קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-06-2006, 14:07
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 20:46
  3. צריך דעה שלכם לגבי נוקיה 6260....
    על ידי super G בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 11:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

[הבהרה] אולי זה יישנה משו בתפיסה שלכם לגבי אלוקים - עמוד 2

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי נמו הכריש צפיה בהודעה
    Haifa_Ultras אתה לא חייב להעלב מהשטויות שהוא אומר (-.-)..
    למה נראה לך שאני נעלבתי ? כולה בנאדם חסר חיים שחש אותו איזה גאון , עזוב.
    סתם עוד גוי מטומטם..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    "צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי"

ציטוט נכתב במקור על ידי Haifa_Ultras צפיה בהודעה
    למה נראה לך שאני נעלבתי ? כולה בנאדם חסר חיים שחש אותו איזה גאון , עזוב.
    סתם עוד גוי מטומטם..
    אני במקומך הייתי ישר מגיש תלונה.

1. דבר רראשון , בוא נסגור על העיניין שאתה לא תקרא לי מטומטם!!.
    2. הרובוטים האלה [הספציפים שהבאתי] הם בכלל לא התקדמות , הם סתם הורסים , אולי במקום שהורים יולידו ילדים אז נקנה רובוט-ילד ?..
    זה דברים שלא עוזרים לאף אחד , וסתם יושבים באיזה מחסן עם כורי עכביש.
    למה אתה צריך כלב וירטואלי ? כדי לא לקחת אותו לחרבן ? אז אתה עצלן .
    למה אתה צריך רובוט שכל היום יבקש ממך לשחק בכדור ? יש לי רעיון , תמצא חברים.

ועם כבר מדברים על תרבות , אני לא קראתי לך מטומטם ..
    אז ככה שעדיף תרבות אולי של ימי הבניים מאשר תרבות של חסר הבנה . [ איפה שמעת שאמרתי שאני לא מתקדם ? כי הבאתי כמה דברים ספציפיים ?].
    וחוץ מזה , מסורת זה משהו שחוזר על עצמו אין מה לעשות. שאתה אוכל חמץ בפסח / לא צם ביום כיפור / לא אוכל קשר , לא אומר שאתה "מתקדם" .

ככה שאתה יצאת מטומטם , ראית איזה יופי.
    ושמתי לב לעוד משהו , שאתה נשאר רק על האופן הטכנולוגי.
    אתה לא הולך על כל התגובה , כי היא פשוט השתיקה לך את הצורה.

איזה מטומטם אתה.. אתה לא יודע מהי התקדמות.
    "הרובוטים האלה [הספציפים שהבאתי] הם בכלל לא התקדמות" - זוהי התקדמות טכנולוגית אידיוט אחד.. די כבר להביא דוגמאות סתומות מהחיים עצמם, כמו "מה אני אעשה עם רובוט חבר" וכו'..

"[ איפה שמעת שאמרתי שאני לא מתקדם ? כי הבאתי כמה דברים ספציפיים?]." - לא, כי אתה דתי.

"וחוץ מזה , מסורת זה משהו שחוזר על עצמו אין מה לעשות. שאתה אוכל חמץ בפסח / לא צם ביום כיפור / לא אוכל קשר , לא אומר שאתה "מתקדם"" - שוב אתה מראה לי את טיפשותיך. כשכתבתי על המסורת, כתבתי שהמסורת בעצם מגבילה את הקידמה. הדתיים תמיד ישארו מאחורה כי הם מסרבים להכיר במדע והטכנולוגיה.. עם הזמן זה הופך אותם לנחותים יותר ויותר. אין שום קשר לחגים, אידיוט.

הינה לך, "הלכתי" על כל התגובה הטיפשית שלך, והסברתי לך בעדינות למה אתה טועה.
    ואני יהודי. אל תקרה לי גוי, אני שונא את זה שהדת עושה את כל מי שלא שייך אליה נחות, אין פלא ששונאים יהודים.. והכל בגללך.
    נערך לאחרונה על ידי soundforge; 09-04-2008 בשעה 00:12.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

soundforge צודק ב100% אחי

לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    "הרובוטים האלה [הספציפים שהבאתי] הם בכלל לא התקדמות" - זוהי התקדמות טכנולוגית אידיוט אחד.. די כבר להביא דוגמאות סתומות מהחיים עצמם, כמו "מה אני אעשה עם רובוט חבר" וכו'..

