משה הכל בסדר? חחחחחח לא הבנתי תחזור שנית על מה שאמרת עכשיו מי שאמר עלייך משהו את האמת שצדק חחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי הבנתי תעקרון
משה הכל בסדר? חחחחחח לא הבנתי תחזור שנית על מה שאמרת עכשיו מי שאמר עלייך משהו את האמת שצדק חחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי הבנתי תעקרון
|
|
ליאו , תפסיק עם השטויות לך תנוח , מחר יום ארוך =].
משה עליך לא ציפיתי ! דניאל עם חבר והכול וככה אתה בא מתחיל איתה,לא יפה.
טכלס אני יודע מה אתה מנסה להראות פה,אהבתי,שנון...שנון....
דניאל
מצחיק אותי שאת חושבת שהרמה האינטלקטואלית של בנות בנות 15 ובנים בני 20 היא זהה.
אולי אם היית אומרת בנות בנות 15 ובנים בני 16 הייתי מקבל במקים מסויימים.
למרות שאני חושב שהמשפט הנכון הוא בנות בנות 14 ובנים בני 15, מהנקודה הזו הפער נסגר וממשיך לטובת הבנים.
נו מה אמרו עליה תגיד.... תדאג שהיא תקבל באן לשעה תראה לנו ואז תערוך ותוריד לה את הבאן בחייאת משה!
הוא צוחק ידבע
בחיים לא.
בנים מתפתחים יותר לאט מבנות.
אין מצב שאני אצא עם אחד שיותר קטן ממני![]()
מה שבנות לא מבינות זה שלבנים יש 100 סוגים של התנהגויות, 1 לכל מצב, ורוסנו לא מנוסים כל כך ליד בנות ולד מתנהגים כמו לא בוגרים, קחי את הזמן ובסוף תביני שכולנו בוגרים, זה אתן שפחות בוגרות
כן נשמה אני בטוח שזה מה שאת מאמינה בו.
צאי מהסרט ותסריטי מחדש את העולם שאת חיה בו.
נשים לא רק שמתפתחות יותר לאט (היסטוריה, היסטוריה...), הן תמיד יהיו פחות חכמות ונחותות יותר מגברים, סורי.
זה היה ככה לאורך כל ההיסטוריה, אין סיבה שזה ישתנה.
ודניאל ניהלנו את הויכוח הזה עשרות פעמים ותמיד אני (לפעמים יחד עם אהובך) ניצחתי, אפילו שזה היה בצחוק לרוב. אז בואי לא תתווכחי איתי על הנקודה הנכונה הזאת שוב, בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 28-04-2008 בשעה 19:14.
סליחה, אתה ניצחת רק בגלל שהיה לך את הגיבוי של מיכאל! זה לא הוגן 2 על אחת!
נשים לא יהיו יותר פחותות רק מעצם היותן נשים, מה זו השובניסטיות הזאת?
לא חסרים גברים דפוקים בהיסטוריה ונשים חכמות שהצילו את המצב!
וככה זה גם היום. גבר לא יכול לתפקד בלי האישה שלו, מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה.
אישה רואה כמה צעדים קדימה, אישה חכמה, אישה היא...א-י-ש-ה.
(אני לא כזאת פמניסטית כמו שאני נשמעת.)
אני אגיב בנקודות אם לא אכפת לך.מקווה שהבנת שהתחרות בין נשים לגברים לא הצטמצמה מקבלת שוויון הזכויות שלכן, היא נשארה בעינה, רק שעכשיו אתן יכולות לעשות מה שבא לכן ולהתקדם, אבל זה לא ממש זז.
- נשים לא נחותות מעצם היותן נשים, הן נחותות מעצם היותן פחות אינטלקטואליות.
- לא חסרים גברים דפוקים בהיסטוריה, אבל גם לא חסרים גברים חכמים ומצליחים. אבל נשים חסר בשני צדדי המטבע שהוזכרו. מעניין למה.
- אישה רואה כמה צעדים קדימה, גבר לא? 2% מכל מנהלי החברות הגדולות בעולם הן נשים. 2%!!!!!!!
100 שנה! וכמה נשים נכנסו להיסטוריה? מעט מאוד לצערי.
האמת היא, שאחרי שקיבלתן שיוויון זכויות ועד היום, התקדמות הנשים היא איטית ביותר. ולמה זה לא מוזכר בשום מקום? כי הגברים כמובן, לא יגידו דבר כזה, על מנת לא לעודד את ההתקדמות.
אני אוהב נשים, ומקווה שיבוא יום ונשים באמת יהיו שוות לגברים.
סיימנו כאן?