קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] upload movie
    על ידי JewishStyle בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-03-2009, 18:07
  2. שאלה| Upload-Ping.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2008, 20:56
  3. שאלה בקשר למהירות upload
    על ידי tompinchuk בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-04-2007, 01:53
  4. שאלה לגבי המהירות upload
    על ידי psycho בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-03-2007, 23:07
  5. [שאלה]כל מי שנרשם לRTT מקבל 2 גיגה UPLOAD?
    על ידי netanelj בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-01-2007, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

[שאלה] Upload - עמוד 2

ThE
    אורח

כתוב לך שהטורנט עובד ומעלה(seed) כמו שצריך?
    זה לא חצי שעה באופן קבוע, כל אתר מעדכן כל כמה זמן שהוא מחליט(בדמונויד זה מתעדכן על בסיס יומי לדוגמא) בTL באופן ספציפי זה חצי שעה.
    אתה גם יכול לנסות לעשות manual update כלומר לעדכן את האתר מיוזמך.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי ThE צפיה בהודעה
    כתוב לך שהטורנט עובד ומעלה(seed) כמו שצריך?
    מה זאת אומרת כאילו הוא רשום לי בUPLOADED כמה שזה הוריד נגיד עכשיו רשום לי 150 אז זה מעלה? או שאני צריך לעשות משו בהגדרות?
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 02-05-2008 בשעה 13:40.

ThE
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי paveltj צפיה בהודעה
    מה זאת אומרת כאילו הוא רשום לי בUPLOADED כמה שזה הוריד נגיד עכשיו רשום לי 150 אז זה מעלה? או שאני צריך לעשות משו בהגדרות?
    UPLOADED זה כמות המידע שהעלת, לא הורדת, אתה לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות, פשוט תשאיר את התוכנה פתוחה אחרי שאתה מסיים להוריד את הטורנט וזה יעלה לבד.

UPLOADED זה כמות המידע שהעלת, לא הורדת, אתה לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות, פשוט תשאיר את התוכנה פתוחה אחרי שאתה מסיים להוריד את הטורנט וזה יעלה לבד.
    אני יודע שהUPLOADED זה מה שהעלתי אבל זה רושם לי שהעלתי 130 אני לא זוכר אני בטוח וזה אותה סדרה כמו בTL אותו שם של קובץ אותו משקל אני בטוח ב90% שזה אותו קובץ ליתר ביטחון הורדתי עוד סרט אבל לTL זה לא מעלה כלום

ThE
    אורח

תקשיב כבר כמה ימים אתה אומר שזה בסדר, הצענו לך כמה אופציות למה הבעיות והפיתרון שלהן, אולי אתה פשוט מתבלבל? תן לי צילום מסך של היוטרנט כשהוא באמצע העלאה, ותקשיב, בזמן שאתה מעלה אמור להיות חץ ירוק שמצביע למעלה בצבע ירוק בהיר ליד הטורנט.
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 02-05-2008 בשעה 16:34.

אם צריך עוד משו אז תגידו לי זה ממש דחוף לי אני יכול לקבל באן
    ואם אתם רואים בקובץ הראשון רואים שזה ההעלה כל מה שזה הוריד ושום דבר לא השתנה בTL
    נערך לאחרונה על ידי paveltj; 02-05-2008 בשעה 18:24.

ThE
    אורח

אחרי שסיימת להוריד את הטורנט אתה צריך להוריד את הקובץ .torrent שהוא אותו שיחרור מTL ולטעון אותו לתוכנה(בדיוק כמו שעושים שמתחילים להוריד) ואז יקפוץ לך חלון שאומר שהקובץ כבר קיים וישאל אותך אם אתה רוצה להוסיף את הטראקרים, ואז אתה לוחץ אישור, עשית דבר כזה?