"[ איפה שמעת שאמרתי שאני לא מתקדם ? כי הבאתי כמה דברים ספציפיים?]." - לא, כי אתה דתי.

"וחוץ מזה , מסורת זה משהו שחוזר על עצמו אין מה לעשות. שאתה אוכל חמץ בפסח / לא צם ביום כיפור / לא אוכל קשר , לא אומר שאתה "מתקדם"" - שוב אתה מראה לי את טיפשותיך. כשכתבתי על המסורת, כתבתי שהמסורת בעצם מגבילה את הקידמה. הדתיים תמיד ישארו מאחורה כי הם מסרבים להכיר במדע והטכנולוגיה.. עם הזמן זה הופך אותם לנחותים יותר ויותר. אין שום קשר לחגים, אידיוט.

ואני יהודי. אל תקרה לי גוי, אני שונא את זה שהדת עושה את כל מי שלא שייך אליה נחות, אין פלא ששונאים יהודים.. והכל בגללך.
    חחחחחח איזה מצחיק אתה , ממש הצחקת לי את הקצה של זין.

יש לי משהו לומר לך..
    למה אתה חושב בכלל שאני דתי?

ושמע , שאני לא יראה אותך שוב מקלל אותי או משהו בכיוון או.קי.
    כוס עמק ערס..

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מכיוון שלחיפה אולטרס כבר נמאס מממך כבר ודי בצדק הייתי אומר אני יאזור עוד טיפה סבלנות כדי לענות לך על שאלות.. (-.-)

בוא נתחיל מזה שאם נקלל אחד את השני באשכול לא יוביל אותנו לשום מקום
    טיפה בגרות..
    לפני שאתה תשמע את הדעה שלי למה שכתבת בתגובה לחיפה אולטרס שמע..
    אני ילד דתי עם כיפה על הראש ואני יודע דבר או שניים על תורת הנסתר ואני מצטער שאנ ייודע זה מפחיד
    פלא שלא השתגעתי זה לא לרמה שלי בכלל..
    למרות היותי דתי.. גם אם אני בתול עשיתי חטאים גדולים ממך תאמין לי..
    באמת תאמין לי אני לא ייפרט אותם כאן אפילו בתור אנונימי במתבגרים..
    רוב החברים שלא מאמינים באלוהים שלי [חילוניים בשבילך אני שונא את המילה הזאת.] טוענים שאני כופר יותר מהם!
    איי איי איי אם היית בבית שלי בשבת לפני 3 שבועות היית מבין את כל התמונה

זה לגביי
    וזה אומר שאני האדם הכי נוטרלי בעולם.. חקרתי את שתי גישות העולומות
    הן של הדתיים והן של החילוניים..

לגבי השיחה.. שאלה לי אליך...
    מזה התקדמות טכנולוגית מבחינתך.. ?
    מה זה עוזר אם רובוט ייעשה ככה גם אנ ייכול מה זה שווה?.. יתרה מכך..
    זה עולה המון כסף וגוזל פול משאבים..

