בן 16, היא גם 16
קיצור השגתי חברה, וזה החברה הראשונה שלי השנה שאני באמת רציתי
תודה לכולכם על העזרה...
איך זה קרה: הלכתי איתה ועם עוד חבר וידידה לסרט, כל הסרט החזקנו ידיים והכל היה טוב וסבבה, כל הסרט דיברנו חחח. אחרי הסרט יצאנו החוצה וסתם ישבנו בכל ואז פתאום היא התחילה לחבק אותי, החבר עשה את הדבר החכם הראשון שהוא עשה בכל החיים שלו- לקח את הידיה והלכו, שהם הלכו ולא ראיתי אותם יותר, הלכתי אחורה כזה עם הראש (היינו עדיין מחובקים) והתקרבתי לנשק אותה, היא התקרבה לנשק אותי וכמו טמבל לא הלך טוב (נראה לי היא באה לתת לי נשיקה בפה ואני באתי לצרפת וסתם נתקעתי לה בשיניים). הרגשתי כמו אפס!!! אבל חפיף היא נשענה עלי כזה ודיברנו, וכל הזמן הזה אמרתי לעצמי בראש "אני אפס אני אפס אני אפס", ואז החלטתי, זין שאני יוצא אפס, חיבקתי אותה שוב ועשיתי את הכל מחדש ועכשיו היא הייתה חכמה והצתרפתנו
ואז המשכנו לדבר על שטויות...
קיצור אחרי איזה חצי שעה של דיבורים החלטתי שכבר כואב לי הגב רצח בגלל שהיא נשענת עלי אז אמרתי שיאללה צריך ללכת לחפש אותם שלא ילכו לאיבוד... הלכנו מחובקים כזה ובלה בלה בלה הן תפסו מונית (הן מגבעת שמואל ואנחנו רמת גן), נשיקה אחרונה בפה (לא רציתי צירפות כי לא נעים ליד חברים) ויאללה סאלאמט... בבית שלחתי לה הודעה שהיה מאוד כיף היום ושאלתי מה קורה איתנו עכשיו, בלה בלה בלה חברים
כל זה היה אתמול, עכשיו מה אני עושה? כל חברות קודמות לא שמתי זיין, לא התקשרתי, לא שלחתי הודעה, לא רציתי להיפגש אפילו (חברים שלי הציקו לי שלהם יש חברה ולי אין, אז כל מסיבה נהפכתי לחבר של מישהי)...
היום שלחתי לה הודעה שיהיה לה בוקר טוב ויום מהנה והיא שלחה לי שיו איזה חמוד, חפירה חפירה, ושאני אתחיל ללמוד כי יש לי מתכונת במתמטיקה מחר. אז אני "לומד"
קיצור מה עושים?!?!? כל יום להתקשר? לא נראה לי, שונא שחופרים לי בטלפון אז אני שולח הודעות. כל כמה זמן להיפגש? (היא לא מהבית ספר שלי ולא מהעיר שלי- מרחק 2 אוטובוסים). מה לעשות?

). הרגשתי כמו אפס!!! אבל חפיף היא נשענה עלי כזה ודיברנו, וכל הזמן הזה אמרתי לעצמי בראש "אני אפס אני אפס אני אפס", ואז החלטתי, זין שאני יוצא אפס, חיבקתי אותה שוב ועשיתי את הכל מחדש ועכשיו היא הייתה חכמה והצתרפתנו
ואז המשכנו לדבר על שטויות...
ציטוט ההודעה