|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי תשאיר תספק..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
סבבה תודה![]()
מ א ו ש ר
עוד שאלה .. המחשב הוא לא רק למשחקים הוא לכללי ..רק עכשיו אני נכנס לכל
הנושא של המשחקים ..עד עכשיו אני משחק רק wolfenstein et ולא שיחקתי משחקים אחרים ^^ שווה לקחת את המעבד הזה ואת הכרטיס מסך ? כי אני לא רוצה מחשב במיוחד למשחקים אני רוצה מחשב חזק יעבוד טוב :]]]]
כי בכל זאת אני מביא מחול וזה יוצא לי זול מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Asmo; 22-04-2008 בשעה 16:23.
מ א ו ש ר
מישהו?
תשאיר הכל אחי זה מעולה רק תחליף מארז הוא רק יפה ... לא שווה תמחיר ותחליף לספק ENERMAX 500 ומשהו WATT
מ א ו ש ר
למה מה הבעיה אם המארז הזה ?
איזה עוד מארזים יש ?
המארז מצויין פשוט תחליף ליותר זול ותשפר ספק קאפיש?
מ א ו ש ר
חחח פעם אחת אתה אומר לי להוריד בספק ופעם לשפר ? :\
לא נראה לי שיש להם שם 500 וואט אז לקחתי 550 .
ואיזה מארז לקחת ? אני משתגע הכל במחירים יותר גבוהים כי גם ככה אם ראית את המחיר שאני קונה זה לא כזה מוזיז אתה מבין![]()
בקיצור מה שאמרתי לך הוא רק תיקח ספק ENERMAX 500 WATT זה ששלך 50 לא אומר שהוא אמין תשמע לי ולך על האנרמקס אני בכל אופן מעדיף אותו למרות שגם שלך איכותי.. תבחר מה שבא לך ואתה יכול להוריד תמארז הזה לקחת אחד יותר זול ופשוט לשפר זיכרונות או לקחת ספק 720 WATT של ENERMAX
ממליץ בחום על זה.. אני רואה שאין להם את כל הספקקים של אנרמקס אז קח
http://www.microdirect.co.uk/(11182)...ELT620AWT.aspx
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 24-04-2008 בשעה 13:42.
אחלה מיפרט ותחליף ספק כמו שHaiDahan אמר
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
סבבה תודה .. !