מה זאת אומרת אתה לא מתקדם כי אתה דתי?!?..
    תשמע גברבר.. יש לי שכן.. מולטימילארדר.. חבל לך על הזמן שווק משבים לאיזה חברה כלכלית ענקית הוא משקיע אחוזים בבנק בבורסה אנערף הוא הראה לי את השם שלו פעם בעיתון של הבורסה היה מצחיק.. קיצור מזה מיליונר והוא ילדותי גם חולה עליו בבית שלו יש סוניפלייסטישן והוא משחק בו איתי חחחח בן 40 אתה נשפך מצחוק..
    בשבת.. החברה שלו נסגרת.. גם בחגים.. הוא הבנאדם שהכי תורם לבית כנסת והוא מאמין גדול מאוד בדת..
    הוא נותן כל שנה איזה מיליונים תרומות לכל מיני חברות שמביאות כסף לנזקקים.. הוא האדם העשיר הכי טוב שפגשתי בחיים שלי הוא מאוד מתקדם.. מה זה מתקדם בשבילך 4 מכוניות בחניה? אה אז יש לו
    מה זה מתקדם בשבילך שיש לו דלת ענקית עם הזה של האריה יש לו..
    אחוזה כזאת יש לו הבית שלנו פיצי לידו לא יודע למה הוא בחר לבנות את זה בשכונה שלנו חחח חבל לו על הזמן... [קרבה למשפחה הוא טוען.. תימני כזה]
    מה זה מתקדם בשבילך שיש לו אייפון GPS טלוויזיה 42 אינץ' מה מה מה מה תגיד מה.. ואתה יודע מה עוד הוא עושה עם כל הטכנולוגיה ? הוא אומר מודה אנ יבבוקר..
    יש לי משו לספר לך .. דוד שלי לא מאמין באלוהים הוא חילוני..
    דוד שלי סיפר לי עד כמה הוא מקנא בשכן שלי.. לא בגלל שהוא עשיר [גם דוד שלי מיליארדר {קצת פחות אבל עדיין}] אלא בגלל שהוא שמח במה שיש לו!!! וזה מה שמשנה איזהוא עשיר השמח בחלקו!! להסתפק במועט!! לחיות את החיים כמו שאלוהים נתן לך אותם ברוב חסדיו!!.. להגיד תודה על הכל!! גם אם חראאא לך !! וחרא לי קצת עכשיו כן!! אבל אנ יאומר תודה.. אם אתה מסתפק במה שיש לך אתה האדם העשיר ביותר בעולם!!

סגרנו את העיניין מבחינת זה שכל הדתיים לא מתקדמים?? חחחח כי הם כן
    חלק.. וגם חלק מהחילוניים לא כלכך מתקדמים חחח אבל לא נורא

אמרת שאתה לא אוכל קשר.. גם אני לא אוכל קשרים (-.-) אני או קושר אותם או מתיר אותם אבל אני לא אוכל אותם אולי פעם הייתי עושה את זה אבל עכשיו.. נהה התבגרתי מעט
    קצת הומור לא יזיק לאף נשמה יהודית חחח סתם סתם

המסורת ממש ממש ממש ממש ממש לא מגבילה את הקידמה..
    ההפך!!! על ידיד המסורת ניתן להבין את כל הדברים שמקדמים מבחינה טכנולוגית... מה זאת אומרת..
    דוגמא: בתורה כתוב שאם אתה רואה את החמור של חבר שלך נופל מרוב המשא שלו אתה מחוייב אבל מחוייב לגשת ולעזור לו ולחמור שלו שימשיכו בדרכם לשלום..
    בכל השבע עשרה שנים שאני חיי אף פעם לא פגשתי את חבר שלי על חמור ואז הם נופלים כזה חחחח אבל.. אבל אבל אבל.. מכאן אפשר להגיד להלכה שאם אתה רואה את המכונית של חבר שלך בצד ואתה רואה את חבר שלך [לא משנה חבר אפילו סתם יהודי טהור מוחהחהחהחהה.. ] מתקן אנערף פנצ'ר בגלגל אתה מחוייב לעזור לו ואתה יודע מה למדתי משו במד"א יש חוק שהכנסת הכניסה לתוקף לפני 15 שנה.. חוק שנקרא "חוק לא תעמוד על דם רעיך" החוק הזה מורה על כל אזרח מן השורה לעזור בכל מצב של מצוקה לאדם כזה או אחר לא משנה דת גזע ומין בלה בלה בלה.. במילים שלנו אם אתה רואה מישהוא במצוקה ואתה יכול ובכוחך לעזור לו! אתה מחוייב לעזור לו!! אני לדוגמא עברתי קורס 60 קורס מתקדם וקורס תאר"ן מכליל ואני יודע שאם אני רואה בן אדם מתעלף ברחוב אני חייב לקיים את החוק הזה [הכנסת המתקדמת שלך] ואני מקיים גם מצווה שכתובה בתורה [הקטע עם החמור] רואה איך המדע והטכנולוגיה שלנו והתורה שאני מאמין בה מצטלבים באופן מדהים ומפליא?..

