זה גרשון הוא הולך בגלל הכסף ולא בשביל הכדורגל
זה גרשון הוא הולך בגלל הכסף ולא בשביל הכדורגל
|
|
הבוגד הכי גדול בהיסטוריה זה אבוקסיס ההומו הזה עזב את בית"ר להפועל הקבוצה של האפסים הזאת קבוצה רק של פוקסים שום משחק חשוב הם לא ניצחו בגלל שהם שיחקו טוב רק בפוקסים
אבוקסיס בוגד זבל ימות אמן
גרשון..לא יפה..
ופיגו המניאק..לא עוברים מבארסה לריאל..זה פשוט דפוק..
גרשון
בנאדו
שחקני יובנטוס(קנאבארו,זאמברוטה,בומסונג ועוד...)
פיגו גם
ובעצם כמעט כל מה שאמרתם!![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אשלי קול שעבר לצ'לסי מה שהוא עשה בלונדון מאז ועד עכשיו
אריק בנאדו שרק כסף מעניין אותו
וגם לואיס פיגו
טעות..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 25-04-2008 בשעה 18:33.
פיגו יימח שמו, וסביולה מקבל את שלו ארנבון מכוער, הוא אמר שהוא לא מקבל מספיק דקות בבארסה עכשיו הוא נער מים במדריד. (שכחתם להוסיף גם את ברנד שוסטר הבוגד מבארסה לרעל, ויש גם את לואיס אנריקה שהוא אחד השחקנים שאני אוהב במיוחד אבל הוא עבר מרעל לבארסה)
עידן טל , בנאדו..
קודם הכסף אחר כך הנשמה והסמל..
ולפני שהוא הגיע לבית"ר הוא היה בהפועל לא יודע אם זאת בגידה מעצבן אותי רק האוהדים הפאטתים של הפועל ובית"ר שעשו ממנו סמל, איזה סמל לעזאזל? איך שחקן שגדל בהפועל יכול להיות סמל בבית"ר? ואיך הפועל עושה ממנו סמל אחרי שהוא גדל בה עזב אותה מרצונו לבני יהודה ובית"ר (קבוצה קוטבית בדעותיה מהפועל) ואחר כך עזב אותה לאשדוד מרצונו ואחר כך חזר להפועל שחקן כזה יכול להיות סמל?
יש רק סמל אחד וזה אבי נימני
ואלה שאומרים שבנאדו ועידן טל בוגדים הם לא בוגדים בנאדו אולי לא שיחק בשביל הסמל כי הציעו לו חוזה נמוך והוא סירב הוא רצה חוזה קצת יותר גבוה (ויותר נמוך ממה שהציעו לו בבית"ר) והוא היה נשאר ואז אמרו בחיפה שהוא זקן כבר לא צריך אותו יש את דקל קינן.
וטל?! בוגד?! למה הוא חייב לכם משהו אוהדי חיפה? הוא גדל במכבי פ"ת שיחק בהפועל ובאנגליה הייתם עוד תחנה בדרך בקריירה שלו בסך הכל.
ועוד בגידה ענקית רביבו שעבר מפנרבחצ'ה לגלטאסריי
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 26-04-2008 בשעה 15:59.
כל אוהדי חיפה, אני חייב להגיד שאתם טיפשים.
בנאדו עבר לבית"ר כי לא הייתה לו ברירה ההנהלה עשתה קטע מסריח, אתם חבורה של אידיוטים שסתם אומרים מה שאנשים טיפשים אחרים אומרים אין לכם דעה.
עידן טל לא סמל ולא נעליים שלכם, היה 3 שנים היה כיף היה נחמד, עבר לבולטון ומשם לבית"ר לא רואה בזה בגידה.
לא כל שחקן שעובר מהקבוצה שלכם הוא בוגד נכון? כי אם כן השכל שלכם לא עובד נכון כנראה, אותו דבר זנדברג.
עכשיו אחריי שאוהדי חיפה קיבלו הרצאה על השחקנים שלהם, וכמה שהם יצאו מטומטמים הבוגד הכי גדול בישראל זה שמעון גרשון אין ספק, הוא חתיכת חרא ואני שונא אותו בתור בית"רי, אבל עזבו מהפועל לבית"ר...
בין ברצלונה לריאל מדריד, פיגו - יצאת חרא בן זונה, שחקן זונה בלי נשמה
יהיה כיף!
תעשה לי טובה , אתה עושה הכללה , לא כולנו חסרי דעה (יש הרבה שהולכים אחרי כמה מפגרים) אבל רובינו יודעים על מה אנחנו מדברים..
מה אתה עושה הכללה בכלל ?.
שלבית"ר עושים הכללה על זה שהם בהמות וחוליגנים אז הם מתחילים לבכות..
חוץ מזה , לבנאדו לא היה שום בעיה עם החוזה ושום תרגיל "מסריח" של הנהלה לא היתה..
לא היה לו בעיה עם כסף עד שהוא שם 2 גולים ל אחי נצרת לפני שנתיים ותפס תחת על כולם..
ועידן טל : " עם אני חוזר לארץ אז אני חוזר רק לחיפה " ....
גם קטן אמר את זה רק שהוא קיים את זה..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 26-04-2008 בשעה 19:15.
מבחינה עולמית - פיגו.
מבחינה אישית שלי שאני מרגיש אבן בלב - ג'יימי ארנולד ושרון ששון, עברו ממכבי לירושליים, מצהוב לאדום.