ערכתי גב
ערכתי גב
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 23-04-2008 בשעה 01:12.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
יאלהה שחר.. אני אומר לך התחת שלו.. אבל המשחק האמיתי הוא מחר אחי .. מסי VS רונאלדו =] אמן אמן שתיהיה איזה הצגה כזאת .. ברסה לא כמו קבוצות אנגליות (כנל מדריד ) הולכים קדימה כמעט כל הזמן וזה מה שיפה .
OZZY אני פשוט אומר את האמת לא רוצה לראות אותם בגמר .. קבוצה אנגליה הכי טיפוסית שיש .
ועוד פעם בקשר למשחק פשוט מדהים .. ליברפול כבר היתה עם נצחון שהגיע לה בכיס , משחק חמוד היה היום , כמו שאמרתי אסיין כל כך חסר במרכז השדה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-04-2008 בשעה 00:47.
Siete
2 קבוצות מגעילות ורואים את זה בגולים שלהם :\
גול עצמי מסכן
וגול 2 טעויות של ההגנה בתוספת דרדלה
מחר הגמר האמיתי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
שמע בקשר למשחק אתה צודק , אבל אסור לשכוח שדרוגבה לאמפרד לא היו חדים , האחד שיחק פצוע השני לא יתאמן , בלי מייקל אסיין .
מחר זה באמת הגמר האמיתי , אבל שבוע הבא בסמפורד גם יהיה אחד המשחקים .דרך אגב כריסטיאנו רונאלדו : אנחנו באים לנצח בקמפ נו .
לפני חצי שנה לא להרבה שחקנים היה אומץ לומר את זה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-04-2008 בשעה 00:49.
Siete
זה סתם דיבורי טראש זה לא עניין של אומץ
גם שחקן של שטרום גראץ יכול להגיד דברים כאלה
והלוואי היו לוקחים בחשבון פציעות בתוצאות של משחקים
מנצ'סטר הייתה אלופה עוד איזה פעמיים![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
צ'ך הזה כל כך טוב אוף ראאאאאאאר אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה למהההההההההההההההה
אלונחה שתוק
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אללה יונייטד מלחמה לזיין ת'ספרדים!!!!!
באיזה שעה המשחק חחחח.. .?
עזבו אותכם שטויות, התחת של אברהם זה אחד הדברים הנדירים.
אני נשבעתי ואמרתי לאבא שלי, צ'לסי משווה ל1-1, זה היה כזה צפוי.
אין ספק שמשהו מיוחד באיש הזה אם הוא מקבל שער עצמי.
חח כע רציני מדהים ... גרנט יכול לעשות מה שמוריניו עשה.. השער הזה בא משמים .
Siete
הוא לא בא משמיים הוא בא מהראש של ריסה נגרות בע"מ
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הגיע להם לנצח .. אבל היה לצלסי הזדמנויות שהיו חייבים לשים את זה ברשת .. לא זוכר מתי ראיתי את לאמפרד ככה , ליברפול היו פיבוריטים ובצדק הם שחקו טוב יותר (בשבילי) , OZZY אל תרים ידים זה לא גמור .
Siete
אני לא מרים ידיים שבוע הבא אנחנו לוקחים, אני יודע את זה.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אללה תומר תראה להם מה זה
יאללה מה הבעיה של הריסה הזה
נקווה שהם יוכלו לתקן את זה
הרכבים משוערים :
Manchester United 4-1-4-1
: אדוין ואן דר סאר , פטריק אברה , בראון , ריו פרדיננד , וידיץ , מייקל קאריק , כ.רונאלדו , אואן האגריבס ,פול סקולס , ריאן גיגס , ויין רוני .
ספסלים : קרלוס אלברטו טבס , גי-סונג פארק , מיכאל סילבסטרה, גון' אושה , אנדרסון דארן פלטצ'ר , גרארד פיק'ה.
Barcelona F.C 4-3-3
ויקטור.ו , אבידל , גיאנלוקה זמברוטה , רפאל .מרקז , גבריאל מיליטו , צאבי הרננדז , טורה , אנדר'ס אינייסטה , ליונל מסי , סמואל אטו , תיירי הנרי .
ספסלים : איידור גודיואנסן , דקו , פינטו(GK) , בוגאן קרקיץ' , ג'ובאני דוס סנטוס , ליליאם טוראם , סילביניו .
פשוט לא יאומן לפני חצי שנה או בתחילת העונה הייתי מסתכל על השמות האלה ( עם רונלדיניו ופויול בכלל ) והייתי אומר לעצמי : מה זה ברסה פיבוריטים לגמרי , עם הייתי לוקח שחקן על שחקן כל כך היה להם יתרון , אבל הכל שם ירד שחקנים יתבגרו , דברים יתפרקו ומנצסטר יונייטד מגיעה פיבוריטית עם השחקן הכי טוב בעולם כיום . מענין מה תיהיה היכולת שלו היום , מענין מה תיהיה היכולת של מסי ( התקשורת מחשיבה את המשחק כמלחמה בין מסי לרונאלדו ) , עוד סיפור גדול פה זה תיירי הנרי שאני מאמין שבערב לפני המשחק ידברו אליו הרבה .
שיהיה גמר יפה( הגמר הקטן) , נקווה שמנצסטר לא יסגרו יותר מדי , במקום ריקארד הייתי הולך על כל הקופה בקאמפ נו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-04-2008 בשעה 03:33.
Siete