" אנחנו " "הדתיים" כן "מתקדמים" בעולם הגשמי שאנחנו חיים בו

"אין פלא ששונאים את היהודים"
    אתה צודק אבל לא בגלל מה שאתה חושב..
    תראה.. אם היית אנגלי סקוטי לדוגמא היית רואה את כל העולם מבחינה קהילתי
    בשתי מצבים. או שהקהילה שם "נוצרית" או שהיא "מוסלמית"
    אבל מדינה קטנה אחת ומטומטמת לכאורה "קבעה" לעצמה שהיא "יהודית" כוס אמא שלה.. מה הבעיות איתה?! כאילו מה הקטעים של היהודים האלה אני נוצרי והשכן שלי מוסלמי וככה כל העולם ואתה יהודי יהודון קטן וחולירע.."
    זו הסיבה שהם שונאים אותנו
    בוא נגיד ככה... בכיתה שלך שהיית בכיתה המממ ו' לדוגמא..
    נכון היה את זה שעושה ההפך מכולם..? נגד הזרם? ..
    כאיל וכולם אבל כולם כללל הפסקה קבוע קבוע הולכים לשחק בכודרגל ואז קבוע קובע כל הכיתה הייתה אחרי הלימודים נגיד אממ הולכת לשחק שוביים בחצר של איזה חבר לכיתה כל פעם והוא היה רק לומד ולומד ולומד ולומד
    קיצור הוא שונה.. שונה.. זר.. לא נורמלי.. חנון..
    ואז היינו שונאים אותו כולם
    כי הוא שונה!!
    אבל הם לא מבינים שזה הדרך שלו לחיות ביבית הספר. הוא לומד אנחנו משחקים אבל לאאא מה פתאום הוא חייזר ואנחנו בני אדם כי אנחנו הרוב והוא מעט והוא חנון טיפש פריק ערס וכו וכו וכו...
    אותו דבר עם היהודים אנחנו נוצרים ומוסלמים.. מראדן וחג ההודיה נגד צום יום כיפור..
    מה הם צמים מה הם לובשים טלית כזאת מזה הריבועים השחורים על הראש שלהם.. פריקים.. מוזרים.. שונים מכל עם אחר.. כוס אמא שלהם..
    זאת הגישה... אבל בסוף מי הולך בדרך הנכונה? החנון.. למה הוא לומד אתם משחקים הוא אח"כ באוניברסיטה ומררוויח מיליונים ואז חיי את החיים האמיתיים עם המשפחה והילדים וצוחק עליכם הזבלנים מנקי הרחובות שלא למדתם כלום..

אתה יודע שיש הרבה מדענים גויים שהתגיירו בגלל שהבינו שוואלה.. מה שכתבתי חחח אין לי כח לחזור על כך...

הבעיה הגדולה שלנו זה שאנחנו חושבים שעולם כולו חיי את ה"70-90 " שנה שאנחנו חיים בה אבל לא מבין שהעולם עבר כבר משו כמו 5000 שנה של סבל ושמחה.. ואנחנו כולה פיפס כזה קטן מתוך מיליארדים שחייים באטותו ה-70-90 שנה שאנחנו חיים בה..

יום נעים וחג כשר [כשר אחי.חח לא קשר... חח] ושמח

חחחחחח איזה מצחיק אתה , ממש הצחקת לי את הקצה של זין.

יש לי משהו לומר לך..
    למה אתה חושב בכלל שאני דתי?

ושמע , שאני לא יראה אותך שוב מקלל אותי או משהו בכיוון או.קי.
    כוס עמק ערס..

חחח האמת שאתה המצחיק מבנינו..
    אחרי שסתרתי כל שטות שכתבת, הדבר היחיד שהיה לך להגיד זה "אני בכלל לא דתי" חח..

לגבי זה שמעלי:

עוד פעם העניין עם הרובוטים..
    ושוב, אתה לא מבין שהתקדמות טכנולוגית != דברים משתלמים לצרכן.
    הסיפור על החיים שלך היה כדי להראות לי שאתה ניטרלי? בזבוז זמן, אתה דתי וזה כבר הופך אותך ל-לא נטרלי.
    זה בערך עונה על 20% מהתגובה שלך(אלא אם כן שוב כתבת שטויות על עצמך).
    אתה כל כך מטומטם אתה לא צוחק עלי אתה צוחק על חיפה אולטרס, הוא כתב "קשר", אני רק ציטטתי אותו.
    אגב, מסורת היא ההפך הגמור של קדמה(תלמד על תרבות).
    נערך לאחרונה על ידי soundforge; 09-04-2008 בשעה 17:25.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

