"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
איזה מין שאלה , להקה של פוזרים .
הם הנערים הכי מפגרים ופוזאיסטים שראיתי זה כ"כ עלוב המוסיקה שלהם, כאילו הם מנסים לעשות "כמו"
וזה יוצא להם ממש חרא והם גם ממש גרועיםםםםם מילא היו בסדר אבל הם ממש קוק סאקרס, גייזז
ממש לא אוהב אותם!
מוסיקה ממש גרועה ויש לזמר חרא קול!
בקיצור: חבורה של הומאים שלא שווים את פרסום הם סתם להקה שמחקה את BLINK182
והם לא מגיעים לברכים של נירוונה מזה השטויות האלה![]()
כל מי שאמר פה שאין להם כישרון ולא כלום אז נכון שלסולן שלהם יש קול מעפן אבל הוא עוד ילד ולדעתי הקול של הסולן זה לא דבר כל כך חשוב קחו דוגמא את אביב גפן עם קול מגעיל הוא הצליח רצח או עזבו את אביב גפן קחו את הסולן של מטאליקה לפני שעשו לו פיתוח קול וכל זה היה לו קול מגעיל ולמרות זאת הם הצליחו
דבר שני אתם אומרים להקה מסריחה והכל תראו לי עוד ילדים בגילם שמנגנים כמוהם ואני מדבר בעיקר למתופף הוא כולה בן 14 והוא מתופף כמו מישהו שעבר מיליון הופעות בחיים שלו
ושלא תחשבו שאני אוהב אותם אני פשוט חושב שהם כן כישרוניים
ומי שהשווה אותם לנירוונה פשוט דביל...אין הרבה להקות בעולם שאפשר להשוות אותן לנירוונה
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 24-04-2008 בשעה 17:23.
אם זה היה הרעיון של הלהקה אז הוא לא היה עושה פיתוח קול
וחוץ מיזה מה אתה בא להגיד פה??? אמרתי שלמרות הקול שלו הם הצליחו אז כאילו מה קשור לזה שהוא שר ככה בכוונה??
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 24-04-2008 בשעה 21:02.
סתתם להקה שחושבים תצמם =\
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
אם היית יודע לקרוא היית רוצה שכתבתי שזה היה הרעיון, לפני שהוא התחיל את פיתוח הקול.
אתה אומר שאם לסולן של מטאליקה היה קול גרוע והם הצליחו אז למה שזה לא יקרה לביט69..
אז אמרתי לך שהרעיון במטאליקה היה הצרחות וזה לא משנה שלא היה לו קול טוב. בביט69 זה לא ככה, סתם יש לו קול חרא.
פעם הבאה שאני אכתוב לך תגובה אני אכתוב בדיוק למה אני מתכוון כי אני לא רוצה שתתבלבל שוב..
הם לומדים בבצפר שלי
הם ממש אפסים...