אוהב: דיי קשה אבל קאקה, לא בגלל שהוא הסטאר הגדול של מילאן אלא בגלל האופי שלו במגרש ומחוצה לו.
שונא: כריסטיאנו רונאלדו, שחקן ענק, אחד הגדולים אבל.... הוא כזה קוקסינל... כל כך הרבה אגו ושחצן, בכיין אני פשוט שונא אותו.
אוהב: דיי קשה אבל קאקה, לא בגלל שהוא הסטאר הגדול של מילאן אלא בגלל האופי שלו במגרש ומחוצה לו.
שונא: כריסטיאנו רונאלדו, שחקן ענק, אחד הגדולים אבל.... הוא כזה קוקסינל... כל כך הרבה אגו ושחצן, בכיין אני פשוט שונא אותו.
יהיה כיף!
|
|
אוהב : קאקא ומאלדיני
שונא : כ.רונאלדו ומטראצי .
אוהב : ראול , גון טרי .
שונא : מרקו מטראצי , מארק ואן בומל , סמואל אטו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-05-2008 בשעה 12:42.
Siete
אוהב : ג'רארד,ראול קצת אחרי שניהם אני אוהב את טורס ואת אגוארו
שונא:רונאלדיניו,מסי
נערך לאחרונה על ידי skiper; 09-05-2008 בשעה 14:15.
אוהב את רונאלדיניו.
שונא את יוסי אבוקסיס.
skiper מה יש לשנוא כל כך ברונלדיניו אחי ... ? מסי גם לא שחקן מלוכלך או משהו למרות שלפעמים הוא מעצבן ואגואיסט.
Siete
מה הקשר מלוכלך? שאלו את מי אתה שונא לא מי שחקן מלװכלך
אוהב : כ. רונאלדו
שונא : פויול
חח לא יודע עדין .......
אני יכול להביא לך פשוט הרבה סיבות למה אני שונא את השחקנים שרשמתי
http://www.youtube.com/watch?v=wQAyR3gtag0 שחצן קטן שלא יודע לשחק , שחקן בשקל שגמר את הסוס .
סמואל אטו - http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI , עוד שחקן שנוא אלי , לא תמיד שם מתי שבאמת צריכים אותו , ולא אומר תודה לקבוצה שאשכרה לקחה תינוק בן 15 ואמצה אותו , גם עם היא השאילה אותו לקבוצות , הוא צריך לומר תודה למועדון שהוא יצא ממנו כי אי אפשר לדעת מה היה קורה עם הם לא היו עושים את זה . ( כמובן שגם השחצנות של הבחור ) .
מרקו מטראצי - לא צריך להסביר , תרם חלק לפציעה של האגדה , שחקן מלוכלך , שחקן עלוב שאיפלו שהייתי ילד קטן ראיתי אותו איזה פעם אחת בקבוצה אנגלית והוא עשה דברים שאי אפשר להאמין פשוט .. שחקן עלוב , חסר כבוד שהוציא את השחקן הטוב בעולם בכל הזמנים מורחק בגמר מונדיאל . (שפל וגזען ) .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 08-05-2008 בשעה 13:36.
Siete
אוהב: פויול, צ'אבי, רונאלדיניו, רפאל ואן דר וארט, דני אלבס, ריבאלדו ודייגו (מברמן)
שונא: סרחיו ראמוס, פיגו,סביולה ויוסי אבוקסיס
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 09-05-2008 בשעה 18:28.
אוהב:פרינגס,חלב,ג'רארד,סרחיו ראמוס
שונא:מטראצי,מטראצי,מטראצי!
כזה שחקן מגעיל כל משחק מקבל אדום!
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 08-05-2008 בשעה 22:08.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוהב: גאטוסו
שונא: מטראצי\ראמוס (אותו חרא)
אוהב:ראמוס , ראול
שונא: מסי (בכיין) , אטו (פשוט שונא! לא יודע למה...)
AND לפחות ראמוס ספורטאי ולא חרא קטן . זה בכלל לא אותו חרא שים לב לאדומים שלו העונה .. רק בגלל המוניטין הוא קיבל אותם .. הוא לא רבע ממראצי המגעיל .
Siete