד לך כי האליפויות של חיפה היו ממש נוגעות ללב נכון?
    לא , ככה זה כדורגל בארץ.. חוץ משנת 2002/2003 שאז באמת הייתה מלחמה על האליפות ,
    שבסופו של דבר מכבי ת"א לקחה אותה למכבי חיפה בגלל הפרש שערים..
    כל שאר האליפויות של חיפה היו בחוואה , פעם ב.. משחק יפה עם כדורגל יפה ,
    שיחקתם טוב שלא הייתה עוד מלחמה בליגה , שהליגה הייתה מתה , בדיוק כמו בית"ר של השנה.. אפילו אתם צעקת " אליפות בלי מאמן "
    ומה לעשות? ככה ניראות אליפויות אם המאמן זורק את כל השחקני בית / סמלים
    יצחק שום היפה הזה מנסה לבנות את חיפה של פעם - בנאדו , זנדברג , טל , זיו , קולאוטי , קטן , מגרלשווילי
    ובעצם שוכח שיש לו שחקנים כמו בן שושן , ברוכיאן , תמוז וחן עזיראל על הספסל .
    כל אוהד בארץ נהנה לראות משחקים שהארבעה האלה משחקים ,
    כי הם שחקנים שבאמת משחקים בשביל הסמל ומתוך אהבה למועדון..
    אם יצחק שום יהיה עסוק בלפתח יותר שחקני בית במקום להביא שחקנים / שחקני עבר של חיפה ,
    אוהדי בית"ר יוכלו להנות מהאליפות..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,858 | הודעות: 8,173,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect