|
|
לפי מה שאני יודע 200 גרם חזה עוף = 30 גרם חלבון אבל אולי אני טועה.
משה, אני יודע שזה ישמע מוזר, אבל אתה יכול לרשום פה איך אתה מכין את החזה עוף? כאילו שלב אחרי שלב, כי החזה עוף שלי יוצא יבש בטעם של איזה נעל ישנה ובא לי להקיא את הנשמה
לקוח מחבט טפלון , אתה חותך בצל ושם במחבת אחרי שאתה רואה שהבצל מתחיל להזהיב קצת אתה מכניס לבפנים את החזה עוף ושם תבלינים פלפל מלח אפשר פפריקה אפשר כוסברה אפשר אורגנו וכל מיני תבלינים וזה בעצם מה שעושה לחזה עוף את הטעם.
אם יש תקציב אפשר לקנות חזה עוף מוכן ממאמא עוף 1-3% שומן עולה משהו כמו 20-30 שקל
חזה עוף שמכינים בבית לא יותר בריא מזה של מאמא עוף?
הכל אותו חרא , יש פחות נתרן אבל אם אתה עושה אירובי זה לא אמור להדאיג
פעם ב10-14 יום אני מתפנק לי על משהו אבל שיהיה שווה ערך קלורי לארוחות הקודמות שלי נגיד אם אני ארצה שווארמה אני מוריד 3 ארוחות מהתפריט.
אבל בהתחלה אני עושה העמסת פחמימות נקייה , נגיד איזה סיר של אורז או סיר של פסטה עם בייגלה או משהו בסיגנון בלי הרבה שומן ובלי הרבה שטויות לקראת הסוף אני משלב העמסה עם צ'יט או בד"כ רק העמסה , צ'יט = פחמימה + חלבון על המינימום (1.5 גרם אם יותר שיהיה ) + הרבה שומן
העמסה פחמימות = הרבה פחמימות + חלבון (1.5 אם יותר שיהיה) + מינימום שומן.
לא בא לי משהו אחר , פיתחתי מנטליות בחיטוב עם החיטובים אתה כבר מבין את העיקרון ולא קשה לך לעשות בכלל חיטוב.
בקשר לחברים , תלוי בעיקרון חברים שלי כבר דיי מודעים לקטע של התזונה אז הם בעצם כבר כמעט לא אוכלים ג'אנק בחוץ , אם אנחנו בקניון ופתאום חברים שלי מתנפלים על מקדונלדס , אני שותה דיאט ספרייט/קולה או משהו בסיגנון ואם זה נופל על ה10-14 יום אני יכול להזמין גם אבל אני ממש לא נמשך להמבורגרים , פיצות , שווארמות וכו' , כל חיטוב יש לי את השריטה שלי , פעם אחרונה זה היה חמאת בוטנים , חיטוב לפני זה , זה היה שוקולד , וככה זה כמו אישה בהריון אין משהו ספיציפי מוגדר , למדתי לחיות כבר בלי ג'אנק ככה שאני לא נמשך אליו , כשאני במסה אני בכלל לא חושב על זה , ההתפריט שלי נקי נטו.