הבעיה זה ששומעים על מה שאני מדבר.
אני רוצה לדבר ב4 עניים בלי שישמעו או ייראו את מה שאני עושה אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מצב כזה.
הבעיה זה ששומעים על מה שאני מדבר.
אני רוצה לדבר ב4 עניים בלי שישמעו או ייראו את מה שאני עושה אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מצב כזה.
|
|
קודם כל תתחיל להשקיע בעצמך
מכוער זה מישהו שלא משקיע בעצמו
לפחות תנסה
תתחיל להרים משקולות לבנות גוף תתחיל להשמין טיפה אמרת שאתה שחיף קנה עדשות אם יש לך משקפיים שיניים זה לא חשוב כי זה זמני תעשה איזה תסרוקת יפה שכל בוקר תוכל לומר לעצמך לפחות אני לא מזניח את עצמי
תרשם למכון כושר אם אפשר זה ממש יעזור לך אם לא אז תעבוד בבית על כפיפות בטן כאילו תשמין אבל שהגוף שלך ישאר מעוצב
ושאתה ליד בנות אל תתבייש ואל תשחק אותה "חנון" תהיה אתה כמו שאתה ליד חברים שלך אבל בלי קללות יהומו
פשוט תדבר איתן רגיל מה קורה הכל טוב מה עושה וכו'
תשמור איתה על קשר תוסיף אותה לאיסיקיו שלך ותראה לה את הצד הרגשי שלך זה תמיד עובד תדבר איתה על דברים מעניינים
אל תוסיף אותה לאיסיקיו ותאמר לה "ראית איזה הדשוט הבאתי להוא מCS?" תדבר איתה על איך עבר היום אם יש משהו חדש תמשיך ככה יקח זמן אבל היא תתאהב גם בךואולי תהיו חברים![]()
![]()
msn: gal9871@gmail.com
רוצים לקנות משתמש למשחק 2MOONS הגלובאלי באגי רמה 83 עם הרבה כסף ודברים טובים וכסף אמיתי (ACCLAIM POINTS)?
כנסו לכאן: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=350298
יואוו אתה מזכיר לי את חבר שלי..
מה כבר יש לך להגיד לה סוד צבאי?! מה אף אחד אסור שיישמעו שאתה אומר לה "היי" .. ?
תחשוב גם עליה שניה חחח היא כזה תצחק.. חחח כאילו הוא לקח אותי לצד לצד ולא רצה לפנות אליי באוטובוס בשביל להגיד לי היי.. איזה מוזר הוא..
רציני לטובתך אני אומר את זה תחשוב איך היא תחשוב.. זה עושה מזה רושם חרא.. ההיפך אם אתה בא אליה מול כולם "מה קורה?, הכל טוב..?, אהה אני יכול לשבת ליידך? חח" (ואם אין מקום תישען על העמוד כזה ליידה..)
תראה אם היית בא אליה בגישה כזאת זה כאילו שאתה לא שם זין עליה.. למה מי היא בכלל?.. אגם רודברג שאתה רוצה "לקקחת אותה לצד".. היא כזה תעשה
O.ם
אם אתה בא אליה ככה בגישה שאין מה להפסיד ויאללה כל העולם זונות.. סעעמק ילדה יפה אני מרגיש אליה משו כל פעם שאני רואה אותה.. רוצה לבוא להגיד לה שלום למה מה קרה מי ייעצור אותי.. ? כההה זה הגישה..
[וואי אני לא מאמין שדיברתי עכשיו כמו פיק - אפר..]
^ אבל באמת ככה צריך [לפחות הפעם]
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 05-05-2008 בשעה 10:29.
אתה צריך ביטחון עצמי, ומשם הדרך תהיה הרבה יותר קלה וקצרה.
אחי אני כל כך מבין אותך שזה מצחיק אבל תשמע אם יש לך בעיה של ביישנות תמיד יש סיבה לזה...
מישהו נתן לי שיטה להתגבר על הביישנות וואלה היא עובדת (אל תחשוב שזה בבום לא זה זה תהליך ארוך וגן עכשיו אני לא שוס חחח אני פשוט פחות מתבייש) אם אתה רוצה את השיטה שלח לי בפרטי הודעה אני יתן לך את האייסי שלי או מסנג'ר אני יסביר לך על השיטה נדבר תאהב אותה לבריאות לא תאהב אותה בסדר לא מכריח אף אחד...
מסנגר : 22bar11@walla.com
תדבר איתי במסן אי אפשר להסביר את זה פה...
לדעתי הוא צריך להסביר לנו קודם למה הוא לא יכול להתחיל איתה ליד חברים שלו,למה הוא חייב לבד...
ואם הוא לא רוצה שקודם יתגבר על הפחד של להתחיל עם בנות ליד חברים שלו ואז נביא לו טיפים.
תקשיב אחי, אתה צריך מישהו שיעזור לך, שמבין יותר טוב ממך ויסביר לך מה לעשות. ונגיד אם תיהיו חברים, אתה תסתיר אותה מחברים שלך? תגיד להם שאתה רוצה את X, ותבקש שמתי שאתה ליד X וילכו למקום שלא ליד X ואז תיהיו לבד...
אם לא עזר אז סליחה
קראתי את כול התגובות כמה פעמים אבל חסר לי דבר אחד.
איך לעשות את הצעד הראשון (לדבר איתה)..
אתה צריך ביטחון עצמי אם היא תרצה תרצה ואם לא אז לא ככה יהייה לך אומץ לפעמים הבאות.
תעשה עדשות תעיף תמשקפיים
לך למכון כושר תתחיל להשקיע בעצמך
תעלה לך את הביטחון..
אני בגיל שלך הייתי אותו דבר רק הייתי שמן והיה לי חברים סבבה
אבל הייתי ביישן רצח אפחת לא רצתה אותיי
כיתה ט' כבר באתי לבציפר רזה
השקעתי בעצמי.. פיתחתי ביטחון
ואני יכול להגיד לך שיש לי בנות בקצב..
תנסה לשנה את המראה שיהיה לך ביטחון
להשיג ילדה זאת לא בעיה..
רק צריך לדעת איך לדבר ועם ביטחון.
יהיה בסדר אחי