אחרי שסיימת להוריד את הטורנט אתה צריך להוריד את הקובץ .torrent שהוא אותו שיחרור מTL ולטעון אותו לתוכנה(בדיוק כמו שעושים שמתחילים להוריד) ואז יקפוץ לך חלון שאומר שהקובץ כבר קיים וישאל אותך אם אתה רוצה להוסיף את הטראקרים, ואז אתה לוחץ אישור, עשית דבר כזה?
    לא לא הורדתי כלום מTL ולא הבהנתי בדיוק מה אני צריך לעשות
    נערך לאחרונה על ידי paveltj; 02-05-2008 בשעה 18:42.

ThE
    אורח

=/!?!?
    רגע אז מה בעצם עשית? רק הורדת את הטורנט מהאתר?! אתה לא יכול סתם ככה להעלות אותו לTL
    תסתכל, כבר נתתי לך דוגמא לשיחרורים דומים, אתה יודע מה זה קבצי .torrent נכון? אלו הקבצים שאתה טוען לתוכנה והם מכילים את הטראקר ואת הרשימת קבצים, פשוט תמצא שיחרור זהה, תוריד את השיחרור מאתר אחד, תוריד את הקובץ .torrent מאתר אחר, ופשוט תטען את הקובץ .torrent לתוכנה בשביל שזה יתחיל להעלות לאתר החדש.

=/!?!?
    רגע אז מה בעצם עשית? רק הורדת את הטורנט מהאתר?! אתה לא יכול סתם ככה להעלות אותו לTL
    תסתכל, כבר נתתי לך דוגמא לשיחרורים דומים, אתה יודע מה זה קבצי .torrent נכון? אלו הקבצים שאתה טוען לתוכנה והם מכילים את הטראקר ואת הרשימת קבצים, פשוט תמצא שיחרור זהה, תוריד את השיחרור מאתר אחד, תוריד את הקובץ .torrent מאתר אחר, ופשוט תטען את הקובץ .torrent לתוכנה בשביל שזה יתחיל להעלות לאתר החדש.
    אחי הורדתי אותו שיחרור בדיוק אותו שם ואותה כמות MB אני חושב שזה אותם קבצים ב90%

THE תעזור לי אני רואה רק אתה עוזר לי פה בבקשה אחי

כאילו אחרי שזה סיים להוריד לי את מה שהורדתי מMININOVA אני צריך להוריד את אותו הקובץ מTL ואז זה יעלה לי?
    נערך לאחרונה על ידי paveltj; 02-05-2008 בשעה 21:16.

ThE
    אורח

יש את הקבצי .torrent כמו שכבר אמרתי, אלה קבצים בגודל פחות ממגה שמכילים את המידע בשביל התוכנה, אוקיי?
    פשוט קח את הקובץ הזה מTL של השחרור שהורדת, ותטען אותו לתוכנה(פשוט תוסיף אותו לרשימה כמו שמנסים להוריד משהו)

יש את הקבצי .torrent כמו שכבר אמרתי, אלה קבצים בגודל פחות ממגה שמכילים את המידע בשביל התוכנה, אוקיי?
    פשוט קח את הקובץ הזה מTL של השחרור שהורדת, ותטען אותו לתוכנה(פשוט תוסיף אותו לרשימה כמו שמנסים להוריד משהו)
    אוקיי שמתי את הטורנט מTL בUTORRENT ואז יש לי שתי טורנטים אחד של MININOVA ואחד של TL ושל MININOVA היה שם קודם והוא העלה 300 ומשו מגה אז מה צריך לעשות עכשיו?

ThE
    אורח

אם זה הוסיף לך אותו לרשימה זה אומר שהם לא אותם שיחרורים.
    אם אלו היו אותם שיחרורים בדיוק, כשהיית מנסה להוסיף הייתה קופצת לך הודעה כזאת:
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 03-05-2008 בשעה 13:32.

אם זה הוסיף לך אותו לרשימה זה אומר שהם לא אותם שיחרורים.
    אם אלו היו אותם שיחרורים בדיוק, כשהיית מנסה להוסיף הייתה קופצת לך הודעה כזאת:
    טוב יש לי שיחרור אחד קפצה לי הודעה כזו ממנו זה העלה 150 מגה אבל כמובן בTL כלום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,153 | הודעות: 8,198,746 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect