שלום,
לי יש רועה גרמני מאוד בעייתי. לא אולף בחיים ועושה מה שהוא רוצה, עולה על ספות מסמן טריטרויה.
בזמן האחרון הוא מתנהג בצורה מאוד מאוד מאוד טריטוריאלית.
הוא נשך 3 פעמים(פעם אחת באופן רציני פעמים מחוסר ברירה).
המשפחה ואני החלטנו כי הוא חייב ללכת לאילוף למרות שהוא כלב מאוד מבוגר(בן 7.5).
חיפשתי ברשת ונתקלתי במאלף כלבים ששמו אבנר רז הידוע בכינוי ה"לוחש לכלבים". קבענו פגישה אצלנו בבית עם כל המשפחה, אבנר הגיע ואחרי פחות משעה ידע הכל על הכלב שלי, איך הוא מתנהג מה הוא עושה. בנוסף הוא שאל אותנו מה מציק לנו עם הכלב. אמרנו את טענותינו והוחלט כי יש לשלוח את הכלב לאילוף בהקדם האפשרי. בנוסף יש לסרסו.
האילוף מתבצע ב2 חלקים, חלק ראשון לקיחה של הכלב אל הפנסיון של אבנר שם יעבור אילוף עם מאלף(כל שבוע יתקים שיעור עם בני המשפחה בכדי להראות התקמדות ולהרגיל את הכלב אל המצב החדש). השהייה בפנסיון עולה כמובן כסף(שנכלל כחלק מן שכר האילוף) אבנר איננו מאמן את כל הכלבים אלא יש לו מספר מאלפים(שאני חייב לציין נהדרים, נחמדים, אוהבים ומתפחים) שמאלפים את חלק מן הכלבים. לאחר סיום האילוף בפנסיון הכלב חוזר הביתה, שם הוא יבצע במשך מספר חודשים אילוף בסביבה הביתית שלו(כל שבוע יגיע המאלף ויבצע איתכם שיעור בבית שלכם).
אני השבוע סיימתי עם הכלב שלי את החלק הראשון של האילוף והכלב שלי ציתן משהו שלא חשבתי שיקרה מתישהו.
כמובן שיש תמיד הוצאות נוספותת מחוץ לאילוף אבל בוא אני יגיד לכם משהו, האילוף הזה שווה כל שקל!
ממליץ לכם מאוד!
בהצלחה.

ציטוט ההודעה