לדעתי, ללהקה יש שירים טובים מהעבר שלה, כמו holiday או jesus of suburbia ומאז היא לא הצליחה לעשות מוזיקה טובה...
חבל, דווקא להקה טובה... =\
לדעתי, ללהקה יש שירים טובים מהעבר שלה, כמו holiday או jesus of suburbia ומאז היא לא הצליחה לעשות מוזיקה טובה...
חבל, דווקא להקה טובה... =\
|
|
אכן להקה טובה גבר ..
שיהיה להם רעיון הם כבר יוציאו איזה דיסק והם יפרצו כבר כמו כולם..
מצטער..
אבל אני שונא אותם ממש! הם היו טובים פעם עד שהם התחילו להתמסכר.. ולהקה שמתמסכר זה הדבר הכי גרוע בעייני..
לא אוהב אותם (בפרנציף)
הם משחקים אותה בתור להקה בשם פוקסבורו הוט טאבס אבל כולם יודעים שזה הם!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא אוהב אותם הם משחקים אותה פעילים פוליטיים ואין להם מושג מהחיים שלהם.
זה קל להגיד שפוליטיקאים הם זונות. וחוץ מזה אני פשוט לא אוהב את המוזיקה שלהם אבל יש להם מתופף בן זונה!
עזבו את המוזיקה, הסולן חתיך![]()
אני? מלכה
The time of your life
אחלה שיר מה אתם מדברים שטויות.
מאז שהם התמסחרו המוזיקה שלהם נהייתה בעעעע ...
וגם , אחרי ההתמסחרות הם ניסו כמה פרויקטים צדדים כמו עכשיו של Foxboro Hot Tubs
זאת להקה שנחשבת די חדשה ששרה בסגנון הטראש מטאל סיקסטיז .
אבל מי הם ההרכב ? ההרכב של גרין דיי בשם בדוי , פשוט כל כך קל לזהות את הקול של הסולן הבריטי שלהם .
הם הרבה יותר איכותיים מכל הBullet For My Valentine וFall out boys, Enter Shikari וכל הלהקות המסריחות האלה, גרין דיי מהלהקות היותר וותיקות ומוצלחות, שהוציאו אחלה של שירים.
ואני לא נותן דעה בתור אדם ששומע אותם, אני פשוט מכיר שירים שלהם, ואני די יודע מה הרקע, כך שאין בכלל מה להתווכח.
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 23-04-2008 בשעה 02:38.