אתמול בלילה ראיתי את הסרט אני פשוט חייב לספר לכם עליו בקצרה:
אז ככה אני הייתי פעם מת על סרטים (לא שהיום אני לא אוהב) אבל פעם היה לי יותר זמן לראות בקיצור כל סרט חדש שיוצא במיוחד ישראלי אני רואה אותו ולא מפספס. אתמול ראיתי את הסרט הישראלי ''רק כלבים רצים חופשי'' איך אני יגיד לכם את זה פשוט אני בהלם סרט פשוט גאוני אני יגיד לכם את האמת בהתחלה שראיתי אותו הוא קצת שיעמם אותי אבל אמרתי יש שם שחקנים גדולים במאי גדול לא הגיוני שזה ימשיך ככה כל הסרט חייב להיות איזה משהו בקיצור המשכתי לראות היו שם קטעים חזקים שאני לא יכול לתאר לכם עד כמה קטעים פשוט שמאד קשה לצפות בהם והמשך העלילה היה פשוט פנטסטי נידהמתי מהתסריטאי (אסי דיין) אני פשוט שעה לפני הסוף של הסרט לא הזזתי תראש מהמסך כל שניה שעברה קיבלתי צמרמורת יותר ויותר וראיתי מאוחר את הסרט ובשעות האלה שראיתי בדרך כלל באה לי העייפות אבל אתמול ממש לא הרגשתי עייפות ואני חייב להגיד לכם שלליאור אשכנזי בסרט הזה הוא צריך לקבל אוסקר על התפקיד הוא שחקן פשוט תותח.
אח שלי הגדול המליץ לי על הסרט הזה הוא אמר שצריך להבין אותו ואם מתרכזים נהנים ממנו 100% אין סיכוי שלא אז עכשיו אני ממליץ לכם עליו תראו אותו ואחרי זה תגיבו לי פה.
שבת שלום לכולם.

ציטוט ההודעה