אני והחברה שלי כבר חודשיים וחצי בייחד ,ופעם אחת איפלו היא לא באה אליי !
ותמיד היא אומרת מחר אני אבוא ,מחר ,מחר ,מחר וכל הזמן היא מתקשרת ואומרת שהיא לא יכולה לבוא ,זה פשוט משגע אותי !!
בן 16.
אני והחברה שלי כבר חודשיים וחצי בייחד ,ופעם אחת איפלו היא לא באה אליי !
ותמיד היא אומרת מחר אני אבוא ,מחר ,מחר ,מחר וכל הזמן היא מתקשרת ואומרת שהיא לא יכולה לבוא ,זה פשוט משגע אותי !!
בן 16.
|
|
מחזק את אפיק חח..
לך אתה אליה או שתלכו סתם למקומות בחוץ עם חברים משותפים..
היא לא חייבת לבוא אלייך על ההתחלה..אולי היא מתביישת מההורים שלך? או שהיא לא מוכנה למפגש הורים עדיין?
זה מביך תשמע..אתה יכול להבין אותה
הם בני 16 מה זה השטויות האלה :\
עוד לפני שנהינו חברים היתי אצלה\היא היתה אצלי מלא פעמים
וחוץ מזה חודשיים וחצי זה מלא זמן בלי להפגש לבד, רק עם החברים..
לדעתי דבר איתה על זה, ואם זה ימשיך ככה תצטרך להחליט
או שתלך אתה אליה.
אתה גם יכול לדבר איתה, להסביר לה את המצב אולי היא תבין אותך ותתחיל לבוא אליך.
יכול להיות גם שהיא מפחדת או היא בטוחה שלבוא אליך משמע סקס?![]()
נערך לאחרונה על ידי RoyalFlush; 24-04-2008 בשעה 20:13.
תמחק אותה מהספר טלפונים שלך ותפרדו.
תגיד לה שזה מציק לך שהיא כל פעם לא באה אלייך ומבטלת, ותבוא אולי אתה אליה.
בדוגרי הוא צודק. זה לא שהם דתים, וזה לא שהם בני 12-15 :\
בגיל הזה אם החברה מתביישת לבוא לבית שלך ובכלל להפגש איתך אין לך מה לעשות איתה
עדיף לך להפרד ולמצוא מישהי אחרת (בהנחה שדיברת איתה על זה ושום דבר לא השתנה)
תאמין לי אני היתי במצב דומה, היתה לי חברה אבל לא נפגשנו ולא כלום. נמאס לי מזה אמרתי לה שאני רוצה להפרד, אחרי חודש בערך הכרתי את ילדה אחרת ומאז אנחנו ביחד והכל טוב בע'ה ואני לא מצטער לרגע שעזבתי את החברה הקודמת שלי
נו ו.. אני בן 17 וחצי היא בת 16 ועוד מעט 17 אני באתי אליה משו כמו 1-04809845 פעמיםן והיא באה אליי.. מה 15? חחחח ואנחנו 9 חודשים בייחדחפיףף.תראה היא לא מרגישה בנוח עם המשפחה שלך בקשר שלך עכשיו כאילו אתם גם בני 16 זה לא שמחר אתם עושים סעודת משפחות לאירוסין ואתה קונה לה טבעת נכון? אי אפשר כי יש לכם בגרויות ואין לך כסף =/ סתם. .מה שתעשה תבוא אליה תשחק עם האחים שלה הקטנים וזה.. ואז היא תראה ותחשוב " אוףף הוא בא אליי הרבה כבר מכיר את כל האחים שלי הקטנים כאילו הם האחים שלו ורק אני לא באתי אליו לא ראיתי את אמא שלו אין לי אותה בפלא אני לא מרגישה איתו מקובעת כזאת והוא כן.." זה יציק לה והיא תתחיל לרצות לבוא אליך חח ככה זה.. אתה תראה.. סמוך עליי.. Hold It Dude .. זה כולה חודשיים ראשונים בגיל 16.. זה כלום תחכה תראה מה יקרה בהמשךאל תמהר ואל תלחץ על אף אחד.. בהצלחה =]
אתה תגלה שלבנות יש תואר ראשון בלבאס