אתה לא חושב. קראתי את התגובה שלך בהתחלה "למה לעשות רובוטים שלא עושים כלום" בוא נגיד ככה
    עם הטכנולוגיה שפיתחו דרך הרובוטים אחרי זה אפשר ל התקדם בחקר החלל רפואה וכל נושא אחר.
    אתה לא יודע כמה הטכנולוגיה שיש ב"רובוט בצורת כלב" פורצת דרך בתחום הרפואה ומקדמת אותה עוד.
    עם הרפואה הזאתי אתה מכפיל את אורך החיים שלך ממה שהאמונה והדת לא הצליחו לעשות ממתי שהמציאו אותם.
    אתה יכול להמשיך לאמין בכח עליון או במה שבא לך, זה הטבע של האדם וזאת הדרך הקלה ביותר. בני אדם אוהבים חוקים ואהבים שאומרים להם איך לחיות, זה גורם להם להרגיש שייכים וזה נותן לחיים שלהם מטרה. כמו שרשמת לא תמיד היית בן אדם דתי, אבל למה פתאום "חזרת בתשובה"? בגלל שהיית צריך חוקים היית צריך מטרה לחחים שלך, ככה אתה לא צריך לחשוב בתנך זה מאוד ברור מה לעשות ומה לא. התנך נתן לחיים שלך הגיון והוא ענה על השאלות שהמוח שלך לא הצליח לפתור.
    אין כזה דבר ה' אין שום כח עליון ואין אף אחד שדואג לנו, לא בצורה של התנך ולא בצורה שליאור חושב. זה רק פיתרון קל

לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    אתה לא חושב. קראתי את התגובה שלך בהתחלה "למה לעשות רובוטים שלא עושים כלום" בוא נגיד ככה
    עם הטכנולוגיה שפיתחו דרך הרובוטים אחרי זה אפשר ל התקדם בחקר החלל רפואה וכל נושא אחר.
    אתה לא יודע כמה הטכנולוגיה שיש ב"רובוט בצורת כלב" פורצת דרך בתחום הרפואה ומקדמת אותה עוד.
    עם הרפואה הזאתי אתה מכפיל את אורך החיים שלך ממה שהאמונה והדת לא הצליחו לעשות ממתי שהמציאו אותם.
    אתה יכול להמשיך לאמין בכח עליון או במה שבא לך, זה הטבע של האדם וזאת הדרך הקלה ביותר. בני אדם אוהבים חוקים ואהבים שאומרים להם איך לחיות, זה גורם להם להרגיש שייכים וזה נותן לחיים שלהם מטרה. כמו שרשמת לא תמיד היית בן אדם דתי, אבל למה פתאום "חזרת בתשובה"? בגלל שהיית צריך חוקים היית צריך מטרה לחחים שלך, ככה אתה לא צריך לחשוב בתנך זה מאוד ברור מה לעשות ומה לא. התנך נתן לחיים שלך הגיון והוא ענה על השאלות שהמוח שלך לא הצליח לפתור.
    אין כזה דבר ה' אין שום כח עליון ואין אף אחד שדואג לנו, לא בצורה של התנך ולא בצורה שליאור חושב. זה רק פיתרון קל
    אני דיברתי על הרובוט עצמו , זה שאתם לא יודעים מזה דוגמא זה לא אשמתי..
    [ ד"א , מטפורה אתה יודע מזה ?]

אף פעם לא אמרתי שאני לא מאמין בה' , רק אמרתי שהאמונה שלי התערערה.
    ולא , לא חזרתי בתשובה, רק האמונה שלי התעצמה בהרבה.

ותתחיל לקרוא את ספר הזוהר , המהפך..
    אלה דברים שיראו לך שיש דבר כזה ישות עליונה.

ד"א.

אז בטעות כתבתי קשר במקום כשר.. אוי אוי אוי..
    אם אני רוצה אני יכתוב גם בננה עם י'..

ובוא אני אגיד לך למה לא עניתי לך על כל התגובה וכתבתי רק " אני לא דתי".
    זה בגלל שאתה לא מבין לאן אני מנסה להביא את השיחה.

נראה לי את חלק מהילדים האלה שהמורה אומרת להם " תאר לך שאתה טס לירח" , ואתה עונה לה " אבל אמורה אני בכלל עדיין צעיר ואין לי חללית יא סתומה"..

