|
|
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
בורא עולם אחד ויחיד.אני בת !!!!!!!!!
ממליץ לכולם לצפות בשיעור הזה:
http://iatraf.co.il/showthread.php?t=339706
במיוחד לכל שוללי האבולוציה ומאמיני התנ"ך
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
".. לא אל תדאגי ילדה, הכל יהיה בסדרתפילותייך מתקבלות שם במרומיםאלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלךשבוקעות את כ-ל הרקיעים .. "(:
אוקיי זאת דעתך ואני מכבד אותה.
אבל לפי דעתי אני לא חושב שאם עכשיו אלפי החיילים שנמצאים בעזה, בגבול עם לבנון, בגבול עם סוריה ובעוד מקומות יחזרו לבתים שלהם וילמדו תורה, אף אחד לא יהיה פה כדי להגן על שדרות (לא שעכשיו עושים משהו מיוחד). בכל שבוע נהרגים אנשים בשדרות אז מה עוזרים החרדים שעכשיו "מתפללים" ?
תחשוב אם הם לא היו קיימים, איזה מין מדינה הייתה לנו , "מדינה יהודית"
לא רואים את היהודים,
הם מתפללים לקב"ה שיושיע את עם ישראל ויעזור לנו
זה לא שהצבא שלנו לא עושה כלום למדינת ישראל, הם עושים ואני גאה בצבא שלי מאוד, אבל אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם הם לא ילמדו תורה ולא כלום..
אני יכולה להגיד לך במיליון אחוז, שכן, אם כל החיילים ילכו ללמוד תורה מאמונה שלמה וכך גם כל עם ישראל אז תיהיה גאולה לעם ישראל , ויהיה הכי שמח שיכול להיות, שמחה שלא ניתנת לתיאור.
את מידת העזרה של החרדים שמתפללים ולומדים תורה לא אני זאת שיכולה להראות לך, זה דבר שצריך להבין בעומק, אני מבינה, אבל גם לא לעומק, זה קשה כ"כ להבין את עומק הדברים.
אני אישית, רק שאני רואה אותם מתפללים, מתפללים לאבא שבשמיים, את כל האמונה שיש להם, או שאני רואה אותם הולכים ברחוב או כל משהו אחר
אני ניהית שמחה, אני רואה אדם שמתפלל בשבילי ובשביל המשפחה שלי, שרוצה שלעם ישראל יהיה רק טוב, ולכולם ! לא רק להם, כי הם מתפללים גם בשבילנו
שמע , אני לא מאמין שהייתה אבולוציה של חיות על האדם .
ובטח שאני לא מאמין שזה דווקא הקוף.
יכול להיות שהאדם התפתח במשך השנים וזוהי האבולוציה האמיתית.
הייתה כתבה לפני חודש על
אבי תורת האבולוציה , צ'ארלס דוורין , שאמר לפני מותו שהוא מצטער שישר הביא את תיאורית (תיאוריה!!) האבולוציה , ולא האמין שיש כח עליון.
[גם הוא האמין שכח עליון!! (השם)].
חוץ מזה , אני לא מבין פה כמה אנשים , הם מעדיפים להאמין לתיאוריה [שוב תיאוריה!] שהאדם התפתח מהקוף , שאת זה הביאו רק בגלל שהוא הכי דומה לנו בכל החיות .. [חארטה]. הרי זה ידוע שדולפין הוא בעל החיים הכי אינטלגנטי , אז למה למען השם התפתחנו מקוף ? ולא מדולפין. כי קוף הכי דומה לנו. [חארטה].
ושוב בני אדם מאמינים לתיאוריה שכמה לפני בערך 100 שנה , מאשר לסיפורים היסוטורים שקמו לפני 5000 שנה.
יש הרבה הוכחות שמה שקרה שבתנ"ך באמת קרה [ קח שזה שולל תיאוריה של השם] , אנשים לרוב מתכחשים לזה...
וחוץ מזה , למה אנשים שלא מאמינים בהשם מאמינם באבולוציה , לא נשמע לי הגיוני שפתאום נוצרנו מקוף..
ואמרת
יש מספיק הוכחות מהכתוב בתנ"ך.. קח שיש סוג של הוכחה שהיו ניסים גדולים ושיש השם..אף אחד לא הוכיח שהוא קיים ככה שה' הוא גם תאוריה
חוץ מזה , לא ראיתי אף הוכחה לאבולוציה..