היי אני חדשה פההה!
הייתי בהרבה פורומים לפני כן ואני ממש מקווה שאני אשקיע ואהנה בפורום הזה!
קוראים לי נטלי ונאני בת 15 (ביוני אני 16) ואני אוהבת אתכם!XD
תגובות אנשושים...
היי אני חדשה פההה!
הייתי בהרבה פורומים לפני כן ואני ממש מקווה שאני אשקיע ואהנה בפורום הזה!
קוראים לי נטלי ונאני בת 15 (ביוני אני 16) ואני אוהבת אתכם!XD
תגובות אנשושים...
|
|
ברוכה הבאה נטלי..
מקווה שתהני :]
ברוך הבא אחי
".It always seems Impossible until it's done"
ברוך הבאה אחי , חח סתם סתם ברוכה הבאה!
בברכה, Joni
ברוכה הבאה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח יואוו אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו..
הקטע זה שאמא שלי ניסתה לשים למחשב שלי מצב Safe נגד דברים של סקס וכאלו... והתוכנה הזאת לפעמים משתגעת.. כאילו היא חוסמת נגיד לינקים של אטרף בלי קשר לסקס... או משו כזה.. סתם..
עכשיו הם גם מביאים תירוצים לחסימה כל פעם נגיד דוגמא לחסימה "יש בלינק זה תמונות פורנוגרפיות של צפייה מעל 18.. " חחח
עכשיו באתי לדיבורים ראיתי "חדשה" העברתי את העכבר על הלינק וזה הראה כזה בבלון חום כמו כל פעם "היי אני חדשה פה" באתי להיכנס ואז זה נתן לי הודעה "בלינק זה של פורום הנקרא "אטרף" יש אנשים אשר מפרסמים תכנים אסורים" ואז עשיתי אוך.. נכנסתי עוד פעם חחח וחיפשתי מי עשה את ה"תכנים הפורנוגרפיים שאסור לי לראות קליק" ולא ראיתי כלום כאילו מה התוכנה הזאת כלכך חכמה שהיא קולטת ראשים כחולים של אנשים?.. חחח עזבו לא תבינו חחחח\
היי נטלי חח גם את ילדת פורומים? חח
לך
תהני תשקיעי תבלי והכי חשוב שתהני
ואולי קצת תבלי ותשקיעי
אבל אל תשכחי לבלות הכי חשוב ותהני בדרך וככה תשקיעי
![]()
ברוכה הבאה..תהני ותשקיעי..
ב.ט.י.ר.ו.ף
מה אתה מושפל? מזה "גם ילדת פורומים?"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח יואוו אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו..
הקטע זה שאמא שלי ניסתה לשים למחשב שלי מצב Safe נגד דברים של סקס וכאלו... והתוכנה הזאת לפעמים משתגעת.. כאילו היא חוסמת נגיד לינקים של אטרף בלי קשר לסקס... או משו כזה.. סתם..
עכשיו הם גם מביאים תירוצים לחסימה כל פעם נגיד דוגמא לחסימה "יש בלינק זה תמונות פורנוגרפיות של צפייה מעל 18.. " חחח
עכשיו באתי לדיבורים ראיתי "חדשה" העברתי את העכבר על הלינק וזה הראה כזה בבלון חום כמו כל פעם "היי אני חדשה פה" באתי להיכנס ואז זה נתן לי הודעה "בלינק זה של פורום הנקרא "אטרף" יש אנשים אשר מפרסמים תכנים אסורים" ואז עשיתי אוך.. נכנסתי עוד פעם חחח וחיפשתי מי עשה את ה"תכנים הפורנוגרפיים שאסור לי לראות קליק" ולא ראיתי כלום כאילו מה התוכנה הזאת כלכך חכמה שהיא קולטת ראשים כחולים של אנשים?.. חחח עזבו לא תבינו חחחח\
היי נטלי חח גם את ילדת פורומים? חח
לך
תהני תשקיעי תבלי והכי חשוב שתהני
ואולי קצת תבלי ותשקיעי
אבל אל תשכחי לבלות הכי חשוב ותהני בדרך וככה תשקיעי
![]()
נערך לאחרונה על ידי בני =\; 18-04-2008 בשעה 15:27.
ברוכה הבאה...
ברוכה הבאה מאמי תהני :]