נקווה שהבנת אותי.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נתת פה הסבר של בנדאם אימבסיל.
    מה קשור עכשיו אנחנו האנשים?אנחנו יוצירים דברים,לא בוראים !... לפי מה שאנשים פה מנסים לומר,אלוהים זה בעצם כוח עליון,אין לו רצונות או משהו כזה,אז כבר כל מה שאמרתה הלך קפוט.

עכשיו,בקשר לשאלה עם האבן...מזתומרת "לא משעמם לו" ? הוא יכול או לא ? מזה ההתחמקות הזאת :\
    גם זה שאתם אומרים שהוא מעל חוקי הפיזיקה זה כמו שתגידו "עזוב לא רוצה לענות לך הוא כל יכול וזהו" ,מה שאני מנסה לומר פה זה שבעצם יש "פאק" מסויים,מאן "באג" בואו נגיד,בסיפור של אלוהים,וזה לא שאני מנסה להתקיל אתכם,אני רק מחפש תשובה,בשביל להבין איך זה הגיוני ולחזק את האמונה (שעכשיו כמעט ולא קיימת) שלי באלוהים. הרי אם יש משהו שאמרו שמצאו לו הוכחה שהוא לא נכון,הרי זה גורם לכך שיכולים להיות עוד שקרים בתורה...וזאת הדרך היחידה שאפשר להוכיח משהו בקשר לאלוהים,להפריך דברים שנאמרו בקשר אליו...

גם יש לי עוד שאלה,אני זוכר שאמרו בתנ"ך משהו כמו לא לאכול בשר מתלה או משהו כזה (אני זוכר את זה בצורה מעורפלת מאוד),אבל אני זוכר שמזה הביאו את המנהג שאסור לאכול בשר עם חלב,והציווי הזה ממש ,כאילו המציאו אותו,זה נשמע כאילו לא ידעו למה אלוהים באמת התכוון ולכן החליטו לא לקחת סיכון ופשוט לא לאכול בשר עם חלב.

ואני מקווה שאני לא חופר (אני כן ) אבל שאלה אחרונה,איך לאזזל הגיעו מזה שאסור לאכול בשר וחלב לזה שאחרי שאוכלים אוכל בשרי,צריך להחליף סכום וצלחות כשאוכלים מנה של דג ><

בקשה תסבירו לי :\
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 14-04-2008 בשעה 01:25.

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    52

יוווווו אולי די כבר עם העיניין הזה??? דרור!! מה אתה מנסה לשכנע אותם שיש אלוקים?!?! הם לא רוצים להקשיב! ואי אפשר להכריח אדם להאמין.. זה בא מהלב..
    תכבד את הדיעה שלו!
    וחוץ מזה שכל מי שקילל פה ממש לא בוגר.. פשוט מגעיל, למה שלא תכבדו את הדיעה של האחר?! קשה?! כי אם כן אז אפשר פשוט לסתום ולא לענות..

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

"אני במקומך הייתי ישר מגיש תלונה. "

אין טעם לאשכול הזה, זה לא ישנה את הדעה של הגוים סתם עוד קללות וריבים בלתי רצויים...
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. InGiDaO צפיה בהודעה
    תשמעו.. כל השאלות האלה שאתם שואלים על אלוקים
    האתיסטיות שהולכת בפורום הזה ואני פשוט לא מגיב וזה לא בסדר..
    שמעו..

בוא נגיד שאנחנו אלוהים.. וייצרנו דבר שנקרא מחשבים...
    יש לי שאלה.. האם ניצור מחשב שייעשה מה שבא לו בראש..?
    כאיל ושהוא ייפעיל לבד תוכנות והוא לבד ימציא משחקים ויישחק לבד ואופס הנה העכבר זז..
    קיצור הבנתם?.. נראה לכם שמישו ייעשה את זה ?.
    כאילו גם אם הוא ייעשה אין בזה כל דבר שימושי
    כל פעם שהאדם יוצר משהוא ושהוא בורא משהוא.. אז הוא עושה את זה שזה יהיה נחות ממנו מבינים? לדוגמא מחשב רובוטים מכוניות מטוסים.
    הכל אנחנו בני האדם יוצרים שיהיו נחותים ממנו למה?
    פשוט מאוד!
    אנחנו רוצים לשלוט על הדברים שייצרנו!
    הייתם רוצאים להיות מדענים ליצור רובוט שיכול לעשות מה בא לו..
    ויום אחד בהיר אתם קמים לצחצח שינים והוא משסף לכם את הגרון כי לא שימנתם אותו שבוע?.. אתם קולטים לאן אני נכנס פה?..

אפשר הסבר איך מתקשר הקטע שלמעלה לקטע שלמטה?

בוא נגיד ככה.. אלוהים ייצר אותנו בני האדם שניהיה נחותים ממנו..
    אלוהים ייצר את השכל שלנו שלא יגיע לתפיסות כאלה עמוקות איפה אלוהים שוכן..
    שאגב הוא שוכן בכל מקום.. ורואה הכל.. הוא כמו האדמיניסטרטור של העולם וכל אחד מאיתנו הוא עוד משתמש במחשב הזה מבינים?..
    אז בטח שתשאלו האם אלוהים יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים אותה..
    מפגריםםםם
    הוא לא ייעשה דבר כזה כי לא משעמם לו!! זה כמו שהמחשב יישאל אותכם באיסי האםן בני האדם החכמים האלה יכולים ליצור אינטרנט שעושה מה בראש שלה והיא שליטה על עצמה
    כן אחי! ברור..

נו באמת.. אנשים..
    קצת קצת להפעיל את השכל..
    ובוא נניח שיש איזשהו שכל, הגיון, קשר למציאות במה שרשמת..

ציטוט:
    "
    ויום אחד בהיר אתם קמים לצחצח שינים והוא משסף לכם את הגרון כי לא שימנתם אותו שבוע?.. אתם קולטים לאן אני נכנס פה?..
    "

לפי התפיסה שלך ה' ברא אותנו כדי שנהיה נחותים ממנו והוא יוכל לשלוט עלינו.. אז איך כרגע מליוני אנשים "משספים את גרונו" ?
    התפיסה שלך לא נכונה והדרך שבא אתה רואה את הדברים היא שגויה.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    ובוא נניח שיש איזשהו שכל, הגיון, קשר למציאות במה שרשמת..

ציטוט:
    "
    "

לפי התפיסה שלך ה' ברא אותנו כדי שנהיה נחותים ממנו והוא יוכל לשלוט עלינו.. אז איך כרגע מליוני אנשים "משספים את גרונו" ?
    התפיסה שלך לא נכונה והדרך שבא אתה רואה את הדברים היא שגויה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ה' לאא ברא אותנו כדי שניהיה נחותים ממנו חחחחח
    לא אני ולא אתה נגיע לרמות של הבנה למה אלוהים ייצר אותנו סבבה ?

ולגבי איך מתקשר הקטעים זה שהראשון זה בתגובה לוויכוח בין אולטרה חיפה לבין סאונדפיירג' משו כזה חחח

אז אחד מהם היה לדבר איתו ואחד מהם זה בתגובה לשני

זה כל הקטע שה' ברא אותנו בצורה כזאת שלא נצליח להגיע לרמות הבנה שלו..
    כמו שאנחנו נבנה רובוטים בעיד בצורה כזאת שלא יכולו להגיע לרמות הבנה שיכליות כמו שלנו מבין?..
    סוג של היררכיה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. InGiDaO צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ה' לאא ברא אותנו כדי שניהיה נחותים ממנו חחחחח
    לא אני ולא אתה נגיע לרמות של הבנה למה אלוהים ייצר אותנו סבבה ?

ולגבי איך מתקשר הקטעים זה שהראשון זה בתגובה לוויכוח בין אולטרה חיפה לבין סאונדפיירג' משו כזה חחח

אז אחד מהם היה לדבר איתו ואחד מהם זה בתגובה לשני

זה כל הקטע שה' ברא אותנו בצורה כזאת שלא נצליח להגיע לרמות הבנה שלו..
    כמו שאנחנו נבנה רובוטים בעיד בצורה כזאת שלא יכולו להגיע לרמות הבנה שיכליות כמו שלנו מבין?..
    סוג של היררכיה

" בוא נגיד ככה.. אלוהים ייצר אותנו בני האדם שניהיה נחותים ממנו.. "

עדיין אני לא מבין מה הקשר..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,819 | הודעות: 8,174,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect