קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-03-2010, 01:17
  2. חחחח קטע שקרע אותי עכשיו.....
    על ידי Summer בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 12:36
  3. חדשה | לליגה בפורום אחר משהו סוס (גירסא ראשונה
    על ידי Flash בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 13:42
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 26-07-2006, 14:43
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 23:06
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 96

[אחר] חחחח קטע מפורום אחר משהו שהפיל אותי על הריצפה , אבל את האמת הוא צודק

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ברירת מחדל [אחר] חחחח קטע מפורום אחר משהו שהפיל אותי על הריצפה , אבל את האמת הוא צודק

טראומה מזעזעת

אתמול אני וחברה שלי החלטנו לעשות את זה בפעם הראשונה.
    הזמנתי אותה עלי כי היה לי בית ריק .סבבה,ישבנו על המיטה, ראינו טלוויזיה ,לאט לאט התקרבנו ,התנשקנו והתחלנו לחרמן אחד את השני. אחרי 3 דקות בערך ככה של התחרמנות, הורדנו אחד לשני את הבגדים והיא נשארה רק עם התחתונים,אני באתי להלביש את הקונדום ואז היא אומרת לי" בוא נחכה עם זה שנייה">מפה הבנתי שהיא רוצה לרדת לי,סבבה יאללה,בפנאן.
    היא ירדה לי(ודרך הגב זאת הרגשה ממש נעימה) , עד שהרגשתי שעוד שנייה אני מביא לה שפריץ לתוך העיןןן, אמרתי לה להפסיק. אחר כך באתי להלביש את הקונדום, ושוב היא אומרת לי "רגע אני רוצה שתרד לי קודם" אמרתי טוב נו אם היא מבקשת סבבה,למה שרק אני ייהנה? הורדתי לה את התחתונים ,התקרבתי למצב שהייתי איזה חצי סנטימטר מהאיבר שלה ופתאום בא גלל של ריח מסריחחחחחח ומחניקקקק של שוקו ששחכו ממנו בתוך איזה פח, או טונהה שלא נגעת בה שבועיים- כזה ריח, ואני לא הבנתי אם זה מהתחתון או מהכוס שלה. סבבה, התחלתי לרדת לה ובשנייה ששמתי לה את הלשון על הדגדגן.... חשבתי שאני עומד להתעלף! וואט דה פאק?!?!?!?!
    מה זה הריח הזה???? מה את לא שוטפת תמנוש???. אז הצצתי למעלה לראות את הבעת הפנים שלה וראיתי שהיא ממש נהנתה, אז אמרתי טוב נו אם היא אוהבת את זה אני אמשיך, אני מוכן לסבול בשבילה ,אני אוהב אותה. ככה אחרי 3 דקות, הרגשתי שהלשון שלי נופלתתתת לא יכולתיי יותררר ובדיוק באותה שנייה, היא שמה לי את הידיים על הראש שלי!!!! ככה היא גונחת עם הידיים שלה על הראש שלי ,לא נותנת לי אוויררר, הדבר היחידי שאני רואה זה משו אדום\ורוד עם ריחחחח של סרדיןןןן פג תוקף!!!!!! עד שלא יכולתי יותר צעקתי "דייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!"
    היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה אז אמרתי לה" תגידי לי את לא מתקלחת ?!?!?מה ניסגר עם הכוס שלך מה זה הריח הזה?!?!?!" ובאותה שנייה חשבתי לעצמי "יווווו איזה דפוק אני כוסעמקק איזה מפגר!!!!" היא הסתכלה עלי בזלזול ענקי והלכה. ומה אתם חושבים שהיא הלכה בלי להשאיר מתנה בדרך????
    הבת זונהה הכניסה לי וואחדד ביטא לביציםםםםםם, ואני שוכב שם עם טעם של דג על הלשון, פגם בביצה השמאליתתת והיא פשוט הלכה!
    יום אחרי זה בבצפר אני באתי להגיד לה שלום ולקחת אותה לשיחה, כי מה שהיה זה לא לעניין, וכשהתחלתי לדבר איתה היא פשוט העיפה לי כאפהה ואמרה "אני ואתה גמרנו" ורצה בבכי לשירותים, אז מהר רצתי אחריה, במטרה לדבר איתה ולהוציא אותה משם.... ואז כל החברות הזונותתתת שלה" תעוףף מפה עדיאל אתה לא רואה מה אתה גרמתת לה?!" ואני כזהה "סליחה?!?!"
    אני זה שיש לו פגם בביצה השמאלית!!!! איך את רוצה שיקראו לך עכשיו? "חד ביצה"?!?! מה אין לך יענו סכל בקופסא?!
    אני זה שהוציאו ממנו את הזכות לנשום אוויר צחיח!!, ואני עוד גורם לה לסבול?!?!?
    כאילו מה? אני יורד לה, לא יכולתי לנשום, הילדה עוד שנייה הרגה אותי, כמעט נחנקתי, יש לי וואחד חאמסה על הלחי+ביצה במצב ענושששש והיא סובלת?!?!
    כוסעמק נישבר לי הזיןןן!!!!
    אני יודע שזה לא הסוף, אני אתן לה זמן לחשוב על זה ואקח אותה לשיחה. אבל מה אני אגיד בה?? "שתפי תכוס אינעל ראבק!!!!!!!!!" תעזרו לי ,תנו עצות מה להגיד לה אני רואה אותה אחרי החופש…..

נ.באנשים חכמים לומדים מטעויות של אחרים " >או במקרה שלי מטראומות של אחרים....

הקיצר אל תרדו למישהי לפני שהיא מתקלחת ראבקקק יש לזה ריח של סרדין לא הבנתם?!?!?!!
    באמת שבכל הזמן שיש לי אינטרנט (וזה הרבה זמן) לא צחקתי ככה (טוב אולי בימי ה SKYPE עם דימה יאן שני ואור) , בקיצור נפלתי פה באמצע העבודה אנשים חושבים אני מפגר צוחק מול המסך

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

איזה מסכן.......................חחחחחחחחחחחחחח
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
    זאת הפעם הראשונה שאשכרה צחקתי בקול ממשהו שקראתי באינטרנט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח, גדול...

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

fx* ?

ואהבתי חחחחחחח

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    מי שלא אוהב אותך שלא ימות! שיחיה ויסבול :)

חח
    בטח זה מישהו סטלן

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Uiop צפיה בהודעה
    fx* ?

ואהבתי חחחחחחח
    , els אור המכור שלח לי , אני לא סובל IBHEB

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

פגם בביצה השמאלית ! XD

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

צעקתי "דייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! !"
    היא לא הבינה מה אני רוצה ממנה אז אמרתי לה" תגידי לי את לא מתקלחת ?!?!?מה ניסגר עם הכוס שלך מה זה הריח הזה?!?!?!"
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יא זין אכלתי לי פה פתאום העפתי חתיכות של אוכל מפיצוץ של צחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,
    D

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקק אני אשכרה צוחק פה בקול, וזה לא קורה הרבה באינטרנט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התפוצץ לי המסך ניראה לי נשפך עליו מים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתתתתתת!@?#?!@?#
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ענק, פשוט ענק.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל האוואטר של Pizzapie
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלן אחיי..
    לא אומרים דברים כאלה XD איזה מסכנה אבל שטויות כוס זה כוס.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect