מכבי חיפה פנתה רשמית לבני סכנין וביקשה את קשרה הקולומביאני ג'ון קולמה שהצטיין העונה במדי הקבוצה והובילה לצמרת טבלת ליגת העל. סכנין עדיין יכולה להשיג כרטיס לאירופה.
נשיא מועדון מכבי חיפה יעקב שחר נפגש לפני שעה קלה עם יו"ר בני סכנין מאזן גנאים וביקש ממנו באופן רשמי להעביר לשורות חיפה את הקשר הקולומביאני ג'ון קולמה.
שחר מודע לעובדה שקולמה חתום לשנתיים נוספות בסכנין, אבל הוא מעוניין להכנס למו"מ על העברתו.
גנאים הודיע לשחר שהוא מתכוון לעשות מאמץ כדי להשאיר את קולמה אבל במידה והוא יתעקש לעזוב, לחיפה תינתן הזכות הראשונה להעברת קולמה.
גנאים: איך אתם יודעים על זה?
גנאים אמר ל-אלירם קדוש: "קשה לי להבין איך אתם יודעים על הפגישה דקות אחדות אחרי שאני יוצא ממשרדיו של שחר, אבל אני יכול לאשר שהיתה פגישה ושחר הביע את רצונו בקולמה".
"הודעתי שאעשה הכל כדי לשדרג את שכרו של קולמה", אמר גנאים, "אבל כנראה שלא תהיה מניעה להעביר אותו לחיפה אם ירצה בכך. דיברנו על שיתוף הפעולה בין 2 המועדונים בעתיד הקרוב ונמשיך לעבוד יחד".
במסגרת העברתו של קולמה, חיפה תיתן פיצוי כספי לסכנין ובתמורה תעביר מספר שחקנים. על העברתו של קולמה לחיפה פורסם לראשונה ב-מישפחת קדוש קולמה הוא אחד מארבעת הזרים שיהיו בחיפה בעונה הבאה בנוסף לפאנטיני, מסיללה וירו בלו שחוזר משנת השאלה.

ציטוט ההודעה