סיינטולוגיה - כולנו שמענו על זה, מפי טום קרוז, בחדשות, במודעות, באינטרנט. זה קפץ סתם. מתוך סקרנות נמשכים, וזה גורר אותך הלאה.
הסיינטלוגיה היא כת שטוענת שהיא דת. מטרת הסיינטולוגיה היא למשוך אליה כמה שיותר אנשים שיאמינו במה שהסיינטולוגים מאמינים - חוצנים. עולם מחוץ לעולמנו הכולל סוג אחר של יצורים, הדרך לטיהור נפשי של הגוף מרעלים כאלה ואחרים. כיצד זה עובד? הרעיון הבסיסי של כת היא הטענה שאתה נולד טהור, אבל יש לך הפרעות בדרך ועלייך להתנקות מהן. אתה מגיע לשיעור ניסיון, מתוך הסקרנות אתה נמשך הלאה, אבל השיעורים עולים כסף, ולא מעט כסף, ככה שאתה ממשיך הלאה ומשלם על עוד ועוד שיעורים. את הסיינטולוגיה מנהלים 14 אנשים שחולקים בכסף המצטבר, מיליונים ואולי אף מיליארדים נמצאים כעת בקופת הסיינטולוגיה.
הסיינטולוגיה מנסה לשכנע אנשים להפסיק להשתמש באיזשהן שיטות רפואיות ותרופות מסויימות כגון ריטלין וכדורי הרגעה, בכדי להוביל את הגוף למצב מטוהר.
אנשים שהיו שם פעם ועזבו אמרו שהסיינטולוגים ניסו לסחוט מהם יותר ויותר כסף תוך כדי איומים וסחיטה בכדי שימשיכו לבוא ל"שיעורים" הללו.
אני חושב שזה קשקוש. אין לזה סיבה, אין לזה משמעות. אין לי סיבה להוציא את הכסף שלי על שיעורים חסרי תכלית אם אני כבר מאמין אל אחד ויחיד שאותו אני מעריץ ואליו אני מתפלל בעת צרה.
הרעיון שיש חוצנים הוא רעיון די מוזר, ואין לי מושג מה הקשר בין זה לטיהור הנפש.
בסיינטולוגיה נמצאים אנשים רבים שמוכרים לנו: חברי כנסת, מפורסמים, מורים ועוד. שמושכים את הקהל עוד ועוד אל הסיינטולוגיה.

ציטוט